Vaccina

1. Misliš dovedeš ih u studio na debatu sa nekim ozbiljnim, relevantnim i prekaljenim stručnjacima, ovi ih ispreskaču najstrašnije pred auditorijumom, ispadnu smešni pred milijardu ljudi i završimo sa antivaks koještarijama jednom za svagda? Pa da, imalo bi smisla.

2. Ali nemaju ozbiljne glave vremena za to, spasavaju živote 24-7.

3. https://prntscr.com/1bv7j5r
    Vidiš na šta mislim jebač, ko je odlučio da su baš TI doktori australijski krem de la krem, a eto očigledno da se oni pitaju - sve nas treba vakcinisati...
    Reci mi ako ti još uvek nije jasno da je pitanje prestiža isključivo medijski orkestrirano, daću još primera nije problem.

4. "And today the country's top doctors and scientists unite to urge Australians to get the jab, arguing Covid - 19 is more insidious than the rare side - effects of our vaccines"

is more insidious than the rare side - effects of our vaccines

Jezivo je to što je ova izjava stavljena kao aksiom maltene, nema nikakvih istraživačkih poduhvata da je podrže nema ničega - ili je tako ili si ti Poremeceni antivakseri LOL

5. Trajfors, sve i da je antivaks frakcija 100% u pravu u ovom slučaju, “imate” ogroman problem kredibiliteta, s obzirom na predjašnje domašaje antivaks ideja, koji su kampanjama doprineli da se neke iskorenjene bolesti lokalno opet pojave. Koji su dovodili u pitanje jedan vrlo jasan sled uspešnosti vakcinacija kao sredstva borbe protiv pošasti, od koje su neke totalno danas nepoznate široj javnosti, a nekada su značile život i smrt.

Dakle postoji jasan sled otpora koji je potpuno promašen - ili se ne slažeš sa tom pozicijom?

Druga stvar, koja takodje slabi poziciju antivaksa, je ta besomučna mistifikacija vakcine kao sredstva kojim se nešto nameće. Ako je sistem koji to nameće toliko moćan i bezobziran, zašto ne bi istu opasnost spakovao u aspirin, kafetin, bensedin ili ostala sranja koju ovdašnji živalj vrlo rado trpa uz sebe bez sekunde promisli?

6. Bellamie TV u Nišu jeste režimska televizija, ali samo po vlasniku.

Voditelji su im za psihijatriju. Kako li je Vučić zakasao ovde hahah.

https://www.facebook.com/717485268307882/posts/4266312236758483/

7. Pogledajte i video u komentarima, Vučko isfleširao gde je došao aahaahhahah

8. s obzirom na predjašnje domašaje antivaks ideja, koji su kampanjama doprineli da se neke iskorenjene bolesti lokalno opet pojave. Koji su dovodili u pitanje jedan vrlo jasan sled uspešnosti vakcinacija kao sredstva borbe protiv pošasti, od koje su neke totalno danas nepoznate široj javnosti, a nekada su značile život i smrt.

Na tvoju žalost moja pozicija što se toga tiče nije ništa popustljivija, elem s obzirom da smo naviknuti da je današnji standard medicinskog postupka prvenstveno ublažavanje simptoma, a ne konkretno pronalaženje leka i lečenje (a samim tim funkcionalno iskorenjivanje bolesti) pacijenta ono što se u najvećoj meri pokazalo upravo zbog ove pandemije jeste koliko je "njima" bitan profit, a koliko ljudski život. To je na kraju krajeva ultimativni cilj cele antivaks (suštinski anti big pharma) priče, naravno ako izostavimo sve glupave teoretičare sa svojim nastranim idejama da će ti od vakcine izrasti rogovi ili šta već.

Druga stvar, koja takodje slabi poziciju antivaksa, je ta besomučna mistifikacija vakcine kao sredstva kojim se nešto nameće. Ako je sistem koji to nameće toliko moćan i bezobziran, zašto ne bi istu opasnost spakovao u aspirin, kafetin, bensedin ili ostala sranja koju ovdašnji živalj vrlo rado trpa uz sebe bez sekunde promisli?

Zato što postoji vremenski interval koji je potvrdio testiranost i sigurnost proizvoda. Ovo opet ne znači da su kafetini savršenstvo bez mane, ali u njihovom sastavu ne postoji ništa toliko radikalno zbog čega su se oni ikada morali obeležavati kao eksperimentalni lek. Ne trebam ti ja i nisi slep da i sam uvidiš da je ova kovid vakcina jedina u istoriji čovečanstva koju uprkos tome nameću na do sada neviđenoj skali, ali tvoja pozicija činjenično gledajući je ta da gajiš nadu da će se sve vratiti u normalu jednom kada prepustimo svoju slobodu odlučivanja nekom doktoru u belom mantilu. Sve i da zaista bude tako i sve nas pelcuju neovisno o našoj volji i ispadne da su bili u pravu i spasili nam živote to opet znači da smo se predali na milost i nemilost trećoj partiji iz razloga samoprezervacije što je samo po sebi potpuni poraz slobode i daje presedan za budućnost u kojem će se eventualno sve svoditi na odluke te treće partije. Za kraj ostavio bih ovu izjavu:
    https://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-he-who-gives-up-freedom-for-safety-deserves-neither-benjamin-franklin-54-46-46.jpg

9. Ćosa kralj, al kako vučko gleda u režiju kao koj je kurac ovom jbt. Xd

10. Trifors, ako zaglavi neko iz tvoje porodice teži oblik kovida, ti nećeš, vrv, jer imaš 20ak god, koji ti je plan, kući ivermektin, ili vodiš u kovid bolnicu? Molim za odgovor

11. E moj ti ja sam babu svoju izlečio od korone

12. TILMARO HAHAHAHAHAHA OPLAKO SAM OVO SI TREBAO NA POBEDA JEBENA

13. Dobro, imas roditelje, jos baba, koji ti je plan ako neko krene da se guši?

14. Pa isto svima alkabase, supa, čajevi, vitamin d, kad krene temperatura onda lekadol ako baš ne popušta i tako tri noći max pa da vidiš kako nestaje

15. Dobro, a šta ćeš ako ne nestaje?

16. A ako krene da se guši aha nisam skontao ok, to znači da nisam na vreme reagovao što je malo verovatno ali ajmo teoretski znači da sam bio odsutan na nekom petodnevnom izletu u Dubaiju i vratim se i zateknem člana familije da se guši uradio bih isto što i svako normalan: zvao ambulantu

17. Dobro, a šta ćeš ako ne nestaje?

Pojačam alkabase

18. Pa što ambulantu kad će oni da ga ubiju?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.