Teslu su stavili na sto dinara. Coveka koji je sve sto je postigao i po cemu je postao poznat, postigao u Americi. Ali njegovo upitno srpsko poreklo (vise ga se identifikuje srbinom zbog pravoslavne veroispovesti nego zbog bilo cega drugog) dovoljno je da srbi prisvoje njegov celokupan lik i delo iako bi da je ostao u srb najverovatnije nadnicio kod nekog folksdojcera u najboljem slucaju i nosio dzakove psenice u mlin
Daj malo nežnosti ovom forumu, zašto ne bi upotrebio svoje talente na nešto kontruktivno, pozitivno. Objektivno ti si svetionik ali sam biraš šta emituješ.
Zašto bljuvati čemer gnoj jad i ostrašćenost, daj mu ga malo po senzualnosti.
Prvo mi muški malo da se primimo da ovlažimo a posle ko zna, možda se desi i neka ženska.
Jbg tebi to tako izgleda. Razumem.
Ipak je moje mišljenje "sa strane"
Ti sam znaš šta je istina i kako stvari stoje. Sve pozitivno što napišem za tebe samo je plus, nemoj se vatati samo za napušavanje.
Stvar je takva da šta god da ti pozitivno napišem ti kapiraš da je u pitanju debilisanje i samo po sebi neko iskorištavanje. Msm jebeni net čemu taj "lični" odnos.
Terzin je pirča za sebe, neostrašćen. Veruje u to što priča i lepo se ogradi svaki put od institucije u kojoj radi.
Teslu su stavili na sto dinara. Coveka koji je sve sto je postigao i po cemu je postao poznat, postigao u Americi. Ali njegovo upitno srpsko poreklo (vise ga se identifikuje srbinom zbog pravoslavne veroispovesti nego zbog bilo cega drugog) dovoljno je da srbi prisvoje njegov celokupan lik i delo iako bi da je ostao u srb najverovatnije nadnicio kod nekog folksdojcera u najboljem slucaju i nosio dzakove psenice u mlin
To mu je neki sažetak.
Ali suštinski bazirana je priča na nauci. Ispadne religiozni fanatik jbt.
Jbg zajebano je kada su vernici istovremeno i naučnici, još pri tome imaju i svoj stav koji nije papagajski. To je Terzin, on radi to.
da bas to.a msm vidi se da je pametan lik.
Terzin je x vremenska zona, njega ispratiti moraš debelo biti u materiji. Ali suština može da se nasluti svakako.
Dobar rezon
https://dijanadimitrovska.com/dr-tomislav-terzin-geneticar-kome-je-zivot-cudo/
Strata bi se baš zabagovao kada bi ga poslušao.
Msm ono, voršipuje Nestorovu knjigu a neće ni gratis da mu kupim i pošaljem.
Jbg, nije planeta kriva, nekad si i ti debil. Face it.
Covek traga za istinom o fizickom svetu kroz duhovnu prizmu, tako da je istini negde i najblizi
Nestor je žvaka za seljaka generalno, primaju se raznorazni dauni jer razumeju easy language.
Nestor je njihov šampion.
Ajde videcu kad dovrsim Rat i mir, ne mogu da citam dve knjige i pratim dve radnje paralelno... :D
Na milion prosecnih osoba dodje jedan dr. Nestorovic, case closed.
Rat i mir
Jesi cuo za mediteransku biljku pizdjun, koristi se kao zacin
Strato, nemoj da si na kraj srca jbg.
Vidis da ti jedini odgovaram na postove, naravno da nisam.
Daj malo nežnosti ovom forumu, zašto ne bi upotrebio svoje talente na nešto kontruktivno, pozitivno. Objektivno ti si svetionik ali sam biraš šta emituješ.
Zašto bljuvati čemer gnoj jad i ostrašćenost, daj mu ga malo po senzualnosti.
Prvo mi muški malo da se primimo da ovlažimo a posle ko zna, možda se desi i neka ženska.
Iskonstruisao si u glavi nepostojecu situaciju... opet
Labo se ubacio u psiho mod pa obukao kozni mantil na golo telo i izasao napolje. Tako da smo samo nas dvojica na forumu.
Jbg tebi to tako izgleda. Razumem.
Ipak je moje mišljenje "sa strane"
Ti sam znaš šta je istina i kako stvari stoje. Sve pozitivno što napišem za tebe samo je plus, nemoj se vatati samo za napušavanje.
Stvar je takva da šta god da ti pozitivno napišem ti kapiraš da je u pitanju debilisanje i samo po sebi neko iskorištavanje. Msm jebeni net čemu taj "lični" odnos.
NECE GARA DA PRIMI VACCINU HAHAHAH