Protesti u SAD

1. u nadi da ce da vidi kolko je besmisleno to sto misli da uvek postoji neki skriveni zatvoreni red koji moze da radi sta god hoce, i to uspesno krije od svih osim njega.

a realnost je da postoji gomila "skrivenih zatvorenih" redova koji mogu da rade ono sto im je u interesu, dokle god to sto rade ispunjava 1000000 uslova koji im nece narusiti tu moc koju imaju, ili naljutiti druge skrivene zatvorene redove ili recimo pogorsati stanje skrivenom zatvorenom redu ispod njih koji ce da se pobuni... ustvari jebes interes, balansiraj sve to da imas malo vise novca nego ostali.
    svi smo mi deo nekog skrivenog zatvorenog reda uglavnom.

2. https://lh3.googleusercontent.com/proxy/F71jeNTtaNZjdHvfZQxHu6bHaw4pT0LHLnUg6qQHzylZSVCTlouM3LTomolVmkLURMdxphI6EVKj2aTtoBE-Dj1RyLyipdZHLPJNZXf8EN1a9wuFOYP1J_9GM8YR7mxPF_Di12cD
    Hvala Mosaurusu što se sam ponudio kao primer prosečnog načina razmišljanja ljudi koji su meta psiho prevare. Zamislimo dakle prosečnog mosaurusa negde na ulicama Njujorka 60ih pročitao ovaj naslov i smeje se zadovoljan sam sobom jer je on pametan da prokljuvi medijsku šalu koja mu je servirana. Diverzija uspešna.

3. Ne treba njima novac brate kako ne shvataš da likovi jedu bebe i rokaju se adrenohromom ja bih reko da je to svaki mogući nivo prevaziđen, kakvi Rimljani i njihov krvoločni koloseum kakve pičke materine

4. Ne masoni nego vrh piramide svetska elita

5. Ne masoni nego vrh piramide svetska elita

uf...

oduvek mi se cinilo da je ovo trazenje smisla u generalno besmislenom svetu, sa zeljom da se dokaze da se ne dogadjaju stvari nasumicno, nego sa nekim planom nevidljivih sila ustvari vapaj za religijom od psihe kojoj treba to, ali je dovoljno informisana da ne moze da veruje u natprirodno, pa od prirodnog napravi natprirodno.

6. mnogo je malo rastojanje od "imamo kisu jer bog tako reko" do "imamo kisu jer to napravili tajni masoni pomocu antena koje prizivaju oblake da se skupe"

ovo moze da se dize na gore, tipa ako ti druga cinjenica izgleda besmisleno dignes je na treci stepen, sve dok ne pocne da ti izgleda realno, i tad si nasao svoju religiju i boga, tj uspeo si da objasnis stvari koje se dogadjaju oko tebe na nacin na koji ti imaju smisla i daju ti neki, kakav god, mir u glavi.

svako udari u plafon gde na kraju dodje do svog ekvivalenta religije, samo je fora kad ces.

7. gnjilim mozgićima teoretičara zavere

Danas je svako ko ima IQ preko 9 teoreticar zavjere. Zaboravljas da je i prica da su Vucic i njegovi losi tehnicki teorija zavjere, jer zvanicno smo mi ekonomski tigar, imamo plate od 400-500 evra u prosjeku, uskoro i 900 itd.

Da se razumijemo, ima gomila glupavih teorija zavjera, naravno, ali diskreditivati nekoga/nesto jer je "teorija zavjere" u pitanju nije nikakav argument u 2020. godini.

8. to ako trazis istinu. ne znam sto, ali od verovatnoca i nasumicnosti obicno boli mozak. valjda je neprijatno da znas stvari koje su van kontrole. ne kao svoje kontrole, nego da su van kontrole bilo koga. da se desavaju same.
    valjda je najgore da si prepusten nekom vladaru kog ne razumes, i koji radi stvari nasumicno, bez bilo kakvog obzira na uzrok-posledica koje si fino iskonstruisao za zivota kao dobra pavlovljeva kuca :)

9. Generalno mi je fascinantno kako narod koji sopstvenoj vlasti ne moze da vjeruje ni rijec vec decenijama, s druge strane tako lako popusi strane zvanicne price i ne dovodi ih u pitanje ni sekunde. Ili misle da to sto se u nekim drzavama moze zaraditi za zivot automatski znaci da su njihove vlasti olicje postenja i integriteta.

Svakako naivnija spika i od bilo kakve ravne zemlje, ljudi gustera i ostalih gluposti.

10. ili jos gore da postanes svestan da se neke lose stvari tebi dogadjaju zbog tebe.

11. E aj ne seri, daću ti imena jebala te filozofija
    Tom Henks - pedofil satanista
    Papa - pedofil ko i papa pre njega
    Klintonovi - pedofili mučitelji dece i žena
    Obama - Pravo ime Husein, ilegalni imigrant pedofil/peder žena mu je muškarac
    Opra - muškarac satanista
    Bil Gejts - već znate sve o njemu da ne ponavljam
    Čarli Šin - pedofil i silovatelj
    Grimes - Žena Elona Muska satanista
    Dan Harmon (Kreator Rik & Mortija) - pedofil
    Princ Endru - pedofil otkriven posle skandala na Epstinovom ostrvu
    Cela engleska i holandska kraljevska porodica - satanisti pedofili
    Downey Jr - jedan od mnogih holivudskih zvezda koje uzimaju adrenochrome
    To je taj okvirni vrh piramide, znači ubrajam sve vodeće face svih vodećih svetskih medija, silikonske doline, filmske i muzičke industrije i zdravstvenih i sportskih organizacija

12. To bi trebalo da je jasno svakome normalnom, ne govorim ovde o Vojko V "neko me sabotira" stilu teorija zavjere, naravno da sami snosimo odgovornost za licni neuspjeh. Sto nema veze sa ovim o cemu ja pricam

13. jel ti smeta kad ti kazem da si u svojoj sustini religiozna osoba?

14. mujo, upao si mi u postove samo, sve ovo pisem triforcu

15. Aha, aha, moja greska, mislio sam da je ovo poslednje bilo meni upuceno

16. Sve gorenavedene su proverene informacije koje možeš pronaći prostom Duck Duck go pretragom

17. jel ti smeta kad ti kazem da si u svojoj sustini religiozna osoba?

Ja sam spiritualna osoba u suštini verujem u dušu (spirit) i njeno postojanje video sam dosta toga na psihodeliji što je perfektno očigledno i sveprisutno ali ne može se videti samo očima

18. triforce je onaj sto na okupljanja vukajlijaša dođe sa alu folijom oko glave.

19. Ne znam da li pokušavaš da me uvrediš ili pohvališ xD

20. Celte sta mislis o duckduckgou?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.