Vaccina

1. Koliko galona sperme moraš da popiješ ovde na forumu, da bi shvatio da si ovde samo komični predah, nikako ozbiljan učesnik u raspravi. Trifors barem ima ludačke linkove, ti samo kusaš spermu.

2. Čak i melk, dežurni džak za udaranje, ponekad uruči takav jedan post ovom napaćenom sajtu, da ti prosto merak da ga poliješ govnima. Čime ti doprinosiš?

3. Zapata uzo po 3000 za svaku od tih vakcina, ima da primi osam komada samo ako bude dozvoljeno. Dokle god ne obrnu ceo grčki alfabet sa sojevima i krenu sa alfa delta tip 1 serijom. Zap šta voziš bro?

4. Iz tvog odgovora mogu da zakljucim da ti ne preispitujes ni jednu odluku ili preporuku koja se donese vezano za ovaj virus. Jednostavno, verujes da su naucnici dobri ljudi koji savesno rade svoj posao i ako neko preporuci 5 doza vakcina, to je prosto tako moralo da bude jer su naucnici to procenili kao najbolje resenje.
    Odnosno, svako ko izrazi bilo kakvu sumnju je a priori debil jer:
    a) nije naucnik
    b) nema razloga za sumnju
    c) sumnjaju samo plasljivi i glupi ljudi i teoreticari zavera.

Jel tako nekako razmisljas Zapata?

Takodje, spomenuo si da ne verujes u zagrobni zivot i Boga i da je zivot posle smrti samo mrak. Ako je to tako, zasto je tebi uopste stalo do ljudi onda? Mislim, cela nasa prica ovde nema poentu niti svrhu po tebi zar ne?

Tvoja filozofija zivota je otprilike usrafi se negde, radi, zeni se, dobij decu, ne talasaj i gledaj da tvoj zivot ima sto manje briga i problema. Ionako nema poentu i zasto komplikovati stvar, jer tako nekako?

Takodje, sam si rekao da ovaj zivot nema smisla ako je ovaj virus svesno pusten medju ljude i ako se svesno odrzava. Iz razloga sto je tebi ta opcija potpuno neprihvatljiva, jer je takav svet, svet u kojem ti ne zelis da postojis - ti odbijas sve sto moze makar i malo da poremeti tvoje razumevanje ove pandemije.

Sve i kada dobijes klipove cenjenih doktora i izumitelja samih tehnologija koji protivurece tvojoj tezi, ti jednostavno to odbijas kao serendanje i pronalazis nacin da sebe zastitis odnosno vratis u vec postojecu mantru.

To se zovu mehanizmi odbrane. Obicno se aktiviraju kada nas um proceni da je istina toliko bolna da bi njeno osvetljavanje i prihvatanje dovelo do trajnih problema u nasoj psihi a mozda i ugrozavanja samog fizickog postojanja.

Jer, ti ne verujes u Boga, po tebi nema niceg posle ovog zivota i sta ti drugo preostaje nego uzdati se u ljude. Ali to ne sme biti poljuljano - jer nista ti drugo ne preostaje.
    Ja sam uveren da kada bi bilo ko od ovih i priznao da je ovo namerno pusteno medju ljude ti bi i dalje pricao da je to sala, da nema sanse da ovako nesto ispliva u javnost, opet teorija zavere itd...

Pretpostavljam da je tebi psihijatrija i bavljenje nasim unutrasnjim svetom cista budalastina. Da li sam u pravu?

5. “Ako ti je religija i bozja nagrada neophodna da budes normalno ljudsko bice, ti si ustvari najobicnije govno”

-Metju Meknokani u True Detektivu

6. Čru detektiv rodjaci.

7. Ne stvarno šta voziš, spačeka?

8. Jesi l u partiji kao Brus?

9. Odakle dobijas moralne vrednosti Celt?

10. Od toga sto me roditelji vaspitali da ne budem govno prema ostalim ljudima bez da me plase babarogama i nagradjuju dedamrazovima

11. Haha jebe Ejdus duplirao turu

12. Dobro. Sta znaci biti govno? Jel su te to roditelji savetovali da ne bi osramotio porodicu i sebe?

13. Jednom ćeš morati da prestaneš da živiš vrednosti svojih roditelja i postaneš svoj čovek.

14. Šalim se malo, Celt je momak skroz na mestu. Odgovoran, predusretljiv, tačan, umereno duhovit, ume da sluša i hoće da nauči, napreduje. Da se rodio u 19. veku daleko bi dogurao.

15. “Ako ti se u bilo kom trenutku ucini da nesto sto je napisao Ejdus nisu nasumicno naredjana slova koja sluze iskljucivo napusavanju onoga ko ih je naredjao, znaj da si jos veci debil od Ejdusa”

- Gandi

16. Ja te ozbiljno pitam. Sta znaci biti govno od coveka po tebi i tvojim roditeljima? Daj mi jasno sta je to sto je tebi bilo zabranjeno i iz kog razloga.

17. Sačekaj da nazove roditelje da ih pita xD

18. Bas mudra pitanja,nema sta.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.