Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
A to da su im se Ata i društvance šetkali po državi, i prethodno u Londonu išli na časove leta, nije stvar da ih oni nisu videli i primetili. Nego je stvar nekoordinacije mase službi. "Ej, ovde neki Arapi s prethodnim vezama sa Al Kaidom uzimaju časove leta" "Nije moja jurisdikcija batke, ako vežbaju na propelercima" "kome onda da javimo, batka" "boli me kurac, batka"
To je istina. Ljudska glupost.
Dude what, a šta misliš odakle se nemačka, u kojoj si dvadesetih godina kupovao veknu hleba džakom novca, za manje od 15 godina pretvorila u silu koja ima tenkova, aviona i ostalog naoružanja kao Britanija i Francuska zajedno? Odakle sve te silne štuke, meseršmiti i onoliki panceri?
Da ok ta spika mada i to mi je nategnuto malo da ih je baš Amerika u potpunosti finansirala i snabdevala, teškom mukom i krvavim radom su oni to sve napravili između dva rata. Meni je više bolo oči ono što si napisao da su Ameri snabdevali Nemačku TOKOM rata, skočio mi malo pritisak na tu izjavu.
Ne zanima me kako su pale zgrade, neću uopšte da ulazim u priče oko svega toga. Ljudi su iskoristili temu da se proseravaju nekim svojim teorijama kako bi skrenuli pažnju na sebe i prodali nekim ovcama kojekakve knjige, u to nema sumnje. Ako pročeprkaš po yt naići ćeš na gomilu nekih generala, oficira, operativaca i sl. u penziji koji govore o hl. ratu i kakva su tada bila planirana dejstva u slučaju napada, odbrane, unutrašnjih konflikata itd. Amerika je još 60ih mogla da sravni čitav Sovjetski Savez bukvalno za dva dana bez upotrebe nuklearnog naoružanja. Takvu silu, nakon 50 godina da napadneš na onakav šibicarski način (jbt ko da prethodno nije bilo otmica aviona i držanja talaca) je...Ono, dovrši sam.
Što se tiče dve švalerke i čuvanjima tajni, prilažem ovaj simpatični dogadjaj koji je u tvojoj kući prošao neopaženo u zadnje 4 generacije. https://www.youtube.com/watch?v=YtCTzbh4mNQ&ab_channel=Reuters
Ne zanima me kako su pale zgrade
HJahhahah pa kako može baš TO da te ne zanima jebem ga, to je onako najočigledniji dokaz da je bilo kontrolisano rušenje, jer je bukvalno fizički nemoguće da zgrada padne slobodnim padom kroz sve te silne spratove na svom putu do zemlje i da to bude prouzrokovano udarom aviona u jedan deo te zgrade.
Ljudi u penziji često predimenzioniraju svoj značaj, jer su u panici da život nisu dovoljno ispunjeno živeli.
Šmo moraš malo knjige neke čitati bato. Nemačkoj je nakon PSR bilo strogo zabranjeno da razvija bilo kakvu vojnu infrastrukturu, potpisani su ugovori, protokoli, zaprećeno im je itd. Ali država mora da se obnovi, trebaju joj resursi, hrana, čelik, logistika...To je mogla da daruje samo Amerika (sve drugo bilo razoreno i moralo samo da se gradi i obnavlja). To nisu bili pokloni već stvari koje su se dobijale na kredite, naravno.
Nemačka naravno malo ulaže i u vojsku, ali sve je to sitno i nevažno. Medjutim, sa dolaskom hiće, ulaganja su vrtoglava. Svi šalju neke protestne note i ulažu žalbe, ali konkretna akcija je nemoguća, jer niti su Francuska i Britanija (ostalu boraniju da i ne računamo) u stanju da zarate sa besnim i zahuktalim rajhom, niti bi, nakon toga, bilo ko opstao pred najezdom SSSR-a koji je predstavljao daleko veću pretnju, i pokorio bi Evropu za cirka 10 dana. Postoje i druge stvari koje moramo uzeti u obzir - politika, diplomatija i, što Zap voli da kaže, ljudska glupost i naivnost. Francuska je zaista verovala da će Nemačka uzeti neku tamo Čehoslovačku i to je to, Engleska je bila ubedjena. Oćutali su na Anšlus naravno, kasnije, kad je Poljska došla na red, videli su da je vrag odneo šalu i tad kao nešto preduzeli (Francuzi dvaput prdnuli u njihovom pravcu i to je otpr. to, Engleska se junački držala nema šta).
