U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa jel ti deluje on kao da moze biti relevantan dalje od svoje ulice?
Ja toliko dobijam osecaj da je svako u opoziciji pod Vucicem. Ali svako ubedljivo, ovo je smesno hahahahhhah
Ok, ko sve iz opozicije moze da izadje pod jednom listom?
Psg+SZS+Dveri+DS+Stranka moderne Srbije+Nova stranka+SDS+DBJ(mozda)
Ovi ako izadju pod jednom listom, mozda doguraju 35% i da pevaju
Dacic mi izgleda kao lik koji bi se onako bugarski popisao po Vucicu. Kapiram da razmislja i o tome, lagano moze da bude najjaci u koaliciji. Ali kapiram da ga nesto boli kurac zapravo, stabilan je tu gde jeste, ultra nerealno
sve je ovo trenutno predstava, prave stvari kreću posle američkih izbora...
Pozdrav ljudi, da vas pozdravim i kaze dasam ja sad protiv Vucica. Ja sam za Zelenovica.
vucic pada posle americkih izbora rekao mi bombas
Psg+SZS+Dveri+DS+Stranka moderne Srbije+Nova stranka+SDS+DBJ(mozda)
Ovi ako izadju pod jednom listom, mozda doguraju 35% i da pevaju
hahaha kakvih bre 35%, to mozda na beogradskim izborima uz bas jaku kampanju, na nivou srbije mozda 20%, 25 max
da, jedan od vucicevih najvecih politickih uspeha je sto je toliko obesmislio i relativizovao stvari, da vise ni za koga ne mozes 100% da budes siguran da nije njegov covek
ako bih morao da biram, rekao bih za bola i radula da su najvece sanse da nisu pod vucicevom sapom, ako jesu svaka cast za glumu
Pozdrav ljudi, da vas pozdravim i kaze dasam ja sad protiv Vucica. Ja sam za Zelenovica.
gospodin
jebote
mislio sam na ove koji imaju vise od 0,1 % podrske bombas, izvinjavam se sto sam prevideo zelenovica, al on van sapca mozda dobije tvoj glas
al nece ni tvoj, ipak trifun avangarda ima prednost
Ljudi Radolovicu su podpredsednici stranke astrolog i nabedjena voditeljka jutjub emisije koja lajkuje komentare u kojima ljudi pisu kako bi joj lizali stopala. Ne znam iskreno pre bih da mi Djuka i Vulin vode zemlju
brate, nisam ja rekao da sam za radulovica ili da mi deluje simpaticno
i za njega i za bola mislim da su retardi i da je vucic verovatno manje zlo
pricao sam o tome ko mi deluje da je iskreni opozicionar a ne vuckova lutka
https://www.youtube.com/watch?v=tU0wIOQoPRs
Говориш ово као да је то нешто лоше
Da se i ja nekad slozim sa debelim
Najjaci komentar na Haninim klipovima :
Vrati machki baterije izrode!!!
tacno se isprazno osecam posle gledanja klipa.jebes mi sve ako ovi ne bi za po gutljaj najgore rakije isli da botuju.
ko god vucicu radi kampanju, jebe kevu koliko je dobro.godinama
Da li je nekoga ko ima MTS postpejd broj zvao SNS? Zvali i mog buraza i tasta. Ja imam Telenor, pa mene nisu.