Zato sto ste insekti za njega, cak i ovi njegovi koji su napunili Arenu.
hah videh danas klip gde u tisini izmedju vucicevih proseravanja neko iz publike dobacuje "idi leci se" ako je taj covek i dalje ziv svaka cast legendo svako dobro tebi i tvojima
umire se jer je vakcina GO KURAC.mi koje se nismo vakcinisali imamo poverenja u svoj imuni sistem.vecina nas je vec prelezalo pre pojave vakcina sto bi onda primali to govno.
labokv valjda iz prve ruke zna dal se vrse obdukcije i kako vakcina radi, citao je na istom forumu gde je i triforce procitao da ce do nove godine da vrate trampa i da se krece u rusenje duboke drzave i o kvantnim kompjuterima iz buducnosti
to se odnosilo na efikasnost vakcine.a koliko vidim umire se vise nego pre pojave vakcine.ne znam sto.do prosle god umiralo je oko 10 ljudi dnevno sad 60.kao da virusu treba 2 god da se prosiri.dok neke zemlje imaju skoro istu smrtnost od prve god epidemije pa do sad.kod nas je 6 puta veca smrtnost sad u odnosu na proslu god.pa aj nek je i 3.sto to, ove god korona se brze siri, o cemu se radi?ajde primarijuse objasni
Lekari su papagaji klasicni, ucenjeni licencom i direktivama. Lekari su u posrnucu svakako jer ih narod vise ne jebe 2%, normalan narod. Babe i hotuli se i dalje primaju.
Tako da zap isti kurac, bio ne bio dr mr.
Kad budes imao privatnu praksu i poverenje pacijenata onda ces imati trzisnu vrednost.
Remember kids : ako Zapata kaže da nešto nije istina, onda nije istina.
hah videh danas klip gde u tisini izmedju vucicevih proseravanja neko iz publike dobacuje "idi leci se" ako je taj covek i dalje ziv svaka cast legendo svako dobro tebi i tvojima
umire se jer je vakcina GO KURAC.mi koje se nismo vakcinisali imamo poverenja u svoj imuni sistem.vecina nas je vec prelezalo pre pojave vakcina sto bi onda primali to govno.
Daj video!
Hotul: skoro specijalista covek primarijus
Specijalista odavno. Primarijus kao titula više skoro da ne postoji. Govorimo o sub-specijalizaciji.
https://www.reddit.com/r/serbia/comments/r5ky7e/le%C4%8Di_se_%C5%BEvalavi_%C5%A1to_mi_je_srce_puno/
evo, zelim da verujem da je stvarno to rekao da je to istinaa
sry for off topic, nastavite diskusiju o koroni
ko bre radi obdukcije.hahahha.rade kurac
sreća pa pre vakcine niko nije umro...
A gde su one price da ko je fasovo koronu ima prava na punu platu a ko nije 60% od plate. Must have je bilo stvaranje panike.
Sad nas umiruju, pre tri dana omikron otkriven sada katolici najavljuju omikron bozicnim poklonom krajem pandemije.
Delta izumire do bozica. Kada vurus mutira to valjda sve delte izmutiraju istovremeno, to tako ide.
labokv valjda iz prve ruke zna dal se vrse obdukcije i kako vakcina radi, citao je na istom forumu gde je i triforce procitao da ce do nove godine da vrate trampa i da se krece u rusenje duboke drzave i o kvantnim kompjuterima iz buducnosti
Ahahaha prrvrh ovo za vucica
Nešto mu je dobacio bez daljnjeg, kako god, lepo je videti da mu se zgrčio kolutić na sekund-dva. Jadan stvarno.
Ne rade se obdukcije na koronu naravno, samo limeni sanduk. Ne znam dal je i dalje tako.
Pa pobogu, ne rade svakom, ali pričati u Srbiji da uopšte nisu rađene, smešno je.
ovde ljudi koji nemaju veze sa medicinom toliko znaju o toj temi da zapata moze vise da nauci sa ovog podforuma nego iz literature sa faksa
forum braco forum a ne zvona i praporci
to se odnosilo na efikasnost vakcine.a koliko vidim umire se vise nego pre pojave vakcine.ne znam sto.do prosle god umiralo je oko 10 ljudi dnevno sad 60.kao da virusu treba 2 god da se prosiri.dok neke zemlje imaju skoro istu smrtnost od prve god epidemije pa do sad.kod nas je 6 puta veca smrtnost sad u odnosu na proslu god.pa aj nek je i 3.sto to, ove god korona se brze siri, o cemu se radi?ajde primarijuse objasni
Lekari su papagaji klasicni, ucenjeni licencom i direktivama. Lekari su u posrnucu svakako jer ih narod vise ne jebe 2%, normalan narod. Babe i hotuli se i dalje primaju.
Tako da zap isti kurac, bio ne bio dr mr.
Kad budes imao privatnu praksu i poverenje pacijenata onda ces imati trzisnu vrednost.
Jbt cim neko kaze da je lekar odma se pojavi masa koja naculi usi. Sta je rekao sta je rekao.
Лол, Запата се налупетао на овој теми више него било ко други, као што је Абрахам Линколн рекао "не веруј свему што прочиташ на интернету"