Rusi su sve to posmatrali sa simpatijom jer je postojao dogovor o podeli Poljske (i drugih zemalja izmedju ostalog), Ameri su gledali kako Evropa prestaje da se pita oko bilo čega ikada više, i nastavili da prodaju čelik, barut, vlakno, mehanizaciju, hranu, sirovine...Ne narod Amerike već rotšildi, rokfeleri itd. Otpr. isti ljudi koji ti danas valjaju sve to + lekove, pesticide i od skoro vakcinu.
Gledao sam to o kontrolisanom rušenju, gledao i kako se namenski ruše dotrajale zgradurine u civilizaciji, gde ide eksploziv, kako se kontroliše pad itd. Al ako krenemo sad ti i ja ovde da se slažemo Zapati će pritisak skočiti na 122 i rizikujemo da krene da pije laudanum, a porodičan je čovek i moramo odgovorno da se ponašamo. Em je lekar.Dobro možda bi na njegovo mesto došao lekar koji bi bolje lečio ljude ali to je već siva zona rasprave.
Najdalje što sam spreman da idem u pogledu 9/11 je to da je na američkom bezbedonosnom vrhu postojao neki vrlo labavi konsenzus da teroristički napad ne bi bio toliko loša stvar jer bi dao povod za rat, e sad očekivali su maks da neko kombijem ubije desetak ljudi, ne 4000.
Aj pošto smo već skroz oftopikovali - Trajforse imam jedan mali zadatak - aj nadji mi ovaj dok. https://www.youtube.com/watch?v=uDWMuQm1VKM&ab_channel=PromoRTVojvodine
Ne mogu da ga iskopam nigde i nikako. Jako je dobar, naslov je malo misliding jer exp. je prošao veoma uspešno, naravno. Najveće oružje rajha nije bila bomba ili tenk već - programska šema.
Ahahah melko brt pa naravno da postoji kontrolisano rušenje jebote sunce, nisi ti to otkrio u tamama interneta za odabrane, ali kao i obično svemu pristupaš ovlaš, oni zastareli silos kad ruše prave planove 3 meseca a kamoli ovo. I NEKO BI IH JEBENO VIDEO.
jedno si doduse u pravu, ja sam jedan izuzetno prosecan doktor i ima boljih od mene u masi, koliko u mom okruzenju. Moja velicina je u tome sto ih uvek pitam za savet, nemam sujetu.
Zap nemoj me zajebavati bro. https://en.wikipedia.org/wiki/Oklahoma_City_bombing
"Moja eličina je u tome" i "nemam sujetu" ne mogu nikako zajedno, naročito ne u istoj rečenici. Ali ko sam ja da ti sudim :)
Lestate incelcino,ne prepoznajes da sam se zajebavao za to da zenama treba biti cast da budu silovane,poremeceni antivakseru koji verujes trecerazrednim naucnicima koji zaradjuju na daunima poput tebe.
Хоулту распала ботино која врти исте реченице у круг, постоји смешна зајебанција и хоулту зајебанција. Оно само дегенерик може да сматра смешним или забавним. Друго, не може неки форумски ужегли бот да оспорава докторе наука и Нобеловце без икаквих аргумената или доказа. Твоја реч сама по себи курцу не вреди, капираш? Небитан си. Нити ја верујем да су њихове тврдње светиња, поента целог поста је била у недостатку научне дебате, што не бих морао да ти цртам да ниси дебил.
