Prijava

Zanimljiva mi vakserska logika stvarno - strah od igle, autoriteta...Ispade da 50% planete ima strah od igle i autoriteta, ne računajući ovih bar 20% koji su pristali na učešće u eksperimentu kako ne bi pogubili poslove ili kako bi pak mogli da putuju. 22 meseca pranja mozga, zastrašivanja, ucenjivanja, pretnji, kršenja i prekrajanja ustava...I svejedno i pored toga jedva dobaciš do negde realnih 50% imunizovanih. Bolje dakle psihologe da su uzeli da nam nutkaju vacu nego doktore i veterinare, više bi prodali.

Joj bre melkore ne znam dal si nekad ovde napisao nesto zanimljivo. Mislim da nisi

Al reko si prvo na punktu žnj a ne šklju, trebalo je da dođe dana šklju na punkt žnj. Nisi dosledan uopšte i to ne valja pravo da ti kažem.

s vama se ne moze normalno razgovarati, stoput sam reko da pitanje ucinkovitosti vakcina treba razdvojiti od politickog pitanja nametanja obavezne vakcinacije, ali ne, sevast se raduje sto se antivakseri zlopate, furate po svom i mos ga jebat

Ništa, moraćeš da potražiš zabavu na temi o f1.

s vama se ne moze normalno razgovarati, stoput sam reko da pitanje ucinkovitosti vakcina treba razdvojiti od politickog pitanja nametanja obavezne vakcinacije, ali ne, sevast se raduje sto se antivakseri zlopate, furate po svom i mos ga jebat

Dobro dobro malo sam te polivao znam u kom si fazonu budi bez brige. A ti stoga budi čovek i ljudima oko sebe gledaj da pomogneš ako npr ne mognu ući u pekaru da uzmu sebi brot ponudi se, sad je vreme za solidarnost jer podela ne vodi nikuda

jedino sto sam naucio, a to mi potvrdio i jedan hemicar sto radi na razvoju vakcina je da mrnk svojim mehanizmom delovanja nije nista posebno razlicit od svih prethodnih vakcina i da se razlikuje samo u pakovanju svega, i brzini proizvodnje, i kao takav moze da pojeftini vakcine, da mozes da ih pravis za svaku osobu pojedinacno ko protezu.

Stim što se nije potvrdilo da su jeftine.

sve u svemu, nisam naso neke posebne red flagove mojim laickim citanjem biohemijskih radova koje nista ne razumem. eto.

Ok jbt šta si očekivao od teorijskog tela.
U literaturi je uvek sve odlično i finkcioniše ali na terenu se pokazuju mane i nedostaci.

Kao sutdent na faksu koji dok studira i čim završi sve jebeno zna, sutra dođe na posao onaj magacioner i portir mu drže lekcije.

Dok ne provališ da ništa ne znaš nisu u stanju ništa novo vredno da naučiš.

s vama se ne moze normalno razgovarati, stoput sam reko da pitanje ucinkovitosti vakcina treba razdvojiti od politickog pitanja nametanja obavezne vakcinacije

Jeste, ali u tim pitanjima slabo sudeluješ. Uvek se uhvatiš kada je politički deo nekakvim negodovanjem.

Slično kao i Celt, na bilo kakvu negativu vezano za vakcinu apsolutan je ignor. Hotul na to isto reaguje isčuđavanjem koji k ti pravo o tome da pričaš jbt ima ko misli za tebe u podrum daune.

dacic ima IQ 200, bez ikakvog zajebavanja. on je na drugom nivou, radio je godinama na tome da moze da bude lenj i opet na moci donekle.
on i nema realnu moc, on je optimizovao da sa najmanje muke najvise jede i jebe. u isto vreme verovatno. skupio slicne ljude oko sebe kao podrsku.
za dacica, oko njega igraju mice non stop dok on igra sah. i to retko, 1x godisnje recimo, da se ne muci.

Sps je najmudrija stranka u zemlji, na vlasti 27god bez prekida a niko prstom ne upire u njh, masno izvlače kajmak i sve i da ode vučić opet će formirati vlast.

Sva težina Dačića kao Slobinog naslednika je iskočila 2012 čini mi se kada je rekao ne zna se ko će da formira vladu ali se zna ko će da bude premijer, naravno Dačić je bio premijer.

Bez obzira na sve te neke hvalospeve radi se o pičkama i najgorim štetočinama.
I Vučić ima iq 200 ofc.

Glup i podmukao ne ide ruku pod ruku

Evo za Celta Dačić iq 200, autoritet malo da se ugleda.

https://youtu.be/DrH_IDA5Vco

Dačić je avax isto samo se pretvara.
Ima i drugi klip gde Dačić kaže ako se vakcina pojavi do septembra sve je jasno šta se radi. Naravno pojavila se u oktobru ali je premudri dačić promenio retoriku u skladu sa dešavanjima.

dobro caro, ako naucni radovi ne opisuju nesto sto je vakcina, objasni mi zasto vakcina nije dobra i sta ce mi konkretno biti sto sam primio? modernu sam primio, znaci zajebani mrnk.

Naucni radovi se narucuju i objavljuju samo u varijanti kada narucilac-proizvodjac to odobri. Dakle to onda nije naucni rad nego marketing.
Nezavisni postoje ofc ali njih se ne finansira u meri kao narucene, razumljivo pa ih ima puno manje. Zasto bi se neko smarao sa necim gde nema para.

Sto se efekata vakcine tice citaj na uputstvu za lek i nezeljena dejstva jbt. Nisam ti ja prodao vakcinu da bih ti davao uputstvo za upotrebu. Nisam te terao ni da potpisujes.

Sa druge strane najverovatnije ti nece biti nista, ili bar nista ocigledno sto se desava i kada se ne primi mrna vakcina, ali svakako ako primis vakcinu posledicu kratkorocnu ili dugorocnu po zdravlje mozes imati. Ako je ne primis sigurno ne moze imati uticaj.

Bez vakcine mozes pazariti koronu a sa vakcinom i koronu i nus pojave.

Ovo je zap trebo da ti kaze ne ja

Sto se efekata vakcine tice citaj na uputstvu za lek i nezeljena dejstva jbt. Nisam ti ja prodao vakcinu da bih ti davao uputstvo za upotrebu. Nisam te terao ni da potpisujes.

a nemoj da vrdas sad, za fajzer su zvanicne nuspojave bol u ruci, crvenilo i povisena temperatura, pa niste zbog tih sitnica digli tolku buku, daj malo genske terapije, slepila, prosipanja materica po trotoarima, genocida, ajde argumente na sto

Nije tako.
Ima i drugih ozbiljnijih navode se kao vrlo retke. Svakako se ne zapisuju nus pojave u realnoj meri.

I sam proizvidjac kaze da su u eksperimentalnoj fazi do valjda sl godine tako da rez ce tek biti objavljen, opet pod kontrolisanim uslovima.

Jedes govna bezveze.

Jbt potrebno je cirka 10 god da prodje da bi se dao neki objektivan sud, sve ostalo je dzaranje sojki

Medicinskih zrtava imas na izvolte, ako se bas fajzerica pokaze dobrom prvi cu da je primim. Ali nesto mi se ne zuri sa aspekta bolesti zamene za grip koji k

Rikne deset dana posle buster doze - pa bio je bolestan imao je i ranije trombove, nije od vakcine.

Sto se onda vakcinisao koji k.