Vaccina

1. Ali dovoditi u sumnju vakcinu u 21. veku...

2. Mr NO jedeš govna uzalud.
    Lik se sam izjasnio da mu je sjebana karijera.

Pa bar može da se izjasni, neko ko je crko od kovida ne može ni to. SKEČ

Jbg, ne menja činjenicu da samo polovini problema pristupaš kritički.

Da, postoji rizik da fasuješ kovid, verovatno nećeš da crkneš, ali nikad se ne zna.
    Da, postoje nuspojave vakcina, verovatno nisi ti taj ali jebeš ga nikad se ne zna.

Onda lepo sedneš sam sa sobom i razmisliš: veći rizik od razboljevanja, ali bez šanse za nuspojave od vakcine vs rizik od nuspojava ali boost za imunitet od boljke. I odlučiš lepo. Pick your poison.
    Eto cela mudrost.
    Ali vi imate FM rečnikoom decision making atribut 8, pa je lepšije da jedete govna.

3. Ali sve mere su na snazi i za osobe koje se vakinišu

4. Mere su priča za sebe.
    Mere nisu rešenje problema nego način da se on prolongira i razvuče, kolko ja kapiram. I to ne naročito efikasan.
    Vakicna jeste rešenje, kakvo takvo.
    E sad, ovde su ga uprskali spektakularno i mediji i krizni štab i doktori i političari, jebeš mi mater, da su hteli da ljudima ogade vakcinu evo ovako su baš trebali da rade kao do sad.

Cela priča vakcinišite se ili...vakcinišite se ili svi pomresmo a naročito ti...su samo proizvodile kontra efekat
    pa onda priče koje apeluju na kolektivnu svest: čuvajmo naše bake...čuvajmo naše kapacitete itd. kurcu ne vrede.

priče o obaveznoj vakcinaciji, vakcinaciji dece, kovid pasošima samo trigeruju algoritam kod NPCjeva da teraju kontru

5. Dakle svi su provalili fake priču ali ne i ti

6. Malo podataka za antivaks ekipu, friških:

Juče preminulo u Holandiji 4, Nemačkoj 40, Češkoj 1, Poljskoj 8...

Sve manje zemlje od Srbije, tako da je ok.

Ništa ni oni ne vakcinišu, prate naš primer. Kod nas ovo što umire 50 dnevno je od vazduha i zlatiborac slanine.

7. Haha kako smijesno djeluje ovo vatreno zastupanje bilo koje strane, sad će šaka vukajlijaša da napravi neki DEBUNK pandemije.
    Koga boli kurac ako ti se vakciniše, vakciniši ako ne nemoj i to je to. Mene boli kurac, mrsko mi pasoš da izvadim pa putujem na drugi a kamoli da idem po nekim zdravstvenim ustanovama sa nekim metuzalemima da se vrzmam sa 24 god.
    Ako si stariji i smatraš se ugroženim, vakciniši se i to je to. Svako za se, travu pase.

8. Svako za se, travu pase

Да, отпр. Све је сад постало само дрвљење курца на полувремену, сви смо у стварним животима одрадили оно што смо мислили да је најбоље, можемо само да седнемо и да видимо како ће се даље утакмица одвијати.

9. Cekamo sledecu pandemiju, reko Gejc za par godina.
    Ocekujemo jacu kampanju sl put. Ipak je i korona naspram svinjskog daleko bolje promovisana stim da je tamo bas bio fiasko

10. Pill +1. Nevolja je medjutim, ko što kaže Musaši, bolest će proći ali zakoni i navike će ostati.

11. - Razboleo nam se čika Mića..
    - Od virusa?
    - Aha.
    Pa kad neće da se vakciniše budala.
    - Vakcinisan bio.
    - Al samo jednom dozom.
    - Duplom.
    - Kinez?
    - Jok, fajzara oba komada.
    - Pa dobro, lakše će podneti svakako.
    - Umro juče zapravo, nikako da ti kažem.
    - Au...Pa dobro šta sad jebiga, ne može vakcina besmrtnim da te učini, nije medicina egzaktna nauka, umiru ljudi i od aspirina, dogadja se, uostalom bio je star i nije se pazio, možda se ni u bolnicu nije javio na vreme, ko zna možda je vukao i neku hroničnu bolest čovek, da se nije vakcinisao umro bi još pre tri dana.

12. Kako je duhovit ovaj melko

13. ako se ne vakcinises umreces.
    ako se vakcinises isto ces umreti.

kapirate? svejedno je dal si vakcinisan ili nisi, svi cemo jednom da umremo, nema potrebe da se svadjamo ovde, mrznja nikad nece pobediti ljubav tj, sto rece Lenon: "volite sve oko sebe, vodite ljubav a ne rat"

14. Kao što je onaj metak vodio ljubav s njegovim poremećenim potiljkom LOL

15. Ove fore kao i pusaci i nepusaci ce da na kraju umru su ti averidz srb verzije yolo-a i isto su glupe :)