Vaccina

1. Teško je reći ko je kriv. Političari gledaju i vide da ste u većini, i zbog glasova ne žele da vam se zameraju uvođenjem mera, propusnica, obaveznom vakcinacijom. Posledica je to da smo NAJBOLJI NA SVETU

2. Ubuduće ću koristiti termin "najbolji" po broju zaraženih, jer to je za vas parametar pobede

Хехе да, тај скеч ми је тотално одвукао пажњу, уопште више не примећујем да свираш курцу и немаш ништа стварно да кажеш

Као и онда кад си јео говна о апокалипси па после скретао пажњу на Ејдуса и исто бацао скечеве

Снеак 100

maricopa county audit, cyber ninjas

То је веома битно за тему и његове изјаве за корону

koliko je umrlo stvarno se sad procenjuje tako sto se gleda kolko je ljudi generalno umrlo u periodu epidemije i koliko je umrlo u proseku prethodnih godina

Па не, бар не овде, кад људи са другим тегобама изгубе приступ болницама. Србија је прошле год имала 15к вишка, али само од рака (ако се добро сећам) 10к додатних

донт квоут ми он дет

3. Pa u pravu si, ništa nisam pogodio. Juna sam ovde pričao o delti, i da ćemo septembra da obaramo rekorde, to sam očigledno promašio jebigica. Sreća pa je Tramp ponovo predsednik, kao što je Triforc obećao

4. Nego, pobednici, pošto nema više korone, ovih 4000 ljudi u bolnici, da ih izbacimo napolje, samo se foliraju?

Po kesu ivermektina i kući?

5. Ionako sprečavaju PRAVE bolesnike da dodju do bolničkog kreveta.

6. Juna sam ovde pričao o delti, i da ćemo septembra da obaramo rekorde

Лол, па нови сој је предвидео свако од СЗО до ЉАнона, штавише опет су теоретичари завере први јер су још и пре вакцина говорили да ће се појављивати мистериозни нови сојеви и након вакцинације. А рекорд смо можда оборили по непостојећем критеријуму који нико и не гледа.

Nego, pobednici, pošto nema više korone, ovih 4000 ljudi u bolnici, da ih izbacimo napolje, samo se foliraju?

Po kesu ivermektina i kući?

Честитам, управо си постао печурка

7. Kežmane, kako će to ako se ja lično vakcinišem da smanji broj umrlih i hospitalizovanih? Veoma retko izlazim iz stana osim do prodavnice, na poslu masku ne skidam, držim odstojanje i konstantno perem ruke, koronku sam već preležao marta prošle godine, da li ja stvarno MORAM da se pelcujem da bi Srbija mogla da vaskrsne i da bi svi koji su na respiratorima mogli da ustanu i da se vrate svojim životima? Pitam znači za sebe lično, ne za imunitet krda i ta sranja, ja kao sebična jedinka, da li zaista misliš da moram da primim vakcinu?

8. Ne morate vi ništa, vi ste pobednici, mi gubitnici moramo da se povinujemo vašoj volji. Ja treba vas da pitam šta treba da se radi.

9. pa upravo se i ja to pitam šmokljane brate moj bezimeni al očigledno nećemo dobiti odgovor :((

10. Evo viš da kaže da ne moramo, dobro je ćuti, ovo ostalo posle pobednici i ta trućkanja možemo da zanemarimo, jer ja ako u životu nešto nikad nisam bio, to je pobednik i neko čijoj se volji POVINUJUJE

11. Ovo je demokratija i vi ste demokratski pobedili. Šta i kako dalje, vi trasirate put.

12. opusti se zapata kapiram da si imao danas težak dan na poslu jbg ko je verovao da će doktor u srbiji biti najnepoželjniji posao na svetu pre 5 ili 10 godina, tesko je jbg i treba nekog kriviti a to nismo smokljan i ja, al ako ce ti biti lakse slobodno se istresi sta sad ljudi smo svi

13. Istresi se na meny tatice mmm

14. Fala na lepim rečima druže gorn, ajmo se prebaciti na temu ejdus nema penis, ovde nigde ne stižemo

15. Па ено ти пун курац доктора/научника који су против ковид вакцине, питај њих шта даље. Организујте симпозијум па се мачујте аргументима, или је пак лакше сиктати на нестручне.

