Prijava

i ne ovo što sam napisao nije nacionalizam ili, jedan izraz koji vlast u cg mnogo voli da koristi kao propagandu, "velikosrpski nacionalizam", već neka želja za kulturalnim pluralizmom i mirnim suživotom.

Ма мени је једино до тога да босонци и крајишници схвате да су ратовали за своје дупе а не за београд

Једини који су ратовали за туђе дупе су управо срби

srbi(janci) su toliko dobri da su svi pobegli od njih.toliko dobri da su ti koji su pobegli od njih poceli da izmisljaju nacionalnosti samo da se razlikuju od srboa.
nije jos gotova bezanija

ima istine u tome, ceka se formiranje vojvodjanske nacije

ne mogu bas biti nacija,ali definitiovno se razlikuju od srba srba.tacno se vidi razlika u kulturi onih koji su bili pod turicima i onih koji su bili pod ugarima.ostavicu na individualnu procenu sta je bolje.

mislim da je ta razlika vec malo izbledela, kontam da je bio jak kontrast negde tamo 1918, danas je to manje-vise isti kulturoloski sklop

ma najbolje da se podelimo svi ponovo na plemena, svako selo svoja država, vasojevići piperi i kuči jebem vam mater nenormalnu kako ste retardirani

gramzivost je slicna.po meni ima razlike izmedju npr vovodjanskog sela i srbijanskog.

aj ne seri velikosrpsku ujedinitelju.normalno je da postoje razlike.sto ne razmisljas o nekom sjedinjavanju sa evropom umesto u sklapanju sirotinje sa drugom sirotinjom da se ponosno nazivaju srbima.
vel'ka srb'ja.jeeeee

nisam ni rekao da ne postoje razlike. o čemu ti razmišljaš, sjedinjavanju vojvodine sa evropom?

sjedinjavanje sa celinom gde postoji neki red.to je normalno razmisljanje.
u normalnu spiku o razlikama uleces ti i jebes mater retardiranu i onda ocekujes da se ne delim sa dobom.takve treba izbegavati

neka pametna glava je davno rekla - vojvodina je srbija, ali samo vojvodina

"Srbi i Hrvati su jedan te isti komad kravlje balege koji je kotač zaprežnih kola povijesti slučajno prerezao na pola."
(Miroslav Krleža)

Međutim, jesam uspela da nađem video sa svojim "jednorogom", muškarcem koji se prazni na čučavcu. Oduvek sam najviše volela voajerske video snimke sa čučavcem — položaj, uglovi, kako ste izloženiji i posle možete bolje da vidite nagomilana govna. Konačno sam se našla u prilici da koristim čučavac u Indiji i strašno sam se uzbudila.

Mislim da mi je, međutim, od svega najuzbudljiviji način na koji se širi anus, ne toliko sama kaka. Posebno kako je anus isturen kod većine ljudi, uključujući i kod mene. Ne i prolapsa, međutim, to mi je grozno.

Smešno je, ali stvarno volim da gledam samu sebe na videu kako to radim. Uspevam da izbacim iz sebe neka prilično impresivna govna.
(Miroslav Krleža)

u americi su hiljade etničkih grupa amerikanci... itd. jedino mi debili.

Kurac moj. Tamo se sad fura podela na osnovu rase, seksualnog opredeljenja. Crnci, meksikanci, pederi, trandže, svako za sebe, svaka grupa šatro svoj identitet neki. Žene isto, svi su dobri sem belih strejt muškaraca. EU isto, tužno je da smo od pokreta za individualnost skrenuli do toga da ne smeš da imaš identitet van boje kože ili seksualnog opredeljenja.

Ljudi se uvek dele, jebem li ga, ako se ne dele oko nacije ili religije, deliće se oko muzike: uuuuuu masne metalike, aaaaaaaaaaa pušite kurac džiberi, duvajte ga narkomančine egzitaške. Malo samo dodaš ulje i razbijaće si glave oko toga isto kao i oko nacionalizma, kapitalizma vs socijalizma itd.

Pa naravno, ali svi su Amerikanci, neće tražiti nezavisnost ni pederi ni crnci ni Njujorčani (možda hoće nekih stotinjak njih ukupno). A podela i razlika je uvek bilo i biće.
A tebi čmor ako je normalna spika o razlikama pozivanje na otcepljenje Vojvodine ne znam šta da ti kažem stvarno. Svakako nisam prozivao tebe nego sevasta, što se pronalaziš? U množini sam jebao majku onima sličnim sevastu.

јебач пресретач

Ма мени је једино до тога да босонци и крајишници схвате да су ратовали за своје дупе а не за београд

Једини који су ратовали за туђе дупе су управо срби

beograd se brani u kninu!!1

, svi su dobri sem belih strejt muškaraca

jedan od najvećih mitova koji nije tačan uzgred.

nisam znao da si iz cg.da sam znao,ne bih mi nikad palo na pamet da udjem u bilo koju raspravu sa tobom.tvom srpstvu je odgovaralo da procitas separatizam u necemu gde ga nema.
to sto jebes mater drugima te ne cinim nimalo normalnijim.internet materojebac

A tebi čmor ako je normalna spika o razlikama pozivanje na otcepljenje Vojvodine ne znam šta da ti kažem stvarno. Svakako nisam prozivao tebe nego sevasta, što se pronalaziš? U množini sam jebao majku onima sličnim sevastu.

ahaha sto si mene prozivao koji kurac

nisi valjda skontao da pozivam na otcepljenje vojvodine?

ako jesi, onda idi nazad u ckolu da se naucis stilskim figurama i da naucis da citas izmedju redova