Protesti u SAD

1. nisam razmisljao nesto detaljno o tome, mada je dobra stvar kao ideja, jedino sto nikako da predjem na to. mogao bi da probam cisto da vidim sta ce da se desi

2. sacam prebacio browser da trazi dakdakgo umesto gugl, pa cu da ti javim sta je bilo, ako se setis pitaj me za neko vreme

3. sto je najgore, sad kad malo razmislim i ne koristim nesto posebno gugl search osim kad programiram nesto, a to je sve redje.

4. dakgo je nesto izmedju gugla i totalno nezavisnog pretrazivaca. ipak agregira jahu, bing amazon itd, i kao ima svoj crawler. sto znaci da svejedno vidis rezultate koje je pripremio majkrosoft umesto gugla. mislim vidis ti sta su reklame, ali cenim da postoji neka vrsta sortiranja rezultata.

al dobro je sto ne personalizuju kao ostali, pa kako svima tako tebi. ili je to lose. nemam pojma.

nema totalno nezavisnog searcha za dzabe, to ne moze.

5. Kelt mi sve vise lici na pripadnike jedne zatvorene grupe na fejsu iz koje sam skoro banovan i blokiran lolol

6. Inace naravno da postoje razlciiti interesi razlicitih interesnih grupa, al Kelte malo posmatras to kao neku sterilnu organizaciju karijerista koja eto hoce da ima pare. Ne zaustavljaju se sve zelje na novcu. Kao ono kad ljudi automatski iskljucuju afere sa pedofilijom u Americi sa argumentom ee jeste bas ce taj i taj milijarder da jebe decu, a moze da ima koju hoce ribu. Jednostavno sa takvom logikom mozemo da iskljucimo svaku zelju za inovacijom koja nije podstaknuta zeljom za profitom, pa da preispitujemo onda i bilo kog naucnika koji je samo bio ludi altruista i zanesenjak, a ne neki CEO koji je razvijao odredjeni projekat da bi osvojio lupam trziste zapadne azije. Da svet tako funkcionise samo kao skup trzisnih mehanizama, mnogo bi bio jednostavniji za razumevanje, al nekako se uvek pojavi taj pojam smisla i toga sto uvek neko misli da je tudji "smisao" budalastina i mastanje

7. Ili jos gore kad tudji zivotni smisao bude okarakterisan kao retrogradan, nezreo itd. Evo meni je veci smisao npr da pricam na svom jeziku i da mi deca pricaju na srpskom nego da npr zaradjujem tri soma evra u Nemackoj i da zivim u kulturi koja mi ne prija toliko

8. ma ne, ne razumemo se, daleko od toga da kazem da sve od novca zavisi, vise pricam da gomila razlicitih motiva cini da se drustvo ponasa mnogo haoticnije i bez plana nego sto bi voleli da mislimo.

koja grupa?

9. на duckduckgo можеш наћи силовања и дјечије порниће, а трифорце га гура као неки бастион истине. duckduckgo не филтрира резултате док гугл то ради, с добрим разлогом. ето ти трифорце ако толико презиреш те славне "педофиле", први користиш претраживач који их потпомаже. знам да га не користиш за то и да је користан фазон за торенте али онда га не промовиши док истовремено кукаш како су педофили скривени.
    пало ми на памет, кад бих направио сајт о тајном удружењу малих курчева Србије, чији је председник Сале Ђорђевић, и убацио снимак како га јебе магаре, гугл би вероватно избацио тај сајт из резултата јер крши неки закон о сексу са животињама. и онда би га трифорце нашао на дакдакго, избацио на вукајлију и написао како крију истину од нас!!! о овоме се не прича на б92!!!
    мада постао ми је смешан у задње време јер кад год му кажеш да је болесник он ти одговори да живиш у матриксу. луд човек мисли да је само он нормалан.

