Izbori u Srbiji 2020

1. Pa jel ti deluje on kao da moze biti relevantan dalje od svoje ulice?

2. Ja toliko dobijam osecaj da je svako u opoziciji pod Vucicem. Ali svako ubedljivo, ovo je smesno hahahahhhah

3. Ok, ko sve iz opozicije moze da izadje pod jednom listom?

Psg+SZS+Dveri+DS+Stranka moderne Srbije+Nova stranka+SDS+DBJ(mozda)

Ovi ako izadju pod jednom listom, mozda doguraju 35% i da pevaju

4. Dacic mi izgleda kao lik koji bi se onako bugarski popisao po Vucicu. Kapiram da razmislja i o tome, lagano moze da bude najjaci u koaliciji. Ali kapiram da ga nesto boli kurac zapravo, stabilan je tu gde jeste, ultra nerealno

5. sve je ovo trenutno predstava, prave stvari kreću posle američkih izbora...

6. Pozdrav ljudi, da vas pozdravim i kaze dasam ja sad protiv Vucica. Ja sam za Zelenovica.

7. vucic pada posle americkih izbora rekao mi bombas

8. Ok, ko sve iz opozicije moze da izadje pod jednom listom?

Psg+SZS+Dveri+DS+Stranka moderne Srbije+Nova stranka+SDS+DBJ(mozda)

Ovi ako izadju pod jednom listom, mozda doguraju 35% i da pevaju

hahaha kakvih bre 35%, to mozda na beogradskim izborima uz bas jaku kampanju, na nivou srbije mozda 20%, 25 max

9. Ja toliko dobijam osecaj da je svako u opoziciji pod Vucicem. Ali svako ubedljivo, ovo je smesno hahahahhhah

da, jedan od vucicevih najvecih politickih uspeha je sto je toliko obesmislio i relativizovao stvari, da vise ni za koga ne mozes 100% da budes siguran da nije njegov covek

ako bih morao da biram, rekao bih za bola i radula da su najvece sanse da nisu pod vucicevom sapom, ako jesu svaka cast za glumu

10. Маестро ♦
    Pozdrav ljudi, da vas pozdravim i kaze dasam ja sad protiv Vucica. Ja sam za Zelenovica.

gospodin

ako bih morao da biram, rekao bih za radula da su najvece sanse da nisu pod vucicevom sapom

jebote

11. mislio sam na ove koji imaju vise od 0,1 % podrske bombas, izvinjavam se sto sam prevideo zelenovica, al on van sapca mozda dobije tvoj glas

12. al nece ni tvoj, ipak trifun avangarda ima prednost

13. Ljudi Radolovicu su podpredsednici stranke astrolog i nabedjena voditeljka jutjub emisije koja lajkuje komentare u kojima ljudi pisu kako bi joj lizali stopala. Ne znam iskreno pre bih da mi Djuka i Vulin vode zemlju

14. brate, nisam ja rekao da sam za radulovica ili da mi deluje simpaticno

i za njega i za bola mislim da su retardi i da je vucic verovatno manje zlo

pricao sam o tome ko mi deluje da je iskreni opozicionar a ne vuckova lutka

15. nabedjena voditeljka jutjub emisije koja lajkuje komentare u kojima ljudi pisu kako bi joj lizali stopala.

Говориш ово као да је то нешто лоше

16. Da se i ja nekad slozim sa debelim

17. Najjaci komentar na Haninim klipovima :

Vrati machki baterije izrode!!!

18. tacno se isprazno osecam posle gledanja klipa.jebes mi sve ako ovi ne bi za po gutljaj najgore rakije isli da botuju.
    ko god vucicu radi kampanju, jebe kevu koliko je dobro.godinama

19. Da li je nekoga ko ima MTS postpejd broj zvao SNS? Zvali i mog buraza i tasta. Ja imam Telenor, pa mene nisu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.