Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Lako je mrzeti Srbe i Srpstvo kad si Bugarin, to je negde na kraju krajeva i prirodno :)
Koji je naziv za bugarskog Poturicu?
Bugarica
Veliki je bio osećaj ponosa kada su Srbi prvi dobili vakcine level
Kamo srece da sam bugarin, pa uzeo bih njihov pasos 1000 puta do sad da imam promil tog porekla...
Vidim piše se o bogu opet ovde, on ne postoji jbg samo da napomenem tu sitnu ali nepobitnu činjenicu
Jedino me raduje sto za 50 godina srbije i srba nece postojati. Sta me ne raduje: necu to docekati.
Pa da, lakše je u Grčkoj sa bugarskim papirima.
Zap trebalo bi da te je blam što si zetov potrčko a nisi završio ono što si počeo. Srbe čini zdravo tkivo a ti nisi taj. Srbi te se stide. Odrekni se drzavljanstva pls
Taj neki stav da li te je blam ili ne jer si pripadnik svog naroda je u suštini ogledalo ličnosti.
Da nisi bas Srbin bio bi bolja ličnost, ovako si sranje.
Suština je da si ti sranje a to sto si Srbin je totalno nebitno.
Umemo samo da prisvajamo tudje: Teslu, Novaka, Kosovo, Rep. Srpsku, Vojvodinu, Sandzak, Dimitrovgrad, Crnu Goru... na sve to kada prestanemo da polažemo pravo, mozda imamo sansu za iskupljenje. A i tad tesko, jer smo sustinski govna
Msm mene boli kurac, moje dete će svakako da ide u grcku skolu i poprimi grcki sistem vrednosti.
Jeste, i biće zaduzeniji nego da je rođen kao srpsko dete. Bravo
A ako mali bude kako treba jednog dana će provaliti koji mu cale bio kompletni moron pa će se vratiti na dedovinu i pomagati oca koji nije uspeo da se otisne od zetove imperijice lolo
Zeta će gledati kao oca, biće mu uzor. Otac će biti isbrisan jer je amebica. Dobre okolnosti su što će maleni moći učiti na negativnom primeru. To je tužno ali će ga suštinski ojačati. To tako ide.
To moze da kaze samo neko ko nema dece
S tom razlikom sto ce Grcka da da ostrva kad zagusti, a Srbi ce u belo roblje.
Bla
Suštinski Zap ti imaš problem sa trljanjem očiju.
Upravo sam video jato vrabaca. 15 20kom u grupi piče samo tako. Dobro je.