Vaccina

1. pretpostavljam da se i vakcina lepo uklapa u taj narativ, samo je pitanje sto bi neko ubijao poslusnu vakcinisanu stoku, a u zivotu ostavio buntovnike, valjda bi prvo trebalo da ide obratno, s nama ce lako

2. Rezultat je zapravo takav.

3. Da ne spominjem epidemiju straha, zastrasivanja i zakljucavanja. Udaljavanje najmilijih.

U zadnjih 100god cini mi se u srb je rodjeno najmanje dece. Od korone nije rikno ne znam koji broj, posebno ako vidis da od gripa nije niko.

Ne treba licenca za takve uvidjaje

4. Da ne spominjem epidemiju straha, zastrasivanja i zakljucavanja. Udaljavanje najmilijih.

to sve stoji, al to nije argument da je vakcina stetna ili da se koristi za svrhe depopulacije

sve nelogicnosti koje antivakseri iznose se mogu daleko bolje objasniti politickim diletantizmom, nego nekakvim pokvarenim planom malog broja zlih mocnika

svet je mnogo gluplji nego sto je pokvaren

5. pretpostavljam da se i vakcina lepo uklapa u taj narativ, samo je pitanje sto bi neko ubijao poslusnu vakcinisanu stoku, a u zivotu ostavio buntovnike, valjda bi prvo trebalo da ide obratno, s nama ce lako

kao i u konvencionalnom ratu, nastradaju naivni. Dezerteri i profiteri se izvuku. O cemu pricamo jbt.

6. sve nelogicnosti koje antivakseri iznose se mogu daleko bolje objasniti politickim diletantizmom, nego nekakvim pokvarenim planom malog broja zlih mocnika

Antivaxeri ne postoje, termin su izmislili oni koji su za obaveznu bezpogovornu vakcinaciju.

7. Al najjaci su mi evropljani, ti ljudi toliko žive u strahu da je to nerealno. Evo i ovdje imamo reprezent sevast, znači bombardovanje vijestima 100 na sat, jbt ja se sjetim da postoji korona kad me opomene onaj sekjuriti u trgovini da stavim masku i onda je izvučem iz dzepa, stavim preko usta zaustavim disanje 3 sekunde i skinem je čim zamaknem iza rafa. To je moja korona, i evo 2 godine je eskiviram uspjesno, ali jedan od mnogobrojnih patcheva će mi dohakati neke 2073.

8. Ne znam da je ikada i jedan avax bio protiv toga da onaj ko zeli primi vakcinu.

9. Al najjaci su mi evropljani, ti ljudi toliko žive u strahu da je to nerealno. Evo i ovdje imamo reprezent sevast, znači bombardovanje vijestima 100 na sat, jbt ja se sjetim da postoji korona kad me opomene onaj sekjuriti u trgovini da stavim masku i onda je izvučem iz dzepa, stavim preko usta zaustavim disanje 3 sekunde i skinem je čim zamaknem iza rafa. To je moja korona, i evo 2 godine je eskiviram uspjesno, ali jedan od mnogobrojnih patcheva će mi dohakati neke 2073.

naprotiv, ne znam sto si utripovao da sam ja u nekoj paranoji

10. Ja na časovima imam masu Japanaca koji nisu videli svoje roditelje i familiju evo već dve godine, iako svi žive u J. Ništa im nije obavezno već, naprotiv, preporučeno. Džogiraju po parkovima s maskama iako je besmisleno; čak sam imao i ženu koja 7 meseci nije izašla iz kuće, bukvalno nigde. Narod kakav se samo poželeti može, jer lepo je znati na šta možeš da računaš.

11. ti ljudi toliko žive u strahu da je to nerealno

https://mobile.twitter.com/Suzy_1776/status/1464437031917002757

Није Европа додуше, ал...

12. Sevast jbg hvatas se sta ti odgovara. Neces pasti u nesvest ako makar porazmislis o drugom stavu iz aspekta prvog lica jednine.

Nekad davno kad si bio dete nisi znao ni sta je vakcina pa si po defaultu kao i svi postao vaxer. Jer si naucen tako.

13. Al najjaci su mi evropljani, ti ljudi toliko žive u strahu da je to nerealno.

zapravo, to se mnogo vise moze reci za ljude koji misle da je na delu stvaranje novog sveta u kojem nece biti mesta za njih, pa neko pokusava da ih na ovaj ili onaj nacin istrebi ili skloni, nego za prosecnu deutsche babu koja nosi masku na otvorenom jer nju i realno u 88. godini zivota malo jaci grip moze da odnese

14. Zapadni evropljani sami sebe istrebljuju. I mi smo prihvatili ta nacela.

Muslimani i Kinezi nemaju probleme sa stagnacijom. Veca plata neplodnija kita.

15. Sevast jbg hvatas se sta ti odgovara. Neces pasti u nesvest ako makar porazmislis o drugom stavu iz aspekta prvog lica jednine.

pa porazmislio sam i iskreno najvise mi smisla ima ono sto je smoklja reko, svrbi ga jaje i nece da se vakcinise, al ovo za depopulaciju mi je izgleda sistem previse isprao mozak da bih mogao da poverujem

16. Ne sevast, ipak je teže narodima koji moraju da bespogovorno slušaju naredbe vlasti iako i sami znaju da virus ne odnosi toliko života i da nije strašan kakvim ga serviraju. To govore i oni protesti širom Evrope. Ti ljudi su stanovnici zapadnih država, nismo mi išli da im protestujemo

17. Tipicno programiranje ovo sto celt nubara okacio

18. Није Европа додуше, ал...

I neko kaže da ovo nije ozbiljna psihoza

19. Depopulaciju ćemo imati pre ili kasnije, sad je suviše komplikovano. Svadjamo se, ubijamo, zagadjujemo, istrebljujemo životinje, sečemo šume, trujemo sve oko sebe i usput smo daleko više glupavi i daleko manje kul da bi neki bogati, možni i pametni ljudi živeli sa nama. Koliko puta si i sam pomislio "kakva smo govna, sve nas treba pobiti".

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.