16. па се мачујте аргументима

Скечевима о Ејдусу*

17. Nema potrebe ni za kakvom argumentacijom, sve je završeno i prošlo, ovo je samo lament čoveka poraženog u ratu. Nego jel znate vi da ejdus umesto penisa ima slamčicu za bezalkoholni napitak

18. Evo ovako, iako se doktor snishodljivo odnosio prema meni ipak smatram da mu dugujem odgovor.

Prvo, odgovor na tvoj uvod: Nikako nije bilo cilj da "pobedimo" bilo koga. Jedini cilj je bio da pobedimo pandemiju. Niko od nas nije bio protiv bilo čega apriori. Mi imamo problem kada neke zemlje poput Izraela preduzmu ogromne napore u vidu karantina, izolacije i vakcinacije i na kraju I DALJE IMAJU OGROMNIH problema sa virusom.
    Ovo nameće logično i zdravorazumsko pitanje, da li mere karatina i vakcinacija imaju smisla?
    U Africi je napravljen ogroman pomak u lečenju inficiranih i zaustavljanje infekcije sa hidroksiholorokinom i ostalim lekovima protiv malarije.
    Mi smo bili i za lečenje i za mere koju su već dale solidne rezultate. Kada se krenulo sa proizvodnjom hidroksihlorokina - najavljivan je kao lek koji daje izuzetne rezultate i kao nešto što će nas spasiti I ONDA - naprasno ništa. Od te ideje se odustalo.
    Ta priča je bačena u zaborav. Zašto? Pa da bi se čekale vakcine, pravio haos u glavama ljudi i da bi određeni broj ljudi umro, legitimizujući floskulu - vakcine su jedini izlaz.

Tako da, NE ne odvija se ova priča onako kako bi mi želeli, jer da je tako - narodu bi se delili besplatni antibiotici, hidroksihlorokin i Ivermectin. Takođe bi se delili besplatni vitamini D,C i minerali poput Cinka - uz preporuku kriznog štaba da se uzimaju kao preventiva.

Ne bi se čekalo po 7 dana da se dobije upala pluća da bi se dao antibiotik ili neka druga terapija i otpočelo lečenje, kao što se radilo i sada se radi.

E sada da probam da odgovorim na tvoja ostala pitanja.

1. Neopreznost ljudi i ponašanje kao da se ništa ne dešava. Takođe, ljudi su prevelike nade položili u vakcine, misleći da će ih štititi - ali kao što vidimo u svetu , to nije tako.

2. Nemamo nikakve restriktivne mere koje se tiču okupljanja, neadekvatno lečenje - odnosno ne preduzimanje ničega da se infekcija spreči ili uspori u nastajanju. Kao što sam već naveo lečenje tipa - imaš smrtonosnu bolest ali čekaj da prođe 7 dana pa ćeš onda dobiti terapiju. I onda završiš u bolnici, sistem se puni, lekari su besni, vakcine su jedini izlaz i krug se zatvara.

3. I da verujem i ne verujem nije bitno. Ali recimo da ne verujem jer ti to ide u prilog sa narednim pitanjem.

4. Kao što sam već rekao, ambulante su krcate su jer ima dosta inficiranih. Što se tiče bolnica, opet se vraćam na neadekvatnu terapiju i puštanje bolesti da uznapreduje da bi se onda lečila u bolnici - kada je često već i kasno. Umesto da primenimo nešto što je već dalo rezultate a tiče se razvoja bolesti - mi imamo striktan protokol i od toga ne odstupamo.

5. Ja nisam govorio da covid nije big deal. Ali način na koji se došlo u ovu situaciju na svetskom nivou je monstruzan u najmanju ruku.

6. Ovo nije tačno. Ni jedna zemlja nije iskorenila COVID, on i dalje postoji - možda je nešto manji broj umrlih ali i dalje ne može biti reči o efikasnom rešenju.

19. U pravu ste, dragi ejduse. Previše nelogičnosti.

Jedino mi je drago što ste odabrali klasičnu medicinu povodom situacije koju imate južno od ekvatora, a tiče se određene plastične cevčice za ispijanje bezalkoholnih napitaka

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.