Vaccina

1. 200 strana teme je trebalo da se razotkrije da je Zap nadrilekar

2. Sevast 95 broji sitno

3. Pa nadri bi bio da sam nekog lečio jbg al posto nisam nikog lečio, ja sam samo neko ko veruje u vax spiku i to propagiram

4. I imam puno drugara anesteziologa, i znam kroz šta prolaze

5. Вукајлија

6. Zap Tebra, savetovanje ljudima kako da postupaju sa medicinskim sredstvima bez adekvatne licence je čisto nadrilekarstvo.

7. Jebeš ti nas malko sad autore Zapata? xd

8. Jel me neko pitao lično za savet, jel sam reklamirao neki lek? Nema razlike izmedju mene i spikerke na rts-u koja tera ljude na vakcinaciju. Znam ja vrlo dobro zakon

9. Sta kenjate covek posteno placa internet i moze na internetu da bude sta hoce, doktor, astronaut. Ja kad sam potpisivao ugovor sa SBB-om npr nigde nisam potpisao da moram da se predstavljam apsolutno iskreno na internetu, pretpostavljam da niste ni vi

10. Da se razumemo,Zapata je i dalje doktor za vas poremecene antivaksere.

11. Ja nemam problem sa tim da je Zap nadri.
    I nadrlekari leče ljude, razlika je kada ubiju pacijenta idu u zatvor a kada pravi doktor ubije pacijenta ne ide, on je ipak pokušavao da mu spasi život al mora se i umreti. Pomalo pederski

12. Zap nije doktor ali može da pogleda lolo

13. Bio onaj makedonski astronaut pre neki dan, neko pojeo onion… ovo je prvi bugarski astronaut. Lansiran iz Grčke, doduše.
    Vruće, ali standard.

14. Brt ovaj humor je previše pacifički da bi ga razumeo, svako dobro!

15. Ох не, ко је могао да предвиди ово, баш је Запата остављао утисак доктора, и уопште се није налупетао на теми

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/023/180/notsurprisedkirk.jpg

16. Za hotula nije bitno da li je dr ili ne. Hotul sluša struku

17. Ovo je srušilo neke moje predstave o sajtu...
    Šta je sledeće? Bohor zapravo vozi punta? Reme nije prelivao stejk dobrim burbonom? Celt živi u Grdelici zapravo?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.