Msm veći je problem što negativno napušavanje doživljavaš kao atak na ličnost, zapravo tu fejluješ jer se primaš kao da je to svetovna istina. A isprimao si se x puta.
Sam znaš koliki si moron ako imalo energije imaš da se baviš time jer ti je to samo po sebi cilj.
Jok, furaš neki fazon kao boli me K biću najljući degenerik ikada jer isprozivam sve redom, onda te to umiri pa mu daš tu i tamo po normalnost, da ne nabrajam.
Neka bude konstrukcija ali koprcaš se debelo.
Msm da si realan moglo je i na PVT jbg.
Tražiš spas na vukajliji a svaki put naiđeš na kurac, mojne se zajebavaš sa samim sobom.
Kapiram da je tebi zabavno i kontam to, ali kad bi imao moć da izbaciš vidik 10m iznad svoje aure skonao bi koliki si kreten. Do tada se neće desiti ništa.
Мојсије је добио десет Божјих заповести на Синајској гори. Десет заповести Божјих гласе:
1. Ја сам Господ Бог твој; немој имати других богова осим Мене.
2. Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.
3. Не узимај узалуд имена Господа Бога свог.
4. Сећај се дана одмора да га светкујеш; шест дана ради и обави све послове своје, а седми дан је одмор Господу Богу твоме.
5. Поштуј оца свога и матер своју, да ти добро буде и да дуго поживиш на земљи.
6. Не убиј.
7. Не чини прељубе.
8. Не укради.
9. Не сведочи лажно на ближњега свога.
10. Не пожели ништа што је туђе.
Msm veći je problem što negativno napušavanje doživljavaš kao atak na ličnost, zapravo tu fejluješ jer se primaš kao da je to svetovna istina. A isprimao si se x puta.
Sam znaš koliki si moron ako imalo energije imaš da se baviš time jer ti je to samo po sebi cilj.
Jok, furaš neki fazon kao boli me K biću najljući degenerik ikada jer isprozivam sve redom, onda te to umiri pa mu daš tu i tamo po normalnost, da ne nabrajam.
Neka bude konstrukcija ali koprcaš se debelo.
Msm da si realan moglo je i na PVT jbg.
Tražiš spas na vukajliji a svaki put naiđeš na kurac, mojne se zajebavaš sa samim sobom.
Kapiram da je tebi zabavno i kontam to, ali kad bi imao moć da izbaciš vidik 10m iznad svoje aure skonao bi koliki si kreten. Do tada se neće desiti ništa.
Didn't read lol
javi adresu za Nestorovu knjigu, predstavi se kao Mašan Mašanović.
Cara šalje bez zajebancije.
Stavljaju cipove breeee
Sreten Stratimirovic
Proleterskih brigada bb
Backa Palanka
Take your meds, schizo
Ајде стварно да скупимо паре да платимо стратимиру лечење у некој адекватној психијатријској установи, овако стварно нема смисла.
Ajde svako po tri razloga zašto je zdraviji i normalniji od Stratimira.
Koja god odluka da bude doneta, i koji god razlozi da, za tu odluku, budu izneti, ja cu smatrati da ona,
Treba da se postuje.
https://youtu.be/Vsqdg4-fNgo
Kazna Bozija
https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/1051236/zemljotres-kragujevac-seizmolog-upozorenje
stratimire jedi govno
Sudeći po Melkovom postu bar dva razloga je lako naći.
https://youtu.be/Oa2V2YfWlbg
Ne znam Melk gde oni misle da jesu, veruj mi brate to me stvarno ne zanima, a narocito ne njihove konstrukcije o meni...
Isto kao sto i panduri namerno ovih dana pale rotacije i sirene da kreiraju negativnu atmosferu...
Koja ste masa smaraca i retarda jebenih, znaci ne verujem, pojesce vas sopstvena mrznja, ugusicete se u vlastitim govnima, najozbiljnije...
Мојсије је добио десет Божјих заповести на Синајској гори. Десет заповести Божјих гласе:
1. Ја сам Господ Бог твој; немој имати других богова осим Мене.
2. Не прави себи идола нити каква лика; немој им се клањати нити им служити.
3. Не узимај узалуд имена Господа Бога свог.
4. Сећај се дана одмора да га светкујеш; шест дана ради и обави све послове своје, а седми дан је одмор Господу Богу твоме.
5. Поштуј оца свога и матер своју, да ти добро буде и да дуго поживиш на земљи.
6. Не убиј.
7. Не чини прељубе.
8. Не укради.
9. Не сведочи лажно на ближњега свога.
10. Не пожели ништа што је туђе.
Stratimire, zbog tebe bih 3 prekrsio. Pogodi koje
Cica morada kurcu se nada
Čiča Morada bulja mu svako veče strada