Izbori u Srbiji 2020

1. On upravo to i radi zato sto sam grobar i avant-garde, a on Mali Mujo nego sta je nego fasizam

a po cemu si avangarda?

2. posvetio sam ti dovoljno paznje, nisi mi inspirativan vise

3. posvetio sam ti dovoljno paznje, nisi mi inspirativan vise

ok brt, izvini, nadam se da cu jednog dana biti dostojan minuta tvoga vremena

4. ok brt, izvini, nadam se da cu jednog dana biti dostojan minuta tvoga vremena

nemoj da si bezobrazan, odgovaram ti pola sata..

5. nemoj da si bezobrazan, odgovaram ti pola sata..

ja sam bezobrazan? jel ti mene zajebavas malo ovde?

6. ne zajebavam te izvrces cinjenice... sad stvarno dosta

7. Nije pozvao na uskracivanje prava glasa

https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/856/141/197.gif

zato sto sam grobar i avant-garde

Ajde prestani srati vec jednom, ako te cuje neko od pravih grobara, nasamarace te ko malu picku kakva i jesi

8. pored fasizma poziva i na nasilje, mislim da sam zavrsio komunikaciju, ne zelim da imam posla sa nasilnikom i fasistom

9. Sto ga picke nisu ugazile. Da ga sutiraju u noge dok je u masi i dok se ne vidi nista, pa da kao krenu da razdvajaju rulju i pritom na kvarno izumlate u glavu, Bosko -3 poena za visak kurcenje, a manjak delovanja.

10. bombaš, idi u bavarsku pivnicu održi govor, biće ti lakše.

11. djb poco da prikuplja potpise. to je to, bojkot je propo, ne verujem da ce iko jos da ostane u toj prici

12. aj molim vas vise nemojte da spominjete rec "bojkot", bukvalno sam postao alergican na tu rec

13. pa koju drugu rec da koristim, da kazem ofsajd kad mislim bojkot? ne razumem

14. ma mislio sam da se ne govori o toj temi, nekako mi se cini da se stalno namece kako je to ultra bitno pitanje, a zapravo je kurac

15. ahah a deluje ovde kao da je neka iskrena ispovest u pitanju, bas onako iz duse govori mukitza. deluje puno iskrenije nego ono djilasovo cmizdrenje od neki dan

16. Zašto Mladen Obradović nije jači, klima nikada povoljnija za demagogiju?
    Mogu lično da ga pitam, prijatelji smo na fb, u istom smo razredu bili u osnovnoj, ali me zanima mišljenje plebsa, (dušmani će reći da sam špijun lol)
    Spojler alrt - nisam ga još pitao :-D

17. Msm realno - priča je ona "ako već jedeš govna - uzmi kašiku - a ne viljuškom, pa da ti sve ispada" :)))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.