Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Smoklja MGTOW.
Smokljo, evo sad ce da te opravi melkijades sa platom od 10 dinara i brkatom ženom
Haha
This guy gets it!
Smoklja:
https://youtu.be/_uMEE7eaaUA
Razocarao me je autor Analni Osvetnici,mislio sam da je normalan lik,kad ono poremeceni antivakser.
Ono sto vise jos dokazuje da su poremeceni antivakseri isprani mozgovi je to da i pored vakcina imaju iste stavove i o drugim stvarima,bas se vidi da su isprogramirani i da imaju svog jednog vodju.
Triforce, kao ugledan clan antivakserkog lobija i jednog od eminetnih strucnjaka u oblasti teorija zavera, zelim da Vas pitam kakvo je Vase misljenje o ovom čoveku, koliki je njegov uticaj u drustvu.
https://youtu.be/XTEgcXxcfmM
Nezz ko je niti me zanima
Na koga se ovo odnosi na mene ili na tog brkajliju?
Na Vas se odnosi
D ril Čarls Bronson uteko iz zatvora i napravio jutjub kanal.
Di je taj lobi i di su moji novci od lobiranja
Uzeo si 100k evra od Radulea da širiš antivaxx propagandu ne laži
Kaže čovek imamo još 1.300.000 vakcina a od septembra stiže još milka moderni. Valja to potrošiti. Ako ostanemo dosledni stavu i ne primimo ni jednu, kolika je šansa da će Zapata, Hotulijan i ostala ekipa biti prinudjena da prima četvrtu i petu dozu? Nećemo valda bacati.
Pa trecu hoce sigurno, Vucic je to najavio jos u aprilu. Ne znam samo da li ce oni koji su vec primili dve doze odluciti da prime i trecu.
Da sam primio dve vakcine i da mi sad neko kaze da je ipak bolje da primim i trecu zbog potpune zastite pa ne bi je primio sve da je opstanak covecanstva u pitanju. Mislim da ima dosta pametnih ljudi koji su vakcinisani i ako ovo zaista pocnu da forsiraju napravice kontraefekat.
Doduse ima i dosta ljudi poput Zapate pa mozda taj kontigent vakcina zaista nece propasti.
kontingent*
Šmokljan mili moj jebe celo prepodne vrhunske drolje i dođe na par minuta da se usere u usta nepismenom Ejdusu, e to je za mene parada cepiva
Melk i Ejdus bukvalno niži oblici života, trošači kiseonika, nema mesta za vas u novom društvu, bićete purdžovani samo tako. Kao bubašvabe
Zapata, koliko doza vakcine trebas da primis da bi se zapitao: "Mozda bas i nije sve onako kako su nam pricali?" Ili ti ta misao nece proci kroz glavu ma sta god da se desava.