Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Šibali su moju dušu
I orkani i tornada
ali ti mi dušu uze prokleti Čika Morada
Melki, naravno da ne ciljam na tiraniju usled potopa niti ilakvu drugu specifičnu tačku nego na ideju slobodne volje naspram tvog citata kojeg sam dva puta danas ponovio. Evo odgovori mi privatno, stvrano me zanima tvoj stav, poštujem te brt jedan si od 16 koji su uspeli da me zajebu u ovoj igrici :)))
Samo me zanima taj citat vs Dža je pravedan.
Jer ako nije pravedan - fak d Dža.
Fak d Dža ap hiss ass :-DDD
:urezuzejem pentagram na čelu iglom južnjačom iz kompasa:
Ne znam kako uopšte tome da pristupimo :) Da, Bog ti daje apsolutno slobodnu volju, možeš da budeš ono što bi se reklo čovek spram sebe i drugih, a možeš i da tiranišeš. Neće Bog sići da te spreči ako siluješ, ubijaš, činiš genocid itd. Zašto bi se umešao da spreči staljina, hitlera, maocetunga i ostale - u ideji da pobiju 120.000.000 ljudi, koliko su otprilike za života stigli? Nije ih birao Bog već ljudi. Deca umiru od raka i leukemije, ali ni Černobil, uranijumske bombe i ostala sranja kojima se sjebavamo nije napravio Bog već ljudi. Nije Bog rekao Srbima da mrze Hrvate i obratno, ili da istrebimo tigrove i slonove zarad krzna i slonovače. Nije stvorio ni države i granice, što se njega tiče, možeš da ideš gde hoćeš i radiš šta hoćeš, zakon koji si od njega dobio je više predlog nego moranje. Pakao nije kazna već izbor.
"Sve ti je na volju, ali nije ti sve na korist. Biraj bolje". Kako je to lepo rečeno. Evo ti i ja naprimer možemo pristojno i u miru da razgovaramo, a možemo i da se napušavamo. Sve je to do nas, niko nas ne može primorati.
Ok znači povlačim izvinjenje za ono kad sam te nazvao religioznim fanatikom :/
Ali istovremeno - ne bih želeo da oftopikujem.
Primio drugu. Soška ide meni.
Janjetina kod Najdžela Meklarena,uz propusnicu. Naravno.
Zajebavam se, prirodno.
Zna Che matora drtina da odradi lamb shanks u ženinoj rerni, nije baš dotle došlo hehe
Nego braćo probudite se, ima nešto što zanaju Srbi, Makedonci, Samoanci i Tonganci, a niko drugi ne zna.
To je naravno u redu, ali nisi primio vakcinu radi bezbednosti ili uverenja već zbog soške i društvenih pogodnosti. Znaš i sam da ti ta vakcina nije neophodna i da je čitava kampanja oko toga pogrešna, da si negde, u suštini, ucenjen i čak pomalo primoran, i da bi takvi stavovi i navike mogli da nas uvedu u daleko veće i opasnije probleme. Svejedno, odlučuješ se za kompromis, heroes for ghosts, cold comfort for change, a walk - on part in the war for a leading rol in a cage. Sa Bogom medjutim nema kompromisa, dobio si 60 - 80 godina da odabereš stranu; stoga, kao čovek od kompromisa, nisi u stanju da ga prihvatiš. Kako bi ga lakše odbacio moraš mu naći zamerke i mane, i to je to.
Bukvalno me stid što sam kao nekim delom Srbin kada vidim stvaran svet oko mene…
Sva sreća pa imam neki izgovor da nisam taj lik… jebii I’m ga…
Nemoj tako, Srbi su i oni što su živeli pre nas, kao i oni što će se tek roditi i nastupiti. Mi smo lep, inteligentan i snalažljiv narod, pokazali smo kroz istoriju dosta hrabrosti i požrtvovanosti, dali smo i neke velike ljude a naneli smo svetu daleko manje zla nego Englezi, Portugalci, Španci, Francuzi, Nemci, Rusi, Japanci, Holandjani, Belgijanci, Turci, Egipćani, raznorazni Afrikanci itd.
Bukvalno mi ne pada jadniji narod od Srba na pamet. Niti gore zemlje za život.
Svetu smo doprineli tako što smo izazvali jedan svetski rat i nekoliko etničkih čišćenja. Tesla je Hrvat.
Slabi trolovi Zapato :)
Che jbt, zar nedeljom tako.
U vreme kad se jede supa sramota vas je sto ste Srbi.
Dao bih vam ja malo da budete Siptari, tad bi kiflu i semenke rucali umesto rezanaca kašikom
Zaustavili praktično proboj Islama u Evropu, što je možda i velika šteta, jer je kasnije ta Evropa odnela Hrišćanstvo širom sveta ne dobrotom već ognjem i mačem. Da smo seli sa bratom Muratom za sto i rekli - vidi, mani nas, idi okolo, ono su tamo gore sve govna, šta džaba mi i vi da se poubijamo...Verujem da bi ovaj to prihvatio kao razumno rešenje.
Sta smo bre zaustavili???
Svakog coveka odavde koji ima mrvicu integriteta treba da bude sramota sto je srbin i treba da cini sve da se sto srbija predstavlja bude unisteno. Jer srbija predstavlja sve ono prljavo nazadno korumpirano...
Pa zaustavili brate kako nismo, turski chadovi kad vidli kako naše pičke naskaču na turske kurčeve rekli STANITE, dosta nam je ovde, do dunava idemo i ne mora više, jebeš venecijansku i florentinsku crkvu, islamska strela (kurac) je dobacio do srpske pičke i tu ćemo da se zaustavimo jer smo tako u mogućnosti.
Autosovinista nije samo Srbin, toga ima u svakom narodu. Recimo da je Che Mađar onda bi ga bilo blam od toga. Normalna pojava, moje ne valja tuđe je ok.
Problem u patetičnom stavu tog pojedinca je zapravo blam Srba što su i takvi likovi Srbi. Kao kad ti roditelji ne valjaju, svodi se na isto. Sramota me roditelja ajd da pobegnem negde gde me niko ne zna.