Prijava

Epa moj tata ga frekventnije koristi i to sa tvojom mamom dok tvoj tata nezna ništa o tome

celt

ima li smisla ovako nesto? https://voat.co/

Nešto prostije, da ana.rs forum dominira jer se sad svi lože na to, plus kreativni deo za mimove i ostale kurce.

Vukajlija u ogledalu, tu su pare.

E kad se setim, pa to Gambi, pa Stoker, pa Kelt, pa sve legende, pa ne znaš jesi na enbiej ol star utakmici ili na zadnjoj strani atlasa

Kelte a sta mislis da se udruzimo, otkupimo Vuku, zadrzimo samo baze podataka, a izmenimo komplet bek i front end? I vratimo postere i reakcije. Najngeg fazon samo da filtriramo kancer da ne bude najngeg sa hentai i politickom korektnoscu.

Ana.rs definitivno

Nema sanse, citao sam prije par mjeseci malo onaj forum, normalna komunikacija izmedju Vukajlijasa je ekstremnija od njihovih svadja, cenzurisu psovke sa zvjezdicama, i padaju u nesvjest kad neko nekog podoji kurcem, nije to gostoljubivo okruzenje za nas odavde

Najngeg fazon samo da filtriramo kancer da ne bude najngeg sa hentai i politickom korektnoscu.

Otkud politicka korektnost na najngegu? Tamo su se uvijek mogli trigerovati svi, zene, crnci, pederi, migranti, libtardi itd. nisu valjda promijenili

Upis, napravite neki referendum da se uključe svi posetioci sajta u donacije i puštanje u pogon nove vukamalgamacije. Samo nek ne bude opcija da se brišu ili edituju postovi stariji od sat vremena, kao niti da se banuju autori, po meni je forum vuke trenutno zakon bez modova, al opet sranje što su slike sjebali, valjda neće i jućub opcija otići do kurca. E da i nek postoji mogućnost brisanja sopstvenog naloga tako bi se uklonila ova pošast duplih.

I da se napravi neki algoritam pobezan sa vukajlijom.

Apsolutno sve da se meri, od odabranih, ocena, ocenjivanja, postova na forumu i sl.

Taj ko napravi novu vukajliju, sa definicijama, posterima i reakcijama, i povuče sve nas odavde, biće milioner (u dinarima al opet).

Da, hoćemo da doniramo. Može ili bata Sale ili Celt da otvore devizne račune, poslaćemo ko koliko ima da dobijete motiv za rad.

Ali najbolje bi bilo da se usvoji bata Saletov predlog, baza podataka da se sačuva, a sajt prekuca u novo ruho. Isto ovako zeleno, opuštajuće

Pa valjda celt to moze

Može, ja ću da platim koliko treba al da mi se premeste krune odavde ne mogu opet da navlačim jebite se

slazem se, ja bez krune ne idem, ne mogu opet da se mesam sa plebsom

Ни ја без круне ниђе не идем

Pa to. Da se preslika sve odavde. Da se cene stare zasluge. Od kruna do svega ostalog, i da ne može svako da se pojavi na forumu.

Možda i da se napravi nova lista, gde se sve uzima u obzir, pa da ovi stariji autori sa milion defki i svega budu peivilegovani.

Ako na sve to dodaš mimove i forum, to je dobra priča.

Vukajlija je išla u tom pravcu, modovi su trebali da dobijaju pare, delili se tableti za takmičenja. A onda je Kajzena zaboleo kurac.

Puna podrška elitizmu i oligarhiji na novom sajtu. Poučeni smo propustima odavde, valjda. I titule obavezno shodno ugledu

Ja se onda slazem,prebacujte negde sa krunama i mora da ima i neki statusi, kao neke kaste. Ja da budem prva recimo kasta Miskovica, Tesle i Bajage recimo, Tilmo je negde treca kasta, frizeri i to, a Bob Rok sedma kasta oni sto muzu svinje i sakupljaju gubavce.

Čekaj jel to postoji šansa da se vuka ugasi ili je ova tema čisto za svaki slučaj?