Vaccina

1. Najobičniji botovi, relax.

2. Nije, to su oni likovi što se lože na Danas novine kojima je sve crno sns. Druge crnoće nema.

Msm, može biti bot komentar, ali mnogi su u fazonu srb retosi zapad carevi tamo se vakcinišu pogledaj nas kakvi smo moroni.
    Austrija se zaključava - viš ti šta ti je uređena država civilizacijska tekovina....

3. Opasno se suzdržavam da postujem na ovoj temi jer se pretvorila iz echo chambera gde svi prozivaju antivaksere u echo chamber gde svi pišaju po ludačkim merama. Nekako mi je draže bilo ranije muči me neka čudna nostalgijica

4. trifors postaje - poremeceni vakser?

to bi bila veca tranformacija od harvi denta two facea

5. jeste postalo prejadno i mlako.

Javi se hotul tu i tamo. Kao zimsko Sunce kada grane.

6. Botovi Carimire, n1 jedini portal koji pratim pošto je najperfidniji od svih, jedni isti likovi štancaju iste komentare već duže od godinu dana. Kad se zaigraju i kad drugi krenu da ih prozivaju i sprdaju, promene nalog i nastave. To mi je zapravo i najzanimljivije, ta predanost. Pitam se kolika im je dnevnica, imaju li norme itd.

7. Ma ne bre nisi me razumeo, a i pogrešno sam se izrazio - ono što mi fali je da upadnem na sajt i nađem više postova tipa "avaxi se boje igle" "schizo" "Uuu Bil Gejc oće da nas čipuje", a onda krene par nekih konstruktivnih rasprava. Ovako i jedni i drugi melju o već preočigledno psihopatskom pristupu našeg stožera i kako vakcina ne štiti u dovoljnoj meri... pa šta koji kurac sad treba da se složim sa svima i klimam glavom, ja bih da odem u ekstreme i kaem nešto tipa:
    - Pa normalno da ne štiti kad nije ni dizajnirana da štiti već da zapečati tvoj pacovski život, vakcina je pečat kojim potvrđuješ i na papiru da si pacov i da ti je život pacovski

Onda bih napušio Hoćula i tako, hepi dejz

8. 'schizo' nećeš da vidiš više ovde brt, jedini schizoposter nas je napokon napustio hvala allahu

9. Zapata brt ispod kog kamena izvlače ove kadrove, ko je ovaj uopšte?

10. Nema ni Celta, verovatno mu se osećaj nikad boljega x2 popravio.

11. postova tipa "avaxi se boje igle" "schizo" "Uuu Bil Gejc oće da nas čipuje",

Ili argument "ajde brate sta smo sve zgutali i prevalili preko jetre sad se tripujes jedne boce"

12. n1 jedini portal koji pratim pošto je najperfidniji od svih, jedni isti likovi štancaju iste komentare već duže od godinu dana

Nisam znao za tu vrstu doslednih botova.
    Sns ih je toliko iskopirao da se danas smatra botovanje sns tehnikom.
    A istina je da su sve naucili od zutih i samo apgrejdovali.

13. убише човјека

https://files.catbox.moe/tn1xs8.mp4

сад у холандији

14. Sta je to, protesti zelenih za zdravu planetu bez co2?

15. не него против локдаунова и потенцијално обавезне кцине

16. Anticivilizacijski protesti.
    Muriji pod hitno proslediti milosa i lazara i lazanskog

17. AVAXI JEL I ZEMLJA RAVNA??????? HAHAHAHA
    poremećeni anitivakseri misle da je Zemlja ploča :)
    PA GDE SU VAM SLIKE SA IVICE ???????

18. AKO NIJE PLOCHA KAKO SE ONDA NISMO OKLIZNULI I PALI A? ĆUTIMO?? I KAKO TO KAD LETIM AVIONOM JER JA TO DEFINITIVNO CHESTO RADIM NE VIDIM ZAKRIVLJENJE "PLANETE"??

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.