Vaccina

1. Ko gleda ove klipove je poremecen definitivno.Ako te naslovi ne odbiju da pogledas definitivno si poremecen.

2. Jel ti znaš da je Nasa izgubila sve snimke sletanja na mesec :(. A inace bi odmah otputovali opet na Mesec da imaju tehnologiju, samo su onu iz 60ih unsitili i prevelik je cim da prave ponovo.
    To kazu njihovi zvanicnici.

3. Množe se naravno u Evropi, ali ne Evropljani lol.

4. https://prntscr.com/18bzg37
    Ovo mi je baš zanimljivo, nemam komentar inače

5. To je najnormalnija pojava, zaboravio sam kako glasi termin.

6. Nego dogurasmo do stotke, živeće ova tema :D

7. Najnormalnija pojava da ali objašnjenje malo lenjo

8. Mora nam se odati priznanje nema šta. Sprcali smo godinu dana, ispisali toliko teksta, uložili strasti, emocije i dobru volju da opametimo jedni druge, i svejedno je svako ostao pri svom i jedni druge, jednako kao i prvog dana, posmatramo kao pacijente kojima je potrebna pomoć. Stvarno smo kreteni.

9. Jel ti znaš da je Nasa izgubila sve snimke sletanja na mesec

Ne kenjaj. Nisu "izgubili" snimke nego su došli do zaključka da ih nije bilo potrebe sačuvati jer ti snimci postoje drugdje

https://www.space.com/nasa-apollo-11-moonwalk-lost-tapes-auction-statement.html

"An intensive search of archives and records concluded that the most likely scenario was that the program managers determined there was no longer a need to keep the tapes — since all the video was recorded elsewhere — and they were erased and reused,"

10. Pricas liku koji ne veruje da postoje zvezde.

11. Lol. Dupli facepalm

12. Ah taj zglavkar, glup i ružan, san svake osušene babe a bogami i tetke

13. Jbt prestao sam s ulaganjem i zadnjeg miligrama napora onog momenta kad si okačio neko klasično MSM wrap up smear demantovanje gde se optuživanje CIA za sejanje dezinformacija i dalje vodi pod "teorije zavere"

14. E ovako celte najpre sam pokušavao na razne načine da dođem do onih rezultata sa skrinšota, pa sam se raspitivao kako gde u koja polja i šta da kucam i ništa mi nije pošlo od ruke da dobijem baš takav autentičan chart. Nakon malo grebanja po telegramu neko mi je odgovorio da se dešava da VAERS ima dosta izmena polisa, apdejtova, optužuju ga da krije brojke (https://www.icandecide.org/ican_press/follow-up-with-cdc-fda-and-hhs-regarding-fixing-VAERS/) i razne druge stvari, odmah sam se setio onog što si napisao da ako žele da nas zavaraju onda nikad ne bi otkrili prave brojke...
    E sad s druge strane jedan nalog mi je poslao neki VAERS - ov proxy sajt gde su sve brojke automatski sumirane (verovatno koriste API oficijelnog VAERS - a, samo ne komplikuju toliko) i evo ga ovde https://www.openvaers.com/covid-data
    Tu stoji da je do sada ukupno umrlih 6,985

Reported Deaths post COVID Vaccine: Total 6,985

Od čega

AGE DEATHS
    0-11
    3
    12-15
    4
    16-24
    44

Tako da je ova tvrdnja da ima 9 smrtnih slučajeva od 0-17 godina verovatno tačna samo je pomešana u nekakvom podatkovnom haosu koji je po meni vrlo verovatno nameran, ali neću sad da ulazim u teorije. Svakako ću probati još da čeprkam po oficijelnom VAERS -u ne bi li uspeo da izvučem taj prokleti chart sa skrinšota, za sada ništa jbg

15. jebem li ga, imas sajt, koji je otvoren, gde imas sve podatke o nezeljenim efektima svih vakcina koje su date. meni je to poprilicno transparentna prica koja uliva poverenje, ako uz sve te podatke i dalje doktori proenjuju da je mali rizik od vakcine (mnogo manji od kovida) pa da ga jebem.

ovaj openvaers, mozda je dobar sa podacima, ali ovo mi ne uliva poverenje objektivnog:

OpenVAERS is a project developed by a small team of people with vaccine injuries or have children with vaccine injuries. We do not accept donations or solicit fees. There is zero monetization of this site. It is purely created in order to help others browse the VAERS records and to identify the reported signals that may otherwise get missed.

a za kraj, u americi je sa dve doze vakcinisano 150 000 000 ljudi, i od toga je 7000 prijavljeno umrlo nakon vakcine - pri cemu nije dokazano da je u svakom od tih slucajeva iskljucivo vakcina odgovorna (negde jeste, u vecini nije).
    to je ako ne gresim 0.004%. cenim da kad bi vodio evidenciju smrtnosti nakon sto das bombonu ljudima da bi bilo tako nekako, posto je to pozadinska neka valjda verovatnoca ili jebem li ga sta.

pogotovo sto u to ide i ovi podaci koji su "gun shot wound", samoubistvo i slicno sto ti pokazah

16. a sve ovo za vakcinaciju se svodi na kraju na neki nacin i na to da li ces posmatrati na sve to sebicno ili ne.
    da, svaka vakcina nosi neki minijaturni rizik, ali smo prihvatili kao drustvo da je taj rizik manji od rizika bolesti, iako nije sansa 0 da se na tebi prelomi. ali radis to delimicno zbog sebe delimicno i zbog drugih.

ja sam se recimo vakcinisao ne toliko zbog toga da mi prpa od kovida (imam 36 god, i zdrav sam), nego cisto da sad kad odem u srbiju ne moram da se cimam od roditelja i rodbine ako mi kojim slucajem procuri nos nakon sto sam otiso u kafanu, jer brate radije mi je da prihvatim i rizik od vakcine, i to da me boli ruka par dana nego cinjenicu da cu mozda indirektno da budem odgovoran za neciju tesku bolest ili smrt, iako sam dovoljno svestan i razuman da sam mogao da uradim nesto da izbegnem to.

doci ce valjda to i tebi vremenom, nadam se. nije svet samo ti.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.