Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Smoklja MGTOW.
Smokljo, evo sad ce da te opravi melkijades sa platom od 10 dinara i brkatom ženom
Haha
This guy gets it!
Smoklja:
https://youtu.be/_uMEE7eaaUA
Razocarao me je autor Analni Osvetnici,mislio sam da je normalan lik,kad ono poremeceni antivakser.
Ono sto vise jos dokazuje da su poremeceni antivakseri isprani mozgovi je to da i pored vakcina imaju iste stavove i o drugim stvarima,bas se vidi da su isprogramirani i da imaju svog jednog vodju.
Triforce, kao ugledan clan antivakserkog lobija i jednog od eminetnih strucnjaka u oblasti teorija zavera, zelim da Vas pitam kakvo je Vase misljenje o ovom čoveku, koliki je njegov uticaj u drustvu.
https://youtu.be/XTEgcXxcfmM
Nezz ko je niti me zanima
Na koga se ovo odnosi na mene ili na tog brkajliju?
Na Vas se odnosi
D ril Čarls Bronson uteko iz zatvora i napravio jutjub kanal.
Di je taj lobi i di su moji novci od lobiranja
Uzeo si 100k evra od Radulea da širiš antivaxx propagandu ne laži
Kaže čovek imamo još 1.300.000 vakcina a od septembra stiže još milka moderni. Valja to potrošiti. Ako ostanemo dosledni stavu i ne primimo ni jednu, kolika je šansa da će Zapata, Hotulijan i ostala ekipa biti prinudjena da prima četvrtu i petu dozu? Nećemo valda bacati.
Pa trecu hoce sigurno, Vucic je to najavio jos u aprilu. Ne znam samo da li ce oni koji su vec primili dve doze odluciti da prime i trecu.
Da sam primio dve vakcine i da mi sad neko kaze da je ipak bolje da primim i trecu zbog potpune zastite pa ne bi je primio sve da je opstanak covecanstva u pitanju. Mislim da ima dosta pametnih ljudi koji su vakcinisani i ako ovo zaista pocnu da forsiraju napravice kontraefekat.
Doduse ima i dosta ljudi poput Zapate pa mozda taj kontigent vakcina zaista nece propasti.
kontingent*
Šmokljan mili moj jebe celo prepodne vrhunske drolje i dođe na par minuta da se usere u usta nepismenom Ejdusu, e to je za mene parada cepiva
Melk i Ejdus bukvalno niži oblici života, trošači kiseonika, nema mesta za vas u novom društvu, bićete purdžovani samo tako. Kao bubašvabe
Zapata, koliko doza vakcine trebas da primis da bi se zapitao: "Mozda bas i nije sve onako kako su nam pricali?" Ili ti ta misao nece proci kroz glavu ma sta god da se desava.