Vaccina

1. Samo avaxi uzimaju kinesku, jer znaju da je vodica...

2. Pa jebem li ga kolko je vodica, dosta ljudi koje znam imaju solidan broj antitela posle Ćinofarma, a nisu ležali. Ako napišeš na ovo "ležali su, ležali, samo nisu ni znali", jedna prelepa kapibara umreće danas.

3. Najmanje nus pojava, sami rekli ispod 50% efikasnost, konvencionalna vakcina.

Ja kada bih morao pod prisilom bila bi kineska.

4. vratite mi bombaja na vuku smaraci

5. Čuj kineska 50% - pa svaka je 50% :D

6. U stvari nije ni 50% očigledno, ja znam masu ljudi sa dve doze koji su i odbolovali.

7. Omikron dolazi po svoje.

Krecu novi lokovi ukidaju se letovi.

Mora se. Omikron je to.

8. Апдејт: Први идентификовани случајеви Омикрон варијанте, у Боцвани, не долазе уопште од становништва, већ од четворо путника, од којих су сви потпуно вакцинисани.

Сад један брзи брејнсторминг, како за ово да окривимо поремећене антиваксере ЛОЛ?

9. Baš mi uliva poverenje to što je Čak Lidel tu.

10. Omikron se vec loadovao u britaniji i svabiji.

Kakav soj jbt, za njega zabrane ne vaze Ne vaze vakcine, propusnice i karantini.

11. OMIKRON
    Ime ko neki interni mim sa ovog sajta
    POJEDI MI OMIKRON
    NAPUSIS SE OMIKRONA

12. oksimoron skr. omikron

13. Jedna dobra stvar oko ove pandemije je što će široke narodne mase da nauče grčki alfabet.

14. Loša vest jeste da će oni koji već znaju alfabet za svako četvrto slovo primiti x3 doze.

15. Zapadna propaganda protiv vrhunskog kineskog proizvoda.
    Zašto baš n1 kenja o tome ali ne izveštava o štetnosti fajzera.

16. Zamisli lobanju iz antičke Grčke koja je nazvala slovo OMIKRON. Mislim da ne postoji duže ime za slovo osim DABL-JU, koje je ustvari duplo V a ne U, nidje veze. I onda mi još najveći debilizam napravimo izgovarajući VW kao “ve-ve”.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.