Vaccina

1. Ja sam skroz za vakcinaciju. Ono, vacine su spasile čovečanstvo i to.

Al brate, ako nerade, nerade, nećutise bockat više. Kojkurac.

2. Vakcinisao sam se, da ne bude zabune.

I ok, nisu rekli da ne možeš da se razboliš nego blaži simptomi. Al brate, što nisu rekli da će 80% vakcinisanih da bude lipov kurac, i da i dalje imamo pandemiju, zaključavanja, mere, kurce.

Nešto ovde ne valja drugovi.

3. Nešto ovde ne valja drugovi.

kineska vakcina. ne radi dobro. trenutno u evropi je dosta korelisano % zarazenih vs % kineskom vakcinom pelcovanih

4. Al dodaj tu i ukupan % vakcinisanih kineskom vakcinom u jednačinu.

5. Mislim ja ne znam, nego to pitam, jer je bitan deo jednačine.

Ono, bele ovce jedu 4 puta više nego crne.

6. Da je valjala ne bi bila kineska. Šta još prave ok.
    Deca od 6 god tamo to pune nekom vodicom. Nemaju tehnologiju nego kopiraju zapad. Kinezi jbt ne kontaju mrna koncept

7. Sad se kod nas od korone leče nekim kineskim lekom, piješ 16 tableta dnevno prva dva dana, posle valjda po 8.

8. Kao to je sad hit, pomaže.

9. Dvojica prijatelja su na toj terapiji upravo, ja se zapanjio. Ok sve, al kako brate 16 tabletica dnevno.

10. Ne sme mnogo od jednom nego po malo. U malim dozama ali često.
    Novi pravac u medicini, po malo ali konstantno. Kao narkoman, da ti stalno bude lepo a ne sa prekidima.

11. Kineska vakcina radi dobro,nego je na zapadu ocigledno nisu prihvatili iz politickih razloga.

12. Biće rata kažu svi

13. Al ja ću umrijeti od VAKCINI

14. Za kineza svi kažu da je vodica, i ovi koji su pod presingom sa posla uzimaju kinesku jer kapiraju da je najmanja šteta. Ako već moram daj tu vodicu.

I Vučko se šprico vodicom. Poslao sublimiranu poruku penzosima kako bi i dalje imao ko da glasa!!!!!!

15. Hotulijan podlegao teorijama zavere lol

16. Hotul zna sve jebeno al neće da veruje, taka je osoba.

17. Zajeban period za vakcine, do skoro su smatrane kao opšte dobro sada postaju obojene nacionalnim identitetom.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.