Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
https://youtu.be/F6rfw971_ck
Da Zglavkar
Elem još uvek nisam počeo ovo VAERS govno da analiziram, celte moraćeš da sačekaš malo jbg
Ali njuske koje triforc vadi jbt, po obliku lobanje ti vidis da to nesto nije ok
It takes a significant amount of brainpower to even remotely grasp what Ken Wheeler is putting out there, so I don't blame ya Mr Jerry Smith
https://www.youtube.com/watch?v=BGyr_zUUChk
Njuske kojima veruje nas doktor.
Stvar je u tome Celt što danas još uvek možemo da razgovaramo o ovim temama i stvarima, bez većih posledica. U ovakvim zapećcima naravno, jer fb i ostalo je uveliko cenzurisano. Morali bismo koristiti mreže za neke pametnije stvari ali 90% ljudi je još sposobno da kači selfije, slike s mora i slike svoje dece i to je to.
U Kini već sada ako glorifikuješ partiju dobijaš bodove na konto, ako ih pljuješ...Zapravo niko ih više ne pljuje jer ljudi su završavali u ustanovama za prevaspitavanje a postovi im svejedno nisu dopirali daleko. Ako mislimo da takve stvari neće postati praksa kod nas u neko dogledno vreme, budale smo.
Razlika je Šmokljo u tome što u pustinji možeš da iščeprkaš nekakav koren i pojedeš, dok u radu moraš da platiš troškove za taj ćumez od 25 kvadrata. Ako nemaš čip ima da se jebeš, nećeš moći ni da udješ u njega a kamoli da platiš neku struju i vodu, jer keš i kartice jednostavno više neće postojati.
Preporucujem da onima koji nisu procitali 1984 obavezno procitaju a oni koji su je procitali - neka obnove gradivo.
Stvarno Trajforse gde kopaš ove autentične srpske heroje? Ima facu kao da mu je iq 65, tetovaže kao da mu je iq 40 i kamin na plazma tv-u. Seci me ako ne radi kao kasirka u nekom mekdonaldsovom drajv inu u Nju Džerziju ili Detroitu.
Ništa nije onako kako izgleda, fantastično što si ovo napisao jer zapravo
IQ je toliko+100
IQ je toliko +125, tetovaže ako se pažljivo zagledaš (mada pričao je i sam i pokazivao šta koja označava) predstavljaju aksiome, formule i prototipove funkcionisanja nekih osnovnih zakona prirode
Odličan je Bler, ali Bolji je daleko Haksli, makar što se tiče distopijske tematike. Ne znam zašto se toliko iščudjavamo pred nadolazećom distopijom, pa jbt da isključiš ljudima struju na 48h sve bi se raspalo. Što se tiče regulacije populacije, zapadni čovek je to već odradio jer nismo u stanju da napravimo dete do 35. a kamoli da sklepamo sedmoro kao naše babe i dede. Množe se Indijci, Kinezi, Afrikanci i muslimanski narodi, koji se u najvećoj meri ponašaju kao skakavci i na koje svejedno gledamo kao na ljude trećeg reda. Naravno da će da ih redukuju nekakvim vakcinama, laboratorijskim boleštinama, čipovima - efikasnije je nego tenk i bomba, manje košta, neće pružati otpor itd. Ako se ne odradi, poješće i Evropu i Ameriku za manje od pola veka, a planetu do 2150.
Haksli je Fabijansko društvo brt
Te aksiome sam učio još dok su mi priroda i društvo išli u paketu, ne vidim potrebu da ih crtam po sebi :)
Leleeee neće kaže Orvel nego B L E R batke, duboko duboko. Trajforsše uzmi igraj asasins kridove ako već nisi, makar do Black Flag, odlična vožnja s tom pričom Abstergo korporacija/Templari oće da zavladaju svetom i oduzmu nam slobodu. Ti si jedan pravi Dezmond Majls, si probao nekad da se kačiš po zgrade?
Nažalost to što si ti učio kao aksiome je totalna glupost
Msm i ja sam ih učio bez uvrede
Ne stvarno, pametni ste momci i sve vas cenim i mahom čak volim, mada se najčešće pretvaram da nije tako - da li neko zaista veruje da će jednog dana na Marsu, ako dobacimo do tamo, biti mesta za nekakve Kineze, Meksikance, Indijce i druge Rumune? Sve te simulacije kolonija su ionako propale jer večito nešto podje po zlu. I da krenemo da naseljavamo Kosmos ne možemo stići na vreme - košta, traje, i pored svega nemamo dovoljno razvijenu tehnologiju za takve poduhvate. Praktičnije je i jeftinije naći način da redukuješ populaciju za jedno 90% i budžneš ljudima u glavu neko čudo koje će da im kontroliše nagone i ostalo. Znam da zvuči čudovišno ali posmatrajmo malo stvari i iz ugla moćnog staleža kom se realno jebe za nas, jer prljamo, trujemo i arčimo sve što stignemo bukvalno kao skakavci. U 21. veku bacamo 10l pitke vode na to da svoje cenjeno govno otpremimo u reku a kamoli šta drugo. Glupavi smo, sebični, istrebljujemo sve pred sobom, ubijamo se i mrzimo gde i kako stignemo i jednostavno je bolje živeti bez nas, ma šta mi o tome mislili. Jedino da promenimo navike iz korena, ali slabo nam nešto ide.
Ma igro sam nešto malo, generalno celi geštalt AC zaudara na prediktivno programiranje ali izuva nemaš ti tu šta
A be ovdena se frljav neke goleme reči, nikoj vi ne razbiram
Mnoze se ljudi ali u Africi i Aziji,u Evropi ne bas.
LOL