Vaccina

1. E da i možeš otpr. da se krećeš svugde bez neke preterane bojazni. Drugar bio prošle godine u Prizrenu sa kolegom monahom, šetali se u mantijama, bradati i dugokosi. Niko ih nije ni pogledao. Može doći do incidenta, naravno, ali to je daleko redje nego što odavde pretpostavljamo. Inače Kosovari su vrlo stameni, okretni i čvrsti ljudi, osete tamo više života ta pet sati nego što ga prosečan čovek živi za pet godina.

2. Volim miris autošovinizma ujutro...

3. Jebali smo se u usta žestoko...

4. Ako je za utehu i oni su. XD

5. Pandemija OVER

Vidi se po postovima.

6. Kad će stare krize smaka sveta, proletanja komete u blizini orbite, nuklearna frka između usa i koreje kaće da se vratimo u staru normalnost

7. a stvarno vise nema smisla pratiti desavanja o pandemiji.kolko obolelih,kolko u bolnici, umrlih itd.kad je to postao deo zivota.treba da naprave informativni deo u sklopu dnevnika za to koji ima karatkter kao vremenska prognoza.u prognozi vidis kakvo je vreme dal je lepo , oluja i tako a u delu za kovid vidis jel mnogo zarazenih ili malo.a ne po ceo dan da pisu o tome.ljudi danas ovolko, juce ovolko pa u odnosu na proslu god ovoliko vise ko ce da drzi te cifre u glavi

8. Treba definisati staru normalnost.

9. Haha kakve price ovde kao ispred zadruge

10. Pa dobro poenta i jeste ovde u ekonomiji, virus je, sad već svi vidimo i znamo, pušten iz neke laboratorije. Čisto sumnjam da je pobegao.

11. A i vakcine baš i ne rade kako se pretpostavljalo, tako da ono, pojačajte beli luk i kupus, može i vitamin C u šumećim, ali samo od 1000mg.

12. Treba definisati staru normalno st

Period mrmuna kad je sve bilo dobro a sada ne

13. ...Lagao sam da mi fale još tri ispita do diplome, treba mi pet komada. A i glasao sam za Vučića.

14. Pa imaš jedno s bem te usta

15. Ne može identično, ne da sajt.

16. Jbg apsolvent si a to ipak nešto znači. Nisi repa bez korena.

17. Ma sve je to samo papir, veština i iskustvo su tu najbitniji.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.