Vaccina

1. Život je suviše kratak i suviše ga volim da bih razgovarao sa gomilom parola Gambiša.

2. Vaccina == Melk == Zap == mračna ulica == crnja

Svi bi da se vakcinišu ali nekima to ne prija

3. Eno i neki teniser se špricao, sad odlaže turnire ne može da se kreće sve ga boli. Bio u fazonu da uradi mali korak za njega al veliki za čovečanstvo.

Teniseri su maloumni, neće bocu al im ipak daju da igaraju tenis.

Jbt skoro sam procitao čini mi se za NBA da će svi timovi morati biti vakcinisani osim igrača i stručnog osoblja.

4. Kinezi su ok, braća kao i mi iako je sve jasnije da nismo ista rasa, ali ja na svog psa gledam kao na brata, tako isto i i brat Kinez gleda na svog džukca…
    Ok bzvz poredjenje realno, ali ne brinu me Kinezi kao rasa. Stvarno imam sestre i braću medju crnima, braon, crvenima, žutima, normalnim… brine me jebena CCP. Opako je to zlo, najdraži moji. A vremena za reakciju sve manje i manje, a zlo je sve veće i veće.
    Ali opet gledam - nekako uvek preživimo. Šejpšiftujemo, nije opstanak najjačih, nego najprilagodivljijih.
    Čitam Amina Laufa, nakon 4 knjige za redom od Vidojkovića. Prelazak na prefinjenu libansku multi-kulti disfunkcionalnu preljubaznost sa isforsiranog neiskrenog balkanskog varvarstva me je satrla.
    Gde su naši pisci?

Vukajlija.
    (Reddit)

5. Hvala za preporuke, Melk.

6. LOL treba da se ugledamo na zapad i budemo blazi sa zakonima,a ne da se ugledamo na Kinu koja je Srbija na steroudima sto se zakona tice.Toliko striktna i stroga drzava moze da bude uzor samo bananama poput Srbije.

7. fora je u tome sto umiru mladi i zdravi ljudi masovno, i neko je to dozvolio. Vise nije ej, riknjavaju penzosi, ko ih jebe. Trudnice i <40 ljudi, masovno.

jel mozes sa lica mesta sad da napravis neku procenu oko toga koliko su ove brojke sto sad objavljuju realne?

8. Oko broja umrlih dnevno? Sad je otprilike to to.

9. A Eno i neki teniser se špricao, sad odlaže turnire ne može da se kreće sve ga boli

Kada sam se špricao, rečeno mi je 2-3 dana ništa teško da ne dižem tom rukom.
    Prva doza malo me je bolela ruka stvarno par dana, pa sam išo samo na trčanje. Druga doza skor pa ništa, drugi dan posle sam reko ko ga jebe, i vratio se da treniram.
    Bukv jedna od najbezopasnijih stvari koje sam uradio u životu.

Msm svi ste vrlo based kada je priča oko kovida u pitanju, i to je super, niste budale ispranog mozga. AL zato gutate ko ćurke sve što ide suprotno od mejnstrima bez da pitate mozak.
    Što u suštini znači da niste zapravo uopšte based nego obična gowna, koja samo veruju u drugu varijantu priče. LOL

10. Hahaha mr no pao si na jeftinu manipulaciju od strane establišmenta hahaha vakcina nije zamena za ličnostttt

11. LOL ko je govorio ,,eh penzosi,ko ih jebe,,?
    Nije mu mesto u civilizaciji.

12. Msm svi ste vrlo based kada je priča oko kovida u pitanju, i to je super, niste budale ispranog mozga. AL zato gutate ko ćurke sve što ide suprotno od mejnstrima bez da pitate mozak.
    Što u suštini znači da niste zapravo uopšte based nego obična gowna, koja samo veruju u drugu varijantu priče. LOL

+99

Ja ne znam kako ih nije blam da se tako ponasaju i misle da ih drugi ne provaljuju koliki su daunovci.

13. Mr NO jedeš govna uzalud.
    Lik se sam izjasnio da mu je sjebana karijera.

Nus pojava, prestanak igranja tenisa

14. Hotul 9l je već odvrmorio svoje

15. Eno i u SLO neka devojka fasovala posle vakcine proizvođača šampona Johnsona.
    Kul neki lik, sve zna da napravi.
    Sad je neka priča aktuelna da ce samsung praviti vakcine... oh, valjda ce preko pametnog telefona moci da se kontrolisu antitela...

16. Dobro je antivakseri jesu poremećeni LOL i sve to, ali ajde malo da se smanji to kurčenje s druge strane, niste vi neki kurac sad što ste dozvolili da vam neko iglom penetrira kožu, siđite sa svog visokog konja.

17. Penetriranje kože iglom - moderna NAUKA

18. siđite sa svog visokog konja.

Haha

19. Eh deco moja. Odavno bi mi videli kraj epidemije da vakcine rade posao.

https://brandnewtube.com/watch/the-reason-behind-the-booster-shots-important-new-info_XXdBmz3CBGQ39AO.html

Sigurno se secate kada je krenula prica sa vakcinama da se govorilo da je to kraj epidemije, da se vracamo u normalu, da nam maske vise nece biti potrebne, da je dovoljna jedna doza za zastitu.
    Verovatno se secate i Mirijane Karanovic kako pozira iz Arene uz reci: Jos nedelju dana i vise ne mora maska. I zena je stvarno mislila da je to tako, jer se tako resavala stvar ranije.

Zamislite ranije, Vi se vakcinisete protiv neke zarazne bolesti i oni vam kazu da i dalje morate da se cuvate kao da je niste ni primili. I da ce biti potrebne jos 3 doze ali da cete i nakon toga morati da se ponasate kao da niste primili ni jednu. I glavna stvar, da postoji sansa da niste zasticeni.

Siguran sam da bi pre jedno 20-30 godina jebali mater svakom ko bi ovako nesto predlozio. No posto je sada prica globalna a ne lokalna, sve se guta jer sada "nema sumnje" u pricu.

No, evo jednog klipa koji to malkice demantuje.

https://brandnewtube.com/watch/public-health-england-data-show-039-s-63-of-quot-delta-deaths-quot-occurring-in-double-jabbed_hR1nJvmngurSUEe.html

https://brandnewtube.com/watch/the-vaccinated-are-the-people-that-are-dying-we-warned-you-this-would-happen_HJnKbcTUHKJogmZ.html

https://brandnewtube.com/watch/141-hospitalisations-from-covid-in-nsw-australia-all-but-one-are-vaccinated-australian-msm_vH3xlpxgcCjnuXC.html

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.