Prijava

Naucni radovi se narucuju i objavljuju samo u varijanti kada narucilac-proizvodjac to odobri. Dakle to onda nije naucni rad nego marketing.
Nezavisni postoje ofc ali njih se ne finansira u meri kao narucene, razumljivo pa ih ima puno manje. Zasto bi se neko smarao sa necim gde nema para.

Sto se efekata vakcine tice citaj na uputstvu za lek i nezeljena dejstva jbt. Nisam ti ja prodao vakcinu da bih ti davao uputstvo za upotrebu. Nisam te terao ni da potpisujes.

Sa druge strane najverovatnije ti nece biti nista, ili bar nista ocigledno sto se desava i kada se ne primi mrna vakcina, ali svakako ako primis vakcinu posledicu kratkorocnu ili dugorocnu po zdravlje mozes imati. Ako je ne primis sigurno ne moze imati uticaj.

Bez vakcine mozes pazariti koronu a sa vakcinom i koronu i nus pojave.

aj sad da ne bude posle ove fore ne citam kad nesto lose.

Prvo, naucne radove sam i sam pisao i iako se sad ne bavim vise fakultetima verovatno ih imam u prestiznijim casopisima nego 99% profesora u srbiji. Uz sva nesavrsenstva koja navodis i koja su donekle tacna, i ja licno ne podnosim ceo taj biznis naucne publikacije, trenutno su nesto najblize realnosti sto postoji.

Sto se efekata vakcine tice procitao sam i imao sam standarde nus posledice. Nista nisam potpisivao nigde.

Hvala na zeljama za dugorocne posledice, ali to isto mozes i od korone da imas, i od gripa i od trovanja hranom i od milion stvari. Odakle tacno znas da je od vakcine?

Ti ce me ucis koje naucne radove da citam…

Btw biznis objavljivanja i prodaje naucnih radova, nezavisnih, zavisnih, svih je veci od globalne muzicke industrije, i jedan je od najisplatljivijih izdavackih poslova jer uzimas pare i od autora i od cotalaca, a sve to ide iz raznih drzavnih univerzitetskih budzeta tako da toliko o tome

Za početak promenio si sopstveni genetski zapis tako da radi nešto što mu prirodno nije funkcija. Vakcina inače šljaka tako što izaziva reakcije krvnih zrnaca i stvara imunološki odgovor, a genska terapija je prisiljavanje DNK da se permanentno promeni kako bi davala uvek isti imunološki odgovor, ne znam koliko vremena je potrebno da se totalno ukoreni ali kolko god da treba jednom kad se ustoliči tvoj imunitet više nema autonomiju da eksperimentiše sa stvaranjem novih tipova antitela. Enter xyz covid varijante ili bilo kakav virus sa strane i već smo u problemu.
E sad, ovo sve što sam ispisao je samo onako površinsko opisivanje koje sam prežvakao dok sam gledao, čitao i slušao različite doktore i profesiju, međutim meni je veća frka da saznam da su sve kovid vakcine podmuklo infiltrirale u tvoje telo neke malo zajebanije supstance koje: 1. Nije nimalo lako izbaciti jednom kad uđu u žlezde i mozak i 2. Teoretski imaju potencijal da se petljaju s tvojim mislima i osećanjima (kažem teoretski jer još uvek nema praktičnog dela za koji je potrebna eksterna manipulacija kroz frekvencije) te efektivno od tebe prave zombija.
Ako želiš detaljnije objašnjenje evo reference su sledeće:
Dr. Robert Malone, izumitelj mrnk tehnologije: https://rumble.com/vkgp8x-antibody-dependent-enhancement.html
Dalje
https://vukajlija.com/forum/teme/75200-vaccina/poruke/4072937

Što se tiče graphene oxida i još neispitane tehnologije modifikovanja i analiziranja moždanih vijuga trenutno mogu da okačim samo ovo jer sve ostalo se može interpretirati kao schizopost i svi komentatori, nebitno da li su ljudi od nauke ili ne se mogu okarakterisati kao ludaci jer nemaju potreban kredibilitet da ih neko kao celt ozbiljno shvati stoga:

https://youtu.be/31XN-63kxBo

Nisam ti ja nista lose pozeleo. Filmujes jer si patetican.

Rekao sam ti da ne mozes znati da li je od vakcine, ali ako ne primis mozes biti siguran da nije.

Trebao bi malo bolje muckati tom premudrom glavom. To sto si geek ne znaci i da ti je i promucurbost na zavidnom nivou.

Opet prica je bila o medicini i naucnim radovima.

a nemoj da vrdas sad, za fajzer su zvanicne nuspojave bol u ruci, crvenilo i povisena temperatura, pa niste zbog tih sitnica digli tolku buku, daj malo genske terapije, slepila, prosipanja materica po trotoarima, genocida, ajde argumente na sto

https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712
https://torontosun.com/news/provincial/over-100-ontario-youth-have-been-sent-to-hospital-for-vaccine-related-heart-problems

Trifors sacu ti dam jedan majndblower da ti se genetski zapis menja svakog dana, celog zivota, na razlicitim mestima u telu razlicito.
Svaka upala ti menja genetski zapis. Svaki put kad trcis gomila celija osteti svoj dnk.
Tvoje telo je poprilicno dobro u uklanjanju svih tih ostecenja, iako se i pored toga dosta provuce.

Ovo ti pricam nezavisno o tome sto kovid vakcina ne menja gene. Ne vise od bilo koje virusne upale koju dobijes

Kako se uvredio lololo

Morao je i argument naucnih radova da upotrebi
skroz fake streber OPREZ

Suplji su ti argumenti ali si bucan i uporan, pa zajebem, to ti priznajem

ti ces da mi pricas koje naucne radove da citam

ahahahahhah, prelol lolololo

Opet si okreno glavu jbg.

Da, kad navedes realno iskustvo i argumente odmah ahahaha, lolololocenje KAPS, celt streber i slicno i da to je diskusija u kojoj pobedjujes.
Pozdrav, u pravu si

Pa sta si realno izneo osim sto si ispizdeo. Zasto je uopste bitan podatak da si pisao x naucnih radova osim da nametnes stav autoriteta. Tu nema konteksta, samo podatak da si merodavan na osnovu cega jbt.

Predlazem da otvoris temu sa svojim dostignucima pa da te hvalimo ili kudimo.

To što telo autonomno menja genetski zapis na osnovu eksternog uticaja koji ga napada je ovde ključno. Nema nikakve autonomije u tome što sipaš hemiju u krv da ti promeni gene tek tako

e slusate vi bil gejca lika koji se ceo zivot borio da drzi monopol

Aj bre Caro jbt što teraš ljude treba nam da dođemo do nekakvog konsenzusa ovde, ako ništa drugo bar da privolimo vaksere da nam kupuju leba kad nas zatvore

Ne teram.
Ja postujem Celta.

On je nekad bio i moderator. Nije on samo naucnik lolololo :)

Jbg podmukao je, iznad mene je tri koraka, cita naucnu literaturu casopise pise radove, sve zna informisan je i zajebava me pitanjima da ja njemu objasnim zbog cega bi nesto trebalo ili ne umesto da on meni objasni kako stvari stoje.

Svesno me dovodi u zabludu.
Kvaran tip.