Vaccina

1. Hotule, zasto volis domacu sarmu i prirodu ako si za nauku.
    Ne budi takav daun.

Pa majmune,otkad je nauka vs priroda?

2. Od kad je za konje tvog ranga prirodni imunitet postao teorija zavere.

3. Nije teorija zavere,prirodni imunitet stiti dosta,ali je bolje nemati kovid.

4. Daun < majmun stepen evolucije.

5. Nemati kovid = vakcinisati se = preziveti = verovati u nauku = ne biti daun

6. 1. Ne. Imaš samo Event 201 nekih 2 meseca pre zvaničnog početka pandemije gde su otvoreno pokazali kako će teći put pandemije.
    2. Žao mi je što čujem da si ipak poklekao. Koliko znam naši preporučuju istog boostera a ti si svojevoljno uzeo MRNA.
    3. Ovo prosto nije tačno.

7. 2.Ali ti si mi preporucio i ja sam na tvoju preporuku uzeo.

8. Ih, a ti mene poslušao. Amatera u toj oblasti. Nadam se da si konsultovao još neko mišljenje.

9. Samo hotula da prebacimo na avax stranu nekako.
    Ima jak uticaj u vakcinaskom stavu, tvrdokoran, ogrezao u nauku i cinjenice.

Hotul je tvrdjava.

10. што ме не ухвати неки делта бета гама сигма бангладешки сој да цркнем да не гледам овај јад од народа и од земље
    менгеле менгелееееееее

11. https://youtu.be/2RdJEARla84

Vakcinisani lekar bi da daje nevakcinisanom otkaz.

12. Pa i treba ovaj poremeceni antivakser da ide na selu i ne javlja se,nije civilizacija za njega.

13. 7:25 - 7:40 - meicinom, baili, zaršli fakultet, vermektin, pomogo ni...Uspeo sam da saslušam ovog papka čitavih 15 sekundi, jedva. Ono - svačega ima medju avaksima, to stoji, ali ako već moraju da se bore sa njima na tv-u, je l moguće da ne mogu da pošalju nekog iole pismenog i elokventnog ko bar deluje pomalo ozbiljno?

14. nemaju jbg. Papagajska priča.

Međutim jadno je kako se instrusani voditelji postavljaju u fazu neverice u odnosu na jednog lika i istovremeno veoma neupitno u stavove drugog lika. Za potrebe kadra ofc.

Uvek isti šablon. Fake priča.

15. Mada imaju ova ekpia sa N1, one lekare ujedinjene protiv kovida još rigoroznije, onog Panića što je plakao svojevremeno, onog Žujovića što je u vreme pandemije išao na koncert Boža Vreće i fotkao se sa njim bez maske... oni su pokvarenija stoka.

16. Tek danas stigla poruka od Batuta.

Počinjem da se premišljam.

17. Jbt primiš tri doze i desi se šta. Da moraš u novi lok.

Portugal isto ima problem, imaju problem sa koronom a 80% populacije vakcinisano.
    Nemaju više koga da vakcinišu.

18. Prvi komentar na N1 vesti

Bravo, tako treba i kod nas !

Dokaz da ta glasila prate i veruju im isključivo autošovinisti sadisti.