ко год је на вукајлији сигурно не верује медијима, медији лажу ради личне користи, али та лична корист није да сакривање људи-гуштера него новчана добит јбт

10. Sine sve si pogrešno shvatio, fazon ja samo reko da tražite preko duckduckgo jer vam gugl ništa neće izbaciti da ne bude da sam nekog nešto zajebo. Još jedan dobar izvor je wikileaks, a njega nađeš na guglu iz prve, naravno da sve zavisi od filtera kontenta koji se pojavi uz informacije (ogavne slike ili video klipovi), ali ono što ja tvrdim jeste da gugl trpa plaćene rezultate među prve, zatim rezultate koji su vezani za MSM izdavače i portale koji imaju saradnju sa guglom, pa onda neke irelevantne rezultate pri dnu stranice i kada odeš na drugu stranu pretrage samo ti obrće ista govna dok se ne smoriš od traženja. Eno idi traži "Pope is a pedophile" i uporedi pretragu rame uz rame.
    Fun fact: Google's GPU is called "adreno" and what is the browser called?

11. sta je fora sa adenohromom?

12. https://www.bitchute.com/video/r1Hyus8dDzz8/
    Jebešga tražio dobro objašnjenje na guglu i opet me jebe sa pretragama, evo valjda će ti ovde ovaj objasniti kako valja.

13. naso sam malopre kad te pitah. nema sanse sa slusam ovog lika 15 min. jedino sto me zbunjuje u celom ovom ubijanju dece je sto koj kurac bi to radio kad ima da se kupi onlajn adenohrom a i pise da ne radi bas toliko dobro. tipa ispromovisali ga onim filmom fear and loathing.

14. Nemoj samo da krindžuješ čim vidiš ili čuješ nešto povezano sa reptilijancima, Dejvid Ajk ima dosta uticaja na razotkrivanje elite pa zato sad svi navrli da ih zovu reptilijanci. Po mom skromnom mišljenju oni operiraju iz reptilskog dela mozga koji je hladnokrvan i bez emocija jer tako se ponašaju, verovatno zato što su prošli kroz ko zna kakva mkultra pranja mozga. Mada kad bolje razmislim stvarno je teško prihvatiti ih kao ljude, ne može "čovek" to da radi sve i da je najgori kriminalac na svetu

15. Razlika je u kvalitetu robe, kao i sa svakom gudrom. Ako istraumiraš decu pre nego što im izvadiš bubrege više će izlučiti i veći je kvalitet kod dece jer se ona nikada ne stresiraju, dok odrasli nonstop pod stresom i zbog toga ispada loša roba, inače ne bi 800.000 dece godišnje nestajalo u Americi samoj

16. znaci to radi tipa 1000 ljudi u americi, i ostaje i dalje kao tajna vecini covecanstva? k...

17. ustvari sta serem 1000, to je 2191.7 ljudi ako bi se radili svaki dan. aj da kazemo da se ne radi neko sam, nego mu treba pomocnici da uhvate decu, odrade sve to, ode brojka u 20000 ljudi koji znaju za to ili su svedoci.

dal stvarno mislis da nesto sto radi 20k ljudi moze da ostane tajna vecini?

18. mislim nesto banalno, tipa 20k ljudi u nekoj organizaciji resava organizovano pazle, i proculo bi se, a ne da kidnapuju i muce decu i statiznam ilegalno za sta bi ih razapeli ljudi da znaju.

19. svaka od tih teorija zahteva milione ljudi da se napravi, odrzi, isplanira, kontrolise na kraju statiznam, i tih milion ljudi mora da bas budu lojalni da niko nista ne zucne i ne pokaze od tone i tone dokaza koje ostavlja toliko ljudi, i tako ispadne totalno besmislena.

dosta interneta za danas mislim, odo ja.

20. Dobro je što konačno postavljaš prava pitanja, jedan od načina na koji to rade jeste preko fondacija za decu i dečijih prihvatilišta, najveći primer koji mogu da dam jeste onaj kada je uhvaćena neka likuša povezana sa fondacijom Hilari klinton za Haiti i nezbrinute posle zemljotresa, natrpala pun kombi dece koja su izgubila roditelje i rekla da su na putu da budu zbrinuti, ispostavilo se da ih je kidnapovala. Ako uspem kasnije iskopaću ti celu priču.
    Takođe imaš brate video Lindzi Lohan gde krizira i našla neke izbeglice iz Sirije sa decom i ponudila se da im preuzme decu na staranje ovi nisu hteli i ona počela da ih napada i vuče jedno dete za rukav, takođe ću postaviti evo obećavam.
    Sve se većinom obavlja preko fondacija i imaju konekcije širom sveta

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.