Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
lololololol
Objektivno da je cilj iskorenjivanje nekog random virusa i da postoji objektivna strepnja (tipa poplave kad svi skaču) uveo bi se preki sud i mrš.
Rešava se situacija monemtalno u cilju spasenja bla bla bla.
A ne ovako pederski, demokratski, švajcarski....
ne seri melkor/cara, ocigledno je da nisam bas najozbiljniji tu. vakcina/nevakcina, nema neke razlike osim sto ako zakacis koronu ako si vakcinisan manje sanse da zaglavis duze bolestan. sto je sasvim ok razlog za vakcinu.
a ovo:
aj elaborisi malo kako zamisljas to
koja taktika caro, seljacka ala "pivo ispred zadruge", uvati se za jednu recenicu, iscupaj je iz konteksta i udri po tome dok je sveta i veka.
delotvorna kad su i ostali oko tebe pavijani naravno, tako da svaka cast.
Pa da, ako si mator pa ti je svejedno jel od vakcine ili od virusa.
Ako si mlad i ličiš na živo biće sa imunitetom koji će ti kurac. Nisi jazavac.
cara = informer. to si ti. to je tvoj nivo
ko je ovde i rekao da moraju da se vakcinisu mladi? ustvari ko je rekao da mora da se vakcinise bilo ko?
Jbt ovo da farmaceutske kuće uzimaju silne milijarde i potplaćuju ministre zdravlja i predsednike vlada preko SZO postalo teorija zavere
Jbt medicina 21 veka je zasnovana na profitu, farmaceutske kuće angažuju već studente, stimulišu istraživanja, izdavanja udžbenika itd. Istraživanje koje se ne poklopi se ne objavljuje.
Očito taj jak uticaj mame i tate komunista u nama još ne može da dopre do mozga....
Ovde i tamo su to svi rekli i to je tendencija, šta drkaš kurac
Pomenuo sam ti pre nekih bar 70 strana - sve ovo je samo preraspodela kapitala, ništa drugo. Zlata, zemljišta, ruda, vode, novca (ne keša)...Uvek ostaje isto, samo menjaju vlasnika. To nam je naravno jasno.
Ovom prilikom, zemlje koje su uzele vakcinu od fajzera dali su jednoj kompaniji 46 milijardi. Tvog, mog, Carinog...Novca beduina crnčuge i ostalih pet milijardi ljudi. Ta vakcina nam je prioritet i na to smo spičkali pare, tako smo rešili. Kao kad ideš u radnju i oćeš da kupiš hleb, mleko, pljuge i novine, ali nemaš dovoljno pa nešto moraš da izbaciš. Mi smo uzeli pljuge i novine. Preživećemo, ali moglo je i drugačije.
https://www.abc.net.au/news/2021-07-29/pfizer-2021-sales-forecast-covid19-vaccine-billions-dollars/100332200
https://www.reuters.com/breakingviews/booster-jabs-are-easy-money-pfizer-moderna-2021-08-13/
Celt su se sviđa sisanje kite iz kapitalističkog izvora, zato u tome ne vidi problem. Njegova deca neće plaćati dugove iz Srbije, a možda se preseli na Antarktik koji nema dugove a mozhe da ih plaća u
L E D U
E
D
U
kao musssache svojevremeno lolololololol
hahahaha
Nije mi smešno ovo sisanje zapadnjačke kite već musaši - led momenat.
https://www.youtube.com/watch?v=RPiaB7z4ehY&ab_channel=blind3dnan3wmistak3
da, sve drzave sveta u isto vreme nastampaju novac, ubace u pomoc ekonomiji koja stala zbog zatvaranja i u farmaceutske kuce da daju neko resenje.
jel preterano... jeste. jel moze taj novac sad da se iskoristi preko noci da se izlece sve moguce bolesti - ne moze. ne funkcionise tako nesto za sta stvarno treba resursa, sto ljudi, sto bolnica i cega god.
ne mozes da das doktor jankovicu iz trstenika da leci neke teske i retke bolesti koje su skupe za lecenje. skupe su jer ima samo jedna klinika, negde na svetu koja se bavi tim.
za to prvenstveno treba vreme, ne mozes da sa 9 trudnica za mesec dana da rodis dete.
Fajzer je keva, prva je Brnaba uzela.
Ona je najzapadnija ličnost u nas.
a da mi neko kaze sto pokusavam da ozbiljno pisem nesto ovde?