Vaccina

1. Pa nisi ti bas toliko glup caro, da s tobom mora fino i polako. Za relativno otresite, kao što si ti, najbolji je pristup ovakav, udarac realnosti u stomak. Od sutra si novi čovek, lepo spavaj

Real feel.
    Evo prdno sam od udarca jbt.
    I gle čuda, osećam Celta.

2. I od sutra, manje pokušaja humora. Jednostavno ti ne ide. Aj odoh da spavam.

3. Nešto si ga naljutio Caro. Ja iskreno mislim da je to zbog toga što sve i da hoće da ignoriše negativne stvari vezanu za ovu vakcinaciju - to ne može. Jednostavno, podaci su sada dostupni u mejnstim medijima a takođe čak su i vesti počele da obrađuju ovu temu.

Mislim da je i on polako postao svestan toga, ali ovde ne može biti niko drugi nego Zapata.

4. Bezveze zap jbt bas bezveze, ako si vec teo nesto mi kenjas mogao si pvt ovo je skroz glupo ispalo neobjektivno i papanski sta god.
    Izbacio si dijagnozu kao da sam ti je platio, to se ne radi tako.

Dijagnoza nije ona koju ti nametnses (sve i da je tacna).
    Dijagnoza je objektvina ako se svi slazu sa njiom.

Epicentar mog bica o kojem ti ne znas nista ispadne gastoz u svijcarskoj koji solidno zaraudjuje. Izvini ali ovo mnogo insinura na tvoje wannabe momente negoli moje. Ti hvalis to ja ne.

Po toj logici ispada i da sam za vakcine jer kenjam po njima. A ne primam ih jer sam poremeceni debil jer gledam pametne i uspesne babe kako se vakcinisu.

Odjebi.

5. Kako da prizna sebi da su poremećeni antivakseri i teoretičari zavere bolje ukapirali ovu priču od njega, školovanog doktora? Kako da sebi prizna da je bio naivan i kako da se uopšte živi u takvom svetu - jer je on pominjao da bi se ubio da je to stvarno istina.

6. Nešto si ga naljutio Caro.

Jesam, naljutio sam ga. Znam i u kom momentu je krenuo da pršnjava.

Stim da mi nije bila namera da ga naljutim, nije bilo lično.

7. Zna Zapata al nece da prizna, borio se Ejdus protiv terorizma

Moj je EIDVS zločinac iz rata, ne šćede vaccinisati brata.

8. Ne, moralo je ovako krvnicki u rebra, i javno, da se potpuno uništi CARA alter-ego, a da od sutra budeš ime i prezime koje nosiš. Zahvaljivaćeš mi kroz par godina. Jedina greška je što je pisano na temi vaccina a nema veze s vaccinom, pa se nakači i bata ejdus sa spemom, ali vukajlija jbg. Sad odoh stvarno

9. Zap, sve je ok.
    Hvala ti.

10. https://youtu.be/7qH8AI657Us
    Hahahahaha pokušavam da zamislim Zapa kako u svom kabinetu priprema Caru pre nego što krene sa terapijom, svestan rizika i posledica koje će i najmanja greška proizvesti. Odlučno i na visoni zadatka prodire sve dublje u crnilo zvano život u Srbiji kao ravnozemljaš.
    - Tepsijaš! JA SAM TEPSIJAŠ! - zgrčeno se Cara prevrće u polutransu - Ni Celt mi više ne šalje smajlije, a tako sam se radovao uvođenju emodžija na forum! - suze same polaze niz lice i obraze, nos zapušen, kapci otekli.
    Zapata se u tom trenutku hvata za hrpu papira na svom neurednom radnom stolu mrmljajući sebi u bradu - Protokol, protokol, gde je prokleti protokol!

11. Skoro mi dodje da ovo zadnje Zapovo stavim na avatar

al baš mi nekako teški leeeeejm lololololo

12. Imam filing kao da sam sa Zapom popio piće jbt, kao da smo proveli neko vreme zajedno, imam emociju prema njemu.

Jbt imam jači filing prema zapu nego 90% mase iz gimnazije lolololo

13. Da, pošto ti doktore svoje ime nosiš ponosno i ne menjaš nadimke na 3 sata.

14. Pa bata ejduse nmg bas jmbg ovde da turim, slozices se.

15. Pa ne možeš ali nisi konstantan, samo menjaš nadimke. Tražiš se. I što još ne spavaš?

16. Ahahah pa ja gledam na to drugacije, bas zato sto sam se nasao, nevazno je kako cu se zvati na vukajliji. A i kul mi je svake nedelje drugi lik.

Što ne spavam, zanimljiv odgovor, setio sam se da sam na odmoru od danas, i da ne mora rano da se leze lolo. Bindzujem strejndzer tings.

17. Progresija iz NPC oblika života u četvorodimenzionalni shrigma ΞID♢Z(羽ふ温)počinje

18. Nije baš tako Zap. Zašto ti je kul da si svake nedelje drugi lik? A i ne držiš reč. Ja već mislio ti u zemlji snova.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.