Vaccina

1. E da i možeš otpr. da se krećeš svugde bez neke preterane bojazni. Drugar bio prošle godine u Prizrenu sa kolegom monahom, šetali se u mantijama, bradati i dugokosi. Niko ih nije ni pogledao. Može doći do incidenta, naravno, ali to je daleko redje nego što odavde pretpostavljamo. Inače Kosovari su vrlo stameni, okretni i čvrsti ljudi, osete tamo više života ta pet sati nego što ga prosečan čovek živi za pet godina.

2. Volim miris autošovinizma ujutro...

3. Jebali smo se u usta žestoko...

4. Ako je za utehu i oni su. XD

5. Pandemija OVER

Vidi se po postovima.

6. Kad će stare krize smaka sveta, proletanja komete u blizini orbite, nuklearna frka između usa i koreje kaće da se vratimo u staru normalnost

7. a stvarno vise nema smisla pratiti desavanja o pandemiji.kolko obolelih,kolko u bolnici, umrlih itd.kad je to postao deo zivota.treba da naprave informativni deo u sklopu dnevnika za to koji ima karatkter kao vremenska prognoza.u prognozi vidis kakvo je vreme dal je lepo , oluja i tako a u delu za kovid vidis jel mnogo zarazenih ili malo.a ne po ceo dan da pisu o tome.ljudi danas ovolko, juce ovolko pa u odnosu na proslu god ovoliko vise ko ce da drzi te cifre u glavi

8. Treba definisati staru normalnost.

9. Haha kakve price ovde kao ispred zadruge

10. Pa dobro poenta i jeste ovde u ekonomiji, virus je, sad već svi vidimo i znamo, pušten iz neke laboratorije. Čisto sumnjam da je pobegao.

11. A i vakcine baš i ne rade kako se pretpostavljalo, tako da ono, pojačajte beli luk i kupus, može i vitamin C u šumećim, ali samo od 1000mg.

12. Treba definisati staru normalno st

Period mrmuna kad je sve bilo dobro a sada ne

13. ...Lagao sam da mi fale još tri ispita do diplome, treba mi pet komada. A i glasao sam za Vučića.

14. Pa imaš jedno s bem te usta

15. Ne može identično, ne da sajt.

16. Jbg apsolvent si a to ipak nešto znači. Nisi repa bez korena.

17. Ma sve je to samo papir, veština i iskustvo su tu najbitniji.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.