Prijava

Занимљиво је да се то кривљење народа одиграва у још неколико земаља у Европи док о томе причамо (посебно изражено у УК). Кроз последњих 40 година неолиберализам се изврнуо од ствар у којој сви учествујемо у нешто далеко, што се одвија на ТВ екрану, нешто што гледамо (или можда и не). Бојим се да је процес атомизације друштва послужио елити да проведе преусмеравање наратива расизма и цивилизаторске мисије од Африканаца и не-Европљана према оним слојевима друштва који су претходно маргинализовани. Ако схватимо да је крезубом Милоју усађено дивљаштво, оријентализам и шта већ, онда ћемо уместо преиспитивања елите једноставно дићи руке ка небу. И наравно, презрети све лекције које је тај Милоје научио.

dr Vuk je vise doktor nego Mali.

Ja sam hteo da doktoriram jedno vreme jer ovde doktoranti primaju platu. Ali se ispostavilo kao neverovatno blejanje pa sam odustao... Najbolja odluka ikad

Vučić sad ima istorijsku priliku da napravi državu ovde i iskoreni kriminal, korupciju i stvori uslove da sve funkcioniše kako treba... Sa 190 poslanika mu više ne treba niko, ima bukvalno sve instrumente u svojim rukama da nešto konkretno dobro i korisno napravi, samo ako hoće

I ko god kenja o nekoj diktaturi, neka mi se napuši kurca, bukvalno nigde veze ni sa čim... Diktatura ovde su kriminal i korupcija, narod sam po sebi

Imao 8 godina za to, na tome mu se min 40% i zasnivala kampanja 2012, pola glasova onomad dobio isključivo samo zbog toga.
A njegovi ispadoše najgori ko što vidiš. Čak ih i štiti bezuslovno ko da su mu stvarno svi oni uža i šira familija.

Na korupciju i malverzacije mislim

Kako se ne nadje neka budala da ih prekolje, zar nema niko takav?

Vucic fasovo, ne pojavljuje se nigde

U Republici Srpskoj cijena glasa za lokalne izbore skočila na 100 maraka, do sad bilo 50. Konkurencija, šta li? Inače dobra stvar da se neuki narod zapita koliko baja uzme kad može za svaki glas toliko dati. Naravno neke glasa radi posla, donacije kakve, uglavnom sluge prodane.Kako se kreću cijene u Srbiji.

I najače je što običan, radan svet, znači ne nekakve individue sa dna kace, dakle vrijedni domaćini prodaju svoj glas, kud smo ovo krenuli i đe ćemo stići Boga pitaj.

ONI su imali 12 godina, a ostavili su pustoš iza sebe, ONAJ je imao 11, razjebo je celu Jugoslaviju i zaratio sa svima sa kime je moglo da se zarati, aj bar budite pravični iako ste srbi

Nigde nisam spomenuo prethodne žute ili crvene govnare, govorim o ovim belim govnarima čija početna kampanja se zasnivala upravo na iskorenjivanju korupcije pa su samim tim dobili simpatije ozlojeđenog stanovništva, čak je i moj jebeni ćale dao tada glas vučku isključivo i samo isključivo zbog toga.
Sada ga mrzi više nego Zlobu jer je uvideo da je apsolutno isto govno ko i svi prethodni, s tim što će ovo govno da zvanično preda Kosovo.

Slobodan je GOVNO
Tadić je GOVNO
Đilas je GOVNO
Vučić je GOVNO
Šta ti tu nije jasno Bobe Roče?

Ali lažem, ćale i dan danas više mrzi izdajnika Draškovića od svih ovih navedenih zajedno.

Jel ti na Kosovu imaš sto milijardi evra položenih, pa te pogađa lično? Jel ne možeš da spavaš zbog Kosova? Jel Kosovo prodato? Što ti je gazda na poslu Kosovar? Polako sa korupcijom, treba vremena za to, kao i za svaku reformu uostalom. Seti se koja je korupcija vladala do 2012-te, koliko je društvene svojine i budžetskih para otišlo pojedincima u ruke posle 5-og oktobra, kakvim si se putevima tada vozio, koje su plate bile?

Nezaposlenost bila 30%, seti se malo, bili smo na ivici svi kolektivno

Što kaže Ajnštajn za definiciju ludila - ponavaljanje istie radnje nadajući se drugačijem rezultatu i ishodu ili u tom nekom smilslu.

https://www.youtube.com/watch?v=qABBjp2AjNk

Ali gedžos na motoru, koliko se ovde nema mačo stila, da su bajkeri u srb oduvek posmatrani kao neki vanzemaljci i budale