Jet fuel can't melt steel beams
Da, ali hemija sto nose avioni, koju koriste za kemtrejlse gori na mnogo vecoj temperaturi
Ovo je zapravo do jaja komentar :)
https://youtu.be/JZTb0jZ1XCo
Ne mogu da nađem na engleskom, potvrdi mi jel to to
http://bit.ly/SpikeProtein
This is the updated Nutrition protocol to protect those who’ve been injected with the spike protein and mRNA and the same protocol is useful to protect those concerned with the spike protein shedding coming off those who’ve been injected. So if you know someone who has been injected and requires help, please provide them with this Nutrition protocol:
•Coated Silver (1-6 drops per day, depending on degree of exposure) (Coated silver blocks the sulfur-bearing protein on the spikes from entering the cell. Sulfur-rich amino acids on the spike protein interact with silver causing them to fold incorrectly).
• Zinc (30-80mg per day depending on immunological pressure)
• Vitamin D3(10,000 IU’s per day)
• Lypospheric Vitamin C (30ml, twice daily)
• Quercetin (500-1000 mg, twice daily)• Iodine (dosage depends on brand, more is not better. Iodine is a product you have to start with small dosages and build up over time.
• PQQ(20-40 mg per day)
Shikimate Main Sources:
• Pine Needle Tea for shikimic acid or shikimate (from green edible pine needles) There are toxic pine needles, be careful! When drinking pine needle tea, drink the oil/resin that accumulates too! Shikimate, shikimic acid and their derivatives possess: cancer fighting, antiviral, antimicrobial, anticoagulant and antithrombotic properties.
• Fennel and/or Star Anise Tea: These are also an excellent source of shikimate or shikimic acid (which is known to neutralize the spike protein)
• C60 (1-3 droppersfull per day): One of the issues we are seeing with those who have been injected is disturbances in their energetic field (magnetism) and hot spots of inflammation. C60 is a rich-source of electrons and acts like a fire extinguisher to inflammation and simultaneously (because it bio-distributes throughout the body) drives a normalization of electron flow throughout the body. In this category, we offer two products, the traditional C60 product is made by yours truly and the C60 SuperConcentrateis made by a carbon scientist friend of mine and contains a higher concentration of electrons.
• Charcoal (2-4 capsules a day): Charcoal is the pre-eminent detoxifier and when taken on an empty stomach, works its way down into the intestines and activates a blood purification process known as “interstitial dialysis”. Our Kohlbitr product is the premier activated coconut charcoal in the world and we also now offer the more gentle birch charcoal.•Citrus fruit (especially blood oranges, due to their high hesperidin content — hesperidin is a chalcone like quercetin that deactivates spike protein)
Peppermint (very high in hesperidin)
• Superherbs to help disable spike protein:
Schizandra Berry (high in shikimate)
Triphala formulations: In Sanskrit, the word Triphala means "three fruits”: a combination of Indian gooseberry (Emblica officinalis), black myrobalan (Terminalia chebula) and belleric myrobalan (Terminalia belerica). The terminalia fruits are rich in shikimate.
St. John’s Wort (shikimate is found throughout the entire plant and in the flowers)
Comfrey Leaf (rich in shikimate)
Feverfew (leaves and flowers are rich in shikimate)
Gingko Biloba Leaf (rich in shikimate)
GiantHyssop or Horsemint (Agastache urtifolia) (rich in shikimate)
LiquidAmbar (Sweet Gum tree) A tea of the spiky seed pods is rich in shikimate.
•Foods: Carrots and Carrot Juice (rich in Shikimate)
Dandelion Leaf (Common dandelion (Taraxacum officinale) efficiently blocks the interaction between ACE2 cell surface receptor and spike protein D614, mutants D614G, N501Y, K417N and E484K in vitro)
Kačim čisto tako, zlu ne trebalo
Ne mogu da otvorim, trebalo bi da je na ruskom.
Moras da gledas na Jutujubu Melk. Ne mozes da otvoris ovde na Vuki.