Vaccina

1. Lestate hvala što si podelio baš mi je trebala sažeta cela pandemija u 15 minuta, a ovaj je to izveo gospodski i to za minut kraće, bukmarkovo sam ima da šaljem svima redom

Ne znam sad je li delta uletela pola čuke u gamin termin i koji je sad u kom talasu, ništa mi nije jasno.

Haha uprava u internom konfliktu sig

2. Kako su krenuli, do februara će obrnuti grčki alfabet ceo.

3. Seća se neko kako je Nestorović još na početku rekao da će virus mutirati gomilu puta, svaki naredni će biti slabiji i na kraju više nećemo ni obraćati pažnju na njega? Jbt pa da čovek lupa gluposti do sada bi ga uhapsili i streljali 700 puta jer predstavla opasnost po živote gradana i društvo u celini. Lekar tako neodgovorno da se ponaša E. I ova gomila američkih, francuskih, ruskih...Lekara koji osporavaju mere i uredbe - pa javno bi ih linčovali, naročito sad kad treba uvaliti ovo djubre ljudima.

4. Ali szo, demokrate, republikanci, čak i brat Putin - meki su jbg, sve nešto kontaju urazumićemo se bre ej, dozvaćemo se pameti. Umesto da pokažu čvrstu ruku, šta kurac nećeš, ulaze ti u kuću u astronautskim odelima i odma bodu koga zateknu, i ove što mašu potvrdom da su primili duple doze - šta bre duple doze, ima i treću i četvrtu da primiš, ajde ajde neće ništa da ti fali.

5. Voli on svoju dozu to se ceni jbg

6. Нема на чему Трифорсе.

7. "bez dode ce srpska nestati" jahahah

8. Na Bosnu treba atomsku baciti.

9. melkijades što si ti toliko frustriran

10. Zato sto je prvi i zadnji put jebao 1993.

11. Molio bih nevakcinisane da se vakcinišu kako bi zaštitili vakcinisane od virusa zbog kog su se vakcinisali.

12. Ne radi se o tome,daune,nego zbog vas poremecenih antivaksera ce biti uvodjene nove mere,bolnice ce biti pune i nece moci da se lece ljudi sa ostalim problemima,nego samo vi debili koji niste hteli da primite vakcinu.

13. Pa radi se bas o tome. Vi vakcinisani i dalje niste zasticeni.

14. Ne samo što nije zaštićen, već ako dobije virus nosi ga okolo i može da zarazi druge podjednako kao i nevakcinisani. Tako da argument o bezbednosti drugih pada u vodu jbg.

15. Da i to nisu rekli teoreticari zavera nego naucnici u mejnstrimu.

16. Vakcinisani moze da nosi virus,ali mu nije nista,preblage ako ikakve simptome ima.

17. To ti kaže zdrav razum jbg. Prenosiš virus kako god, još si čak veća opasnost jer, po teoriji da vakcinisani fasuju neki skroz lak oblik, ne osećaju tegobe pa šire boleštinu gde stignu nesvesno. U principu trebalo bi zatvoriti samo vakcinisane dok medju nama bezumnicima ne bude the last man standing.

Muka pregolema. Ono malo ljudi što su popasli svu tu priču se vakcinisalo odavno, onih drugih 80% su se vakcinisali da bi mogli da putuju, a već je polovina jula. Ostalo 1.300.000 neiskorišćenih (zvanično) koje niko neće, rok ističe lagano, a u septembru stiže još milion novih. Sve i da ubediš plebs da primi treću dozu malo je to. Ako ne smisle kako da potroše sve te zalihe biće where's the money Lebowski.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.