Zvanično Caro, mmr vakcina i autizam nisu dovedeni u bilu kakvu vezu. Jako puno ljudi tvrdi da su im vakcine sjebale decu, medju njima i Deniro recimo (tj njegova žena), koji je o toj tematici snimio i dva filma koja su skinuta sa programa svih festivala na kojima su trebali da budu prikazani. Ali da - zvanično, radjeni su testovi i istraživanja i ta priča je završena; možeš da se jebeš ako ti dete ne daj Bože nešto zapati i posumnjaš na iglu.
Žao mi je što ne mogu to da nađem taj snimak ministra poljoprivrede Nedimovića, u nekom jutranjem programu objašnjavao kako Srbija ne može da izvozi svinjsko meso u EU zato jer je vakcinisano.
Ne daju EU pederi da se jede vakcinisana svinjetina iz Srbije.
Kaže tipa još tri godine mora bez vakcina onda dobijamo dozvolu
cara, igle plasi se. za tebe prave ovu na smrkanje vakcinu.
jbt, imamo svi ovde po 30+ na dnevnoj bazi uzimamo alkohola i narkotika sto bi konja usmrtilo, cimamo se za vakcinu koju primilo 30% svetske populacije bez ikakvih posledica
ja od kad sam primio vakcinu nikad se bolje nisam osecao. mozda nama u svajcarskoj daju neke kvalitetne a tamo skart.
pa sta, jel su trebali da naplacuju vakcine. jbt ne valja kad se placa, ne valja kad se ne placa.
ne sekiraj se, placa se. samo ne direktno.
citaj malo ironiju u ovom sto sam napisao. uglavnom antivakseri menjaju nevakcinisanje za licnost. ima i medju drugima naravno, al nisu tolko bucni, iako isti debili.
sta si zapenio na vakcine umesto da ko trifors sedis i gledas kako se polagano razboljeva i propada ceo truli vakcinisani zapad, i istok, i sever, i jug dok ti ostajes sam, zdrav i pametan da postanes overlord u novom, nevakcinisanom svetu?
Samo do kraja ove prve godine, samo fajzer će prihodovati nekih 46 milijardi dolara. Samo na vakcinama, naravno. Samo od tog novca mogli smo spasiti bar 100.000 dece sa teškim oboljenjima. Nismo. Umesto toga, taj novac smo spičkali na to da zaštitimo ljude 65+
46 milijardi rodjaci...Mogli smo 15.000 bolnica širom sveta opremiti najsavremenijom tehnologijom, koja bi spasavala živote narednih bar 20 godina. Zamisli taj poduhvat, sačuvali bismo desetine miliona nečije dece, majki i očeva, braće, sestara, prijatelja...
https://www.youtube.com/watch?v=FJ7iPn39i08&ab_channel=TODAY
MMR je ono Vučić među vakcinama, sveta boginja
Žao mi je što ne mogu to da nađem taj snimak ministra poljoprivrede Nedimovića, u nekom jutranjem programu objašnjavao kako Srbija ne može da izvozi svinjsko meso u EU zato jer je vakcinisano.
Ne daju EU pederi da se jede vakcinisana svinjetina iz Srbije.
Kaže tipa još tri godine mora bez vakcina onda dobijamo dozvolu
S V I N J E
V
I
N
J
E
cara, igle plasi se. za tebe prave ovu na smrkanje vakcinu.
jbt, imamo svi ovde po 30+ na dnevnoj bazi uzimamo alkohola i narkotika sto bi konja usmrtilo, cimamo se za vakcinu koju primilo 30% svetske populacije bez ikakvih posledica
ja od kad sam primio vakcinu nikad se bolje nisam osecao. mozda nama u svajcarskoj daju neke kvalitetne a tamo skart.
Osećaj pripadnosti je čudo.
Jbt sa javnog servisa ti ne guraju cigare i alkohol gratis, tada bih te razumeo, drugo prihvataju i da su štetni al ti lupaju akcizu
pa sta, jel su trebali da naplacuju vakcine. jbt ne valja kad se placa, ne valja kad se ne placa.
ne sekiraj se, placa se. samo ne direktno.
citaj malo ironiju u ovom sto sam napisao. uglavnom antivakseri menjaju nevakcinisanje za licnost. ima i medju drugima naravno, al nisu tolko bucni, iako isti debili.
Ono kad znash
Ali se ne govori o stetnosti.
Glup si. Ne pratis nego drkas na hotula 9l lolol
https://www.youtube.com/watch?v=aIivMDEwCNE
ovaj neki
T R I P
R
I
P
sta si zapenio na vakcine umesto da ko trifors sedis i gledas kako se polagano razboljeva i propada ceo truli vakcinisani zapad, i istok, i sever, i jug dok ti ostajes sam, zdrav i pametan da postanes overlord u novom, nevakcinisanom svetu?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
cara
Celte glup si jebiga.
Za sad je fifti fifit.
Kad se gledaš u ogledalo ja razumem da je za tebe 100%.
Primaš se ko glupa kujica
"Je'l su trebali da napla'uju vakcinu".
1. Debelo je plaćena
2. "Ako je roba besplatna, znači da si ti roba".
Ono kad mislih da si baja shto živiš u gasterbajterskoj zemlji
L O L
O
L
znam da trolujes caro, iz aviona se vidi, nego mi lepo da se valjam po blatu pa aj.
ne seri melkor znamo svi to
Samo do kraja ove prve godine, samo fajzer će prihodovati nekih 46 milijardi dolara. Samo na vakcinama, naravno. Samo od tog novca mogli smo spasiti bar 100.000 dece sa teškim oboljenjima. Nismo. Umesto toga, taj novac smo spičkali na to da zaštitimo ljude 65+
Ali Celt se oseća bolje nego ikada :)
Ono kad priznaš jer ti glupo.
Ok, trolovo sam :D
T R O L O V O
46 milijardi rodjaci...Mogli smo 15.000 bolnica širom sveta opremiti najsavremenijom tehnologijom, koja bi spasavala živote narednih bar 20 godina. Zamisli taj poduhvat, sačuvali bismo desetine miliona nečije dece, majki i očeva, braće, sestara, prijatelja...