Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Cek ovo sam prevideo, otisao 20 milja znaci koliko 30km uredno sa automatskom puskom u drugi grad!? Nije to bilo tu kod njega u kraju :D
xaxaxa
Vrlo savestan gradjanin.
Valda su mu baba i deda imali neku radnju tu pa je došao da brani, onaj frajer što je upucan takodje nije bio lokalac. Nego - pazi što su obučeni, profi nema šta https://www.youtube.com/watch?v=6hsgg-aKWGw&ab_channel=GuardianNews
pa o tome i pricam, sve je to sranje koje se javlja i kod nas sad polako s ovim narodnim patrolama i slicnim psihopatama, to se desava kad prestane poverenje u institucije
Da da skauzer hahahhah najjače, pošo dečko malo na ekskurziju. Ali nije poneo pušku sa sobom, tu su hteli da ga navataju jer ako pređeš federalnu granicu naoružan tu si ga najebo, pušku mu je dao taj neki drugar lokalac u Kenoshi.
https://www.youtube.com/watch?v=XNwvRnqN3TU&ab_channel=TeaSpill
Generalno, raspadaju se.
kamo sreće
ma da, amerika se raspada polagano. ima vec 100 godina kako se raspada na razlicite nacine. isto ko i evropa. potpuni propast sistema.
ali zato indija, kina... to su ti sile. afrika, kako ce to da izgleda tek kad svi budu imali jedan obrok dnevno, zdrave civilizacije a ne ova dekadencija i propast.
ne raspadaju se naravno, to je preterivanje, ali da jesu u nekom stadijumu krize ili bar stagnacije, jesu sigurno
Заборављате споменути да је он пре напада чистио графите, пружао медицинску помоћ и сарађивао са полицијом, није као да је узео пушку и направио знак "либтард хунтинг сеасон".
А да је отишао свестан да може бити срања, јесте, зато је и понео пушку, али је отишао да брани свој народ од буквалног тероризма, што може бити само похвално.
s druge strane, 15 godina pre nego sto se raspao sovjetski savez je amerika dobila kurcinu u vijetnamu, pa su devedesetih bili bukvalno nikad jaci, tako da je nezahvalno prognozirati stvari
Mislim da smo skrenuli sa teme a to je da i dalje imamo jednog clana koji i dalje misli da je virus dosao od sismisa.
Pitam se kako je to moguce, kad danas ima dokaze da to nije tacno.
Jasta. Cak bi mogao da pomislis da interni socijalni protesti za prava, slobode ili smanjivanje svega toga unutar zemlje nemaju nikakve veze sa ekonomijom, resursima i globalnom situacijom kod zemalja koje su generalno jake sto ekonomski sto vojno nego samo uticu interno na ljude koji protestuju za stagod.
Cak bi mogao i dalje da zakljucis da zemlje kod kojih ovo nije slucaj mozda bogatije i mocnije zbog toga, da je to posledica a ne uzrok.
Sa druge strane mozda je i naznaka propasti zapadne civilizacije to sto se pederi ljube na cnnu, ne znam.
Čuj izduvali u Vijetnamu :D Nije ni bilo bitno da pobede već da rat traje što duže, kako bi industrija i privreda nastavile da cvetaju, kao i u svakom drugom ratu koji se ne vodi na tvojoj teritoriji. Prodaješ čelik, barut, uniforme, oružje, hranu, svega treba, ljudi se zapošljavaju, sistem gura napred. Kao i sad sa virusom - neće niko da ga pobedi i ostale munje, treba što duže da bude u fokusu, kako bi donosio pare.
Nego pajsad ovo https://rs-lat.sputniknews.com/20211122/misterija-u-japanu-naucnici-tvrde-da-je-delta-soj-unistio-druge-varijante-korone-i-sebe--greskom-1131800462.html?ref=fbsputnik&fbclid=IwAR3zomrmvP2NusenmO0Ta-kMmbYOJVALpJEblfMqiszR3dmiaudPABgMMyU
Evo snimak pucnjave ko nije video:
https://www.youtube.com/watch?v=iryQSpxSlrg&ab_channel=ChicagoSun-Times
a dobro celte, nisam na to mislio uopste, kad sam spomenuo krizu i stagnaciju, mislim pre na recimo to da nemacka (i veci deo evrope) ulazi u period kada ce demografska slika uzeti svoj danak cak i uz ovu silnu imigraciju
porezi ovde su vec na nenormalno visokom nivou (veci nego bilo gde u evropi cini mi se) da bi se koliko-toliko sacuvao zivotni standard penzosa, produzuju radni vek na 67, spominje se i 70 da ce biti, al ne vredi, sad kad bumeri odu u penziju za koju godinu bice cupavo
Kako god, neće biti dosadno.
Кинеско срање, наравно да ће се покварити
скеч.јпг
ovo za pucnjavu, klinac je izgledao dovoljno zbunjeno i bezopasno da mangupi iz rulje pomisle da mogu slobodno da dodju da ga makljaju a u isto vreme imao automatsku pusku, i daleko od bezopasnog jer ocigledno nema problem da puca u ljude jer je autistican.
da je bio neki baja brkati marinac neko govno ne bi se nista ni desilo.
u bilo kojoj normalnoj zemlji za debelu robiju je sve ovo. tamo nije, ne mozes u isto vreme da se igras ajmo svi da nosimo puske i da se branimo od ne znam cega i da kaznjavas ako neko ko ima pusku puca na nekog ko ga napao.