Vaccina

1. Hahah cujes malo po malo zele da nas porobe propusnicom, sledeci korak je moraces da das sve svoje licne podatke kada zelis da podignes kredit a prica se i da ce postojati neke “markice za autobus i voz”. Jos samo da placamo hleb i to je to najbolje odmah da nas ubiju

aj sve to, al pazi sad ovo, pricaju da ces u skorijoj buducnosti morati da dajes harac od 30% od plate drzavi da ona upravlja time i ako ne platis ides u zatvor brt

2. Zašto da se bunimo protiv sistema nadzora i prepoznavanja lica? To je u službi društva i bezbednosti. Lopov biva uhvaćen iza sledećeg ćoška, otmica deteta ili žene biva znatno otežana, ljudi kupe govna iza svojih pasa i dece - šta bi moglo da bude pogrešno i loše u tome?

3. Čekaj sad - trebalo bi buniti se protiv kineskih kamera, ali druge optužujemo za festival paranoje?

4. ne radi se o tome dal je to dobro ili lose, naravno da je lose, poenta je da kovid propusnica zauzima pocasno 76. mesto na listi najrepresivnijih metoda drzave, doduse s tendencijom da udje u top 50 ako se produzi da vazi 24h dnevno

5. Kovid propusnica je najagresivnija, i stoga pobudjuje najviše pažnje. Jedno je da li te neko snima i kontroliše da li ideš u prodavnicu, sasvim drugo da li će te uopšte pustiti unutra.

6. Uostalom otvorio si temu za vacu a ne za nadzor jebemte :)

7. Ne verujem kakvi ste bolidi - čipuješ lepo dete i ne može niko da ga ukrade niti da se izgubi, kad izadje u grad znaš gde je, šta radi i s kim se druži, znaš da l je doručkovao i kakav je u školi. Ne mora komšija da te čeka na ulici da se žali kako mu tvoje dete baca na travnjak papir od snikersa i kondome, znaš već i sam.

8. Okej je već smo porobljeni zašto brinuti radi višeg levela porobljavanja level razmišljanja.

9. Okej je već smo porobljeni zašto brinuti radi višeg levela porobljavanja level razmišljanja.

ako je tebi veci level porobljavanja taj da ne mozes u kafanu bez kovid propusnice od svega nabrojanog, onda ok brt, idi na barikade ispred skupstine

meni nije, iako ih ne bih uvodio da imam moc

10. Sevast, ne budi plitak jbt. Tendencija je da bude uslov za sve a ne za jebenu kafanu. Negde je za sve.

11. Sevast, ne budi plitak jbt. Tendencija je da bude uslov za sve a ne za jebenu kafanu. Negde je za sve.

gde je uveden uslov da ti treba kovid propusnica za osnovne stvari?

12. dajte rezime teme u kratkim crtama, ko je primio a ko ga je primio?

13. dajte rezime teme u kratkim crtama, ko je primio a ko ga je primio?

Parafraziram lika iz jedne velike farmaceutske evropske kuce, pricao mi je kako se testiraju novi lekovi i vakcine

1. Prvi krug - Afrika i Indija, potplate se doktori lokalni da daju lekove bez pristanka pacijenata. Ako crnje i indusi prezive i nema vecih kontraindikacija, ide se na drugi krug.

2. Drugi krug - ista prica kao prvi, samo u latinskoj i juznoj americi.

3. Treci krug - belci u americkim i drugim zatvorima. Beo covek, ali psiho-fizicki nije u situaciji slobodnog coveka.

4. Cetvrti krug - Mi. Balkan. Isto na kvarno. Njegove reci - smatramo vas dovoljno slicnim Evropljanima da mozete sluziti kao poslednja karika do razvijenog coveka.

Ako mi prodjemo, zvanicna testiranja u razvijenim drzavama kod belaca volontera. I onda prodaja.

14. Само између мршемуђевине да убацим по који апдејт на тему

https://www.blic.rs/vesti/beograd/virus-ce-mutirati-tako-da-ni-vakcinisani-nece-biti-zasticeni-epidemiolog-iz/96ge70h

"Mi sada već imamo kod vakcinisanih teže kliničke slike koje nisu bile u avgustu, čak ni početkom septembra. Sve su gore. Mi sada moramo da imamo 90 odsto vakcinisanih da bismo ovo zaustavili", ističe doktorka.

"Imamo situaciju da nam se lekari i sestre koje rade u kovid ambulantama svake nedelje najmanje jedan, nekad dvoje i troje iz ekipe razboli, a svi su vakcinisani. To znači da je koncentracija virusa ogromna, da je pritisak ogroman, da je probijen taj imunološki da kažemo jako krhki bedem ili zid koji imamo. Mislim da se mora nešto mnogo ozbljnije uraditi", ističe gošća Jutarnjeg dnevnika.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/cela-porodica-umrla-za-10-dana-nepojmljiva-tragedija-u-leskovcu-otac-i-cerka/0pj009h

Zbog sumnje da imaju koronu, iako su tri puta bili vakcinisani, svi su se testirali, a rezultati su najpre pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja ćerka. Sa pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. oktobra.

- Majci (75) je prestalo da kuca srce nedelju dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom lečenju. Žena je umrla od brige i stresa za detetom i mužem. Umro je ne znajući ni da mu je ćerka umrla - rekao je za Rešetku njegov unuk.

бонус

iako su tri puta bili vakcinisani

preminula u niškoj bolnici 23. oktobra

Doc Sportello
    Podaci sa ratista: u Niškom kovid centru, u intenzivnoj već 10 dana NIJEDAN vakcinisan pacijent. Nijedan. Iskljucivo nevakcinisani. Vakcine su izlaz iz ovoga. Da i mi u perfektu govorimo o kovidu, kao Spanija, Madjarska...samo vakcina

pre 4 dana

15. gde je uveden uslov da ti treba kovid propusnica za osnovne stvari?

Jbt u Australiji, Izrael, kanadi nemos u bus bez potvrde italiji na posao gde živiš jbt.

16. ПА ВИ РЕЦИТЕ ДА ЈЕ НАМА ЛОШЕ!

17. Loše nam je jbt. Kod njih je kovid u perfektu, tamo se zna red, zakon se poštuje. Masku skida samo kad srče kafu a i to ti proverava da ti šolja nije prazna. Nema foliranja.

18. мислим да се у аустралији протестује против тога ал то сам видео пре 2 недеље фазон

19. Nek javi Melk preko kumele

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.