Vaccina

1. Ali zabrinjava i kako klinac od 17 koji nije bio u armiju barata tom puškom, to mi je prvo palo u oči. Vežbalo se.

2. a generalno je savet da u ovakvim situacijama manje treba da se plasis od nekog ko se dernja i ocigledno stavlja do znanja da oce da puca ili da te bije, a vise od onog sto cuti i drzi pusku prepadnuto, iako ovaj drugi bezazlenije izgleda.
    to i treniraju u vojsci, policiji, dernjaj se, preti, ljuti se, sve pre nego da pucas.

ne znam koji mozak daje pusku detetu da ti cuva imovinu. das mu pusku i sta ocekuju da se desi?
    isto ko kad pustis nekog autisticnog, preplasenog pandura da ti zavodi red sto i zapocelo sve ovo sranje.

3. a dobro celte, nisam na to mislio uopste, kad sam spomenuo krizu i stagnaciju, mislim pre na recimo to da nemacka (i veci deo evrope) ulazi u period kada ce demografska slika uzeti svoj danak cak i uz ovu silnu imigraciju

ma jok, lako je evropi/americi, zafali dece da rade tupave poslove, uvezi kvalitetne migrante odaklegod i resen problem. jeste prva generacija se pravi da je zapad truo mi gledamo to op op, sace svecka da nosi hidzab, druga generacija vec deca medjusobno pricaju svecki al dobro busaju se da su velike patrijote i muslimani iako nikad bili u muslimanskoj zemlji a i prasetina ukusna jebi ga, treca generacija nema vise veze sa pradedom koji ziveo u pustari i jebo koze.

a i ti matori sve zdraviji jebi ga, sta sad u 65 oteras svajcarca u penziju a on u proseku (u proseku) ima da zivi jos 17 god. alo bre, danas im bi povecao granicu na 75, bumeri sve da dobiju na tacni pa onda nama da povecaju godine za penziju jer ukapirali da im mnogo 20 god da se izlezavaju po spanijama i karibima, izgubi se smisao, izbledi jebi ga, a i da nas nagrade za sve ove lokdaune sto radimo za njih.

zajebi ti to kao u zapadnoj evropi nehumano i slicno demografski problemi, nije isto srbinu koji u proseku zivi 73 god povecati penziju na 70 i svajcarcu koji zivi 83.

4. E ali taj starosni prosek jako vara i ništa više ne znači zapravo. Sticajem okolnosti, pošto imam kuću u selu, primećujem baš da - ti što dižu prosek su matori od 80+ koji su prevalili svašta i neuništivi su praktično, a ima ih. Jbg u mestu koje ima realno 1500 ljudi bilo je bar desetak onih od 90+ što je za svaku pohvalu. Ali zato ovi što su godište 1955.+ umiru nenormalno. Malo zakorači u penziju, dvetri godine i ode čovek nema ga više. Masa ih i ne dobaci do penzije. Jbt ne mogu da se setim nikoga ko je prevalio 60 a da nema ozbiljnije zdravstvene probleme.

5. Gledao sam sudjenje u celosti - the prof deformacija jebiga. Jedan od medijski najpropraćenijih procesa ikada, pa ipak msnbc i nakon presude implicira da je Kajl pucao na crnce. Ne bi oni to pisali da to ne prolazi, a prolazi jer skoro nikog više nije ni briga za istinu, samo za strast

Nije problem što ima 400+ miliona komada civilnog naoružanja tamo. Oružje postoji i postojaće, i kome zatreba naći će način da ga se domogne - ovako ili onako. Nema tu kontrole više, projebana je svaka prilika. Nego su sasrani svi ko grlice i idealna je klima za pokolj nepodobnih.

Imaš pandure koji na službenim emkama imaju natpise “get fucked” i mrtvačke lobanje panišer nalepnice, i pucaju u nenaoružanog lika jer presporo puzi dok se predaje. (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Shooting_of_Daniel_Shaver)
    Ili one druge koji ti razlupaju glavu o vrata automobila jer su ti se noge zapetljale o pojas dok su te vukli kroz prozor. Uz njih ide i horda blu lajvs meter redneka koji pod tom suknjom misle da su zaštićeniji na neku foru, a u stvari su kučke establišmenta baš kao i kerovi koje podržavaju

Imaš druge korisne idiote u vidu čamuganera koji osokoljeni predatorskim medijima se sve više razgoropadjuju i prave sranja, zbunjene belačke klince koji nedostatak ćaće i nametnutu krivicu za tudju istoriju kompenzuju tako što učestvuju u istim tim sranjima i razvijaju kakold fetiše, mrze sami sebe i sebi slične

Neće se oni urušiti da se razumemo, ali da su pod kontrolom stvari - nisu. Tek će biti prskanja i ispratiću ga u slatkoj indiferenciji

6. Inače da, dok pišemo o svim ovim sranjima koja se dogadjaju tamo, evo ga još jedno...https://rs.n1info.com/svet/nesreca-na-paradi-u-viskonsinu/

7. svejedno to je na nivou populacije, tako da ne mozes bas na primeru da gledas, a i ja ha zovem prosek. nije prosek nego raspodela verovatnoce da neko danas zivi do te starosti, pri cemu je to neka prirodna raspodela sa centrom u toj godini koja se da.
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy

u principu je isto kao i prosek, ali treba da se posmatra kao, danas je najveca verovatnoca da umres u toj godini. ni pre ni posle nije 0, ali tu je najveca.

dobro opisuje ocekivanu starost populacije u buduce.

