Vaccina

1. Nema sad toga :) Nisi mi odg. šta si po struci bro.

2. Pa postavio sam klip sa njim, čuo sam za njega, al ne poznajem. Po struci, propali lekar, trenutno u IT industriji i u dijaspori, što?

3. Lol, jas mislijo da je Zap wannabe načelnik kovid bolnice ili bar doktor koji ima 4-5 hoćnih sestara u smeni.

A ono Zap gikčina da ne kažem nubara :)

Ne umem da procenim ljude.

4. Moramo da doguramo 200 strana da sevast 95 nešto dobije honorar od gazde. Evo tu smo negde.

Ako ovako navalimo moraćemo ponovo da skupljamo pare za server

5. Pa radio sam malo kovid prosle godine aprila, kao tehničar doduše. Al sam od januara u Grčkoj.

6. Šta je jbt, nisi u sns pa nisi primljen za stalno?

7. Ma jok, mogao sam da sam hteo sig da upadnem, s malo više cimanja, al ovde mi mirna glava, radimo žena i ja za zeta Grka, kur me boli

8. Ako ne ložiš - sad bih te izgrlio.

9. Pa nema šta da me grliš, moji stavovi su isti, iako više nisam u medicini. Doduše, nikad ne reci nikad, još 4 ispita ostalo, možda izguram i vratim se u vode medicinarske :)))

10. Aha, znači tehničar a ne lekar opšte prakse :) Teško ćeš ti do tog gratis viskija.

11. Ahahah ogrebemo se i mi sestre nekad ;)

12. Neka tebe u IT, plemenitije je :)

13. Gde ste u Grčkoj.
    Reci mi jer zet makar iz Paralije ili bar blizu.

14. Jel se zet vakciniso :)

15. Vakcinisan, fajzerom. Ma prema Kavali smo.

16. Haha pa ne beše li ti urolog ili tako nešto Zap?

17. Zar nije Zapata anesteziolog?

18. Ahahah gde anesteziolog brt, ja ni fax nisam završio

19. Jede govna zap, nikad nije ni upisao medicinu, lozi vas sve vreme lol

20. Ahaha al brt realno, da sam anesteziolog kad bi imao vremena ovde ovoliko da blejim

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.