Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pandemija je promenila čitav svet, naravno i odnos prema lekarima. Biće sve više i više nepoverenja, lečenje i najobičnijeg pritiska biće kontroverza i muka, neće niko hteti jednu tabletu da popije, odma ima da krene sa teorijama kako taj lekar sto mu to pise oce da ga truje i da radi za Big Farma. Sto meni licno odgovara lolo, lenj sam uzasno, sto manje pacijenata to bolje :)
Skidam kapu za trol. Ali za debilne izjave tpa korona u perfektu...
Sve u svemu i dalje mi je zap drazi kao zetov potrcko. Daje mi lepsu sliku taj lik lolo
ej veca smrtnost sad nego pre pojave vakcina.ovi vakcinisani, svaki drugi sa upalom pluca.laksi oblik kurac moj.
Sta ste se uhvatili coveka bukv sam u postu koji si citirao upravo reko da on ne zna a da treba da dodje ovde da uci a ne iz knjiga posto vi sve znate ne hvatam se za to sta on kaze jer je on doktor u pokusaju
Ono kad ne kapiras ni post koji si citirao ali mislis da si kompetentan da pricas o mrtvom virusu ajde bezite noobare
A dobro carimire, svakako imam neki plan da se evakuišem iz te profesije do 50. godine. Možda i ranije. Biće jednostavno neizdrživo, baš zbog ovog što napisah u prethodnom postu
Zap jbt vrati se u Grcku sve ti je oprosteno
Ma beži, pre bih s Ejdusom bio cimer nego s Grcima da imam posla.
Ok zap kada otvaras karte i lozis nas ko majmune mogao bi da kazes sta si specijalizovao. Cisto da imamo koga da pitamo ako nam zatreba strucna pomoc jbg :)
Znas kako je brateeee
Zap slazes li se da je vakcina kerov kurac i da je u slučaju oboljenja kojeg treba da spriječi efikasna koliko i suplementiranne vitaminom C npr?
Zap slazes li se da je vakcina kerov kurac i da je u slučaju oboljenja kojeg treba da spriječi efikasna koliko i suplementiranne vitaminom C npr?
Sta pitas zapa da ti potvrdi to je jasno ko dan
Zajebo si se sto si rekao da si ipak zavrsio ckolu. Navuko si bedu na vrat, videces lolo
A gde su one price da ko je fasovo koronu ima prava na punu platu a ko nije 60% od plate. Must have je bilo stvaranje panike.
Pa ovako bilo kod mene, punu platu sam primao 14 dana dok sam ležao, el treba doznake da slikam šta.
Ne slažem se jebiga... Ali me mrzi da obrazlažem sada. Tj sigurno sam ovde 1000x već napisao. Caro, slobodno se javi, zlu ne trebalo lolo
ne slazes se dobro...caro bolje nemoj da te zap savetuje
Imas pvt lolo
tako mom calu kad su poceli da se klate zubi otisao kod paradentologa da je pita jel ima paredentozu ona rekla ma neee,nema te vi to.on paradentozu zadnji stadijum imao
Zato što su tvom ćalu poispadali zubi, ja sam loš doktor?
4 ispita do kraja: Hotul - skoro zavrsen faks
Dr specijalista: Hotul - pa znao sam sve vreme, isti kurac kakvi ste dauni.
Zap, nadam se da nisi oftamolog :)
Edit: oftalolog
Si cuo za depopulaciju? znas da szo donosi odluke za ceo svet mahom...
znaci korona je izgovor da se ljudima ne bi davala adekvatna medicinska nega i da bi jos masovnije umirali od raka, infarkta itd kako bi se depopulizovala planeta?