8. i potpuno si u pravu za ovo oko penzije, posto se meri i "healthy life expectancy" a to je verovatnoca da do te godine neces da imas neke vece zdravstvene probleme, tj najveci broj ljudi ce u tom dobu da razvije neko sranje.

u srbiji je tacno na 65. godini.

9. Po američkom zakonu, dečko nije kriv i ovo je čista samoodbrana. Da je u Evropi ovo bi bilo nezamislivo, drugačije bi gledali na cijelu situaciju ali u Americi je druga priča. Uostalom, ko god je bio u tuči gdje je izvlačio deblji kraj čak i ne nužno brojčano nadjačan, zna da mozak u momentu percipira cijelu okolinu brzinom svjetlosti, tragajući za bilo kakvim predmetom koji bi mogao poslužiti u samoodbrani bilo da je letva, kamen, neki oštriji predmet i slično. Dečko je bio naoružan jebenom automatskom puškom i samo debilčić koji je odrastao pod staklenim zvonom nije svjestan da će ga popušiti i proći sa u najmanju ruku težim povredama ako krene na nekoga naoružanog.

10. War on whites, remember this

11. a ko vodi taj rat protiv belaca? mediji koji su 100% u vlasnistvu belaca? ili korporacije koje su 100% u vlasnistvu belaca? mozda politicari, koji su svi belci osim nekog crnca kad im zafale crnacki glasovi?

Ovo meni izgleda kao neka vrsta liberalizacije/socijalizacije amerike, zajebancije kroz koje je evropa prosla pre 40ak god ako ne i ranije. Socijalne promene, kurci palci, ne ide glatko, preterivanje na sve strane (u americi pogotovo), a u americi to ide direkt kroz
    rasu posto je uglavnom bilo da su bogati beli a siromasni crni, pa moze da se pomesa za to.
    A najverovatnije, i paradoksalno, nije trigerovano crncima nego zato sto i beli sirom amerike pocinju da zive ko supci, ispario american dream da svako ima veliku kucu i auto, jer je sistem predgradja jednostavno neodrziv.

Sistemski rasizam tamo nece da nestane. Samo se pojavi kad nesto drugo postane problem. Za belce uglavnom.

12. war on whites je upravo ono sto bi ja promovisao ako hocu da odrzim status quo tamo, da dobijem podrsku populacije da radi ono sto nije u njihovom bas interesu. nadji babarogu. crnu.

13. Jevreji sebe ne smatraju belcima dragi celte. Uzgred, jesi vakcinisao decu?

14. sama cinjenica da neko kao sanders tamo moze da sakupi dovoljno novca da upadne u pricu oko predsednika (naravno danas ne postoji sansa da ikada bude glasano otvoreno za njega) kaze da amerika bice zemlja proleterska uskoro. za 30-50 god, bice seljenja iz predgradja i zabiti u centre, smanjivanja automobila, parkinga, centralizacija, itd.
    ukratko, evropeizacija.

to se kod njih za sekund pomesa sa rasnim problemima. oce crnci da nam uzmu pravo na sopstvenu kucu.... nije, nego ne mozes da sam platis za infrastrukturu da zivis sam na 1000m2 a da imas sve pogodnosti grada svojim sugavim poslom. nije niko ni mogao nego donirali, a nestaje polagano.

belce tamo ocekuje najveca promena. ali ekonomski gledano, neizbezno je.

15. a muka je sto upravo sirotilja sto zivi gusto oduvek (i danas) placa da belci imaju puteve, jeftinu energiju i toplu vodu, a svako svoju kucu.
    nije smetalo dok su to bili samo crnci i meksikanci, al pocelo danas da smeta kad i belci vise ne mogu da priuste sebi to pa gledaju bumere kako zive lepo dok on zivi u 20 kvadrata i jedva prezivljava.
    te mesaju za crnce.

16. ovo sto kaze celt, milenijalci skontali da ce rintati dok ne crknu za parce zemlje i sad se nadaju da ce komunjarenje nesto da promeni

s jedne strane imaju pravo, cene nekretnina su otisle u kurac svuda u svetu, a pogotovo u americi, s druge strane su malo razmazeni jer bi hteli i gajbu, i kola, i putovanja, i besplatno obrazovanje, i da veceraju po restoranima svako vece i xyz drugih stvari, al to sve kad se sabere realno nijedna srednja klasa pre njih nije imala

crnjci su tu najmanje krivi, bili robovi do pre 150 godina, na silu dovuceni iz afrike, do pre 50 nisu smeli u isti bus s belcima, rasizma jos uvek ima i sad se neko cudi sto nisu civilizovani lol

sve u svemu, sranje, al s obzirom na to da je svet generalno jos vece sranje, amerika je i dalje jedno od boljih mesta za zivot

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.