Vaccina

1. kakav kurac ovo ima veze sa vakcinama. idi otvori novu temu ili na podeli ili tako nesto, al ovo tacno nema nikakve veze sa vakcinisanjem

2. A dobro jebiga ovo je postala tema za opštemestaško palamuđenje začinjeno teorijama zavere, ovde smo imali teološke raspre na kojima bi nam i sveti Avgustin pozavideo

3. Sveci ne zavide Šmokljo.

4. Kad se budem ženio na ovoj temi ću objaviti

5. Neće Trifors da primi vakcinu,
    ne priznaje svetsku medicinu

hehehe

6. Иначе ме боли курац за вакцинацију и не расправљам се нешто онлајн око тога, али кад прочитам негде коментар "што се уопште даје избор, треба држава да одреди коју вакцину да узимају људи, и онда је дати свима", дебилу који то напише бих ишчупао руку из рамена па га тукао том истом руком.

Тачно видиш да би велики број људи више волео диктатуру него леба да једе, а свима пуна уста демократије. Није ни чудо што још има слепаца који дркају на ћопавог Загорца и сличне њему

7. Taj izbor je, sam po sebi, krajnje fiktivan. Kod nas su ljudi kao mogli da biraju, ali je najveći broj ljudi dobio kinesku, iako su se mahom prijavljivali za nešto drugo. Rusi neće uzimati američke, Ameri i Japanci svakako neće uzeti kinesku i rusku. Da je dobrobit ljudi bar na nekom 17. mestu u ovoj priči, napravila bi se jedna, najefikasnija moguća, i ostale kompanije bi podelile proizvodnju (vanredna situacija, stavljamo kapitalizam na stranu dok se sve ovo ne reši i ostala utopija). Ili bi je proizvodile same države. Vakcina bi bila delotvorna, obavili bismo imunizaciju cele planete za pola godine i ova tema ne bi dobacila ni do 43. strane. Ovako jbg, treba uzeti što više para, ojačati pozicije na tržištu, napraviti strateška partnerstva i spreman dočekati iduću "pandemiju" za 3-5 godina.

8. Ono aj što je cela stvar ispala krajnje komična, ali još da babe i dede većaju dal da uzmu meričku il brata Rusa vakcinu je Monti Pajton u svom najboljem izdanju. Što bi reko moj komša matori rusofil kad na radiju krene Bili Ajdol - gasi to američko govno, možda on meni tamo jebe mater u pesmi a ja ne razumem. Mada ni oprani mozgovi što jedu čia semenke i voze električne trotinete, uzdižući fajzaru i hejtujući sve rusko i kinesko nisu ni za promil bolji.

9. Hotulijane sine varvarine, satije šansa.

10. gledas li evropsko prvenstvo majku mu?

maltene sam zaboravio na mere i ostale kurce vise gledajuci oko sebe. sad treba letim avionom uskoro, pa tu jos ima kao nekih regulacija, ali ne znam o kakvom totalitarizmu ti pricas.

11. a vi antivakcinasi umesto da kazete hvala ti brate celte i ostali sto ste poturili figurativno guzicu pa se eksperimentalno vakcinisali kako bi i mi sto se plasimo igle mogli normalno da zivimo, vi jok, pravite nas na budale.

lepo, lepo.

12. https://prntscr.com/19s7a88
    Tanzanija, Haiti i Burundi

Ovo ne znam kakve veze ima sa bilo čim al je zanimljivo
    https://prntscr.com/19s7kwg

13. Vucic je govna i narod je stoka,ali sto se tice vakcina Vucic je ispao car,a narod stoka opet jbg.

14. - Šefe imamo gomilu vakcina koje niko neće, šta da radimo?
    - Au k. Kad im ističe rok?
    - Za cirka mesec i po dana.
    - Ništa reći ćemo bolidima da moraju da dobiju i treću dozu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.