Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
E tako. Sad si čovek. Laka ti noć.
Fin pocetak odmora.
Vece A: unisten jedan alter ego
Po nekad mi stvarno ne bude jasno sta se desilo, sta sam uradio jbt.
Cime sam to zasluzio.
Jesam li bas tako bedan lik.
Ja mislim da projektuješ, nismo još ni prišli površini, a kamoli zagrebali ispod. Svi su izgledi da će se zvati Kirkegard u pomoć da obavi jedan kratki psihološki profil
Mislim da prevelik broj ljudi misli da će ovo da se završi sa svakom sledećom dozom i da ćemo se vratiti u normalu. Iz ovoga do sada, sve su manji izgledi da će do toga doći. Stoga ovo vreme zahtevaće mnogo veću odgovornost i duhovno sazrevanje od zavrtanja rukava.
I to je ono što plaši mnoge ljude.
Nije mi bilo svejedno dok me je zap psihopogađao.
Ono jbg celt svajcarska naucnik mega lova nema kredita zdravstveno namešta atlas ja sa matorcima 55+ bez zene dece znas kako je.
Mrsim muda a plata 30k. Ako je i imam. A alter ego plafončina.
Kako da se ne zapitas jbg.
Da imas muda objavio bi svoja dostignuca javno, posto ih nemas onda cutis.
True fact
Mislim da prevelik broj ljudi misli da će ovo da se završi sa svakom sledećom dozom i da ćemo se vratiti u normalu. Iz ovoga do sada, sve su manji izgledi da će do toga doći. Stoga ovo vreme zahtevaće mnogo veću odgovornost i duhovno sazrevanje od zavrtanja rukava.
Ovo će doći kraj nije problem.
Optimizovaće kada se narod smori da prestaje da ima poentu.
Onda kratka pauza pa nova pandemija.
Stvar je ciklična. Već smo imali 2009e sars. Ovo sada je zvanicno sars cov 2.
Dakle nesto slicno mozemo ocekivati za par godina.
Nezajazljiva stoka traziće jos vise. I nece imati previse strpljenja.
Bil Gejts kaže da ćemo sledeću pandemiju zapamtiti. I to me plaši jer je čovek pogodio skoro sve do sada. Šteta što ne radi u WHO - njegove prognoze su impresivne.
https://www.thetimes.co.uk/article/nhs-will-be-plagued-by-covid-for-at-least-five-years-7v90l05l6
Da da, bar još pet godinica pa ti vidi. Kažu bolest ne bira al u ovom slučaju mi možemo da izaberemo da je se rešimo ako ujedinjeni primimo vakcine makar bile i fuš, to će sigurno pokazati brzomutirajućem virusu i prestaće da nas smara.
Oh shit
"By tracking the evolutionary trajectories of vax-resistant mutations in more than 2.2 million SARS-CoV-2 genomes, we reveal that the occurrence & frequency of vax-resistant mutations correlate strongly with the vaccination rates in Europe and America."
https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.jpclett.1c03380
@disclosetv
Šteta što i ne finansira jbg.
Jedna mudra žena je rekla, oni su pustili talas, ali taj talas ne održavaju oni nego raznorazni poslušnici mediokriteti.
Ajde zajebi danas vest na cro portalu svi vakcinisani i prelezali u dodiru sa omikornom 14 dana izolacija.
Bice dojajno kada obavezno krene u austriji od februara.
Ode Melhisedeh u brda dakako. Vodopad, reka, jezero, šuma, pečurke, leptiri, puhovi, ovce, cveće, nebo, čist vazduh...Net nosim sa sobom, laptop mi je kancelarija, mogu radim odakle oću. Eventualno jednom u dva meseca do grada. Ako krenu baš fašistička sranja - dižem keš, snabdevam se potrepštinama i ćaozdravo, ionako neće niko da me traži po čukama jer koji kurac bilo kome trebam.
Platna i boje nego šta, Melk slika od 4te, ne poput Karavadja ali dosta dobro može se reći. Piše Melk i romane, čita knjige, ima čkole i diplome. Morao bih jedino da se sporazumem gde ima čiča što namešta kosti i zglobove ako se povredim u brdima, pošto ću u klinici biti nepoželjan. Pušku da se odbranim od vuka i medveda ako zatreba i medicinu u slučaju da me, ne daj Bože, ujede šarka, pošto ih ima i nisu bezazlene.
Šta vredi Triforce kada je lakše priključiti se masi i klicati: "Vakniši se da se vratimo na staro". O ovome je govorio i jedan nobelovac i ekspert u ovoj oblasti ali šta vredi kad je samo poremećeni antivakser...
2028. negde u Švajcarskoj, četvorogodišnje dete stupa u dnevu sobu:
- tata juče ti je bio rok da primiš 17tu dozu.
- Znam sine hehe, nije stigao tata, imo puno posla.
- Dobro, obavi to koliko sutra, inače.
Inače ima stvarno punim teglice semenom tečnošću i šaljem po svetu kojekude, i to za džabe, iz altruizma. Pošto sam momak 183 / 81 privlačne spoljašnjosti i sportskih navika, organa neoštećenih porocima i krvi neokaljane ovim eksperimentalnim govnima, IQ 121 što mogu i da dokažem (vekslerova skala, ne onaj mensin transfer blama), biću prilično poželjan što se tiče samog priploda. Krvna grupa 0+, svuda ima da se primim. Za veganke ima postim šes nedelja pre nego pošaljem robu, a roba sveža, nahranjena planinskom zemljom i suncem i napojena bistrom vodom šumskog potoka. Jer realno, ko će da pravi decu sa milenial hipster tripldouz likovima koji šetaju gole nožne zglobove po ulici? Kad se pročujem, cirka u roku od odmah, ima da pumpam desnicom od jutra do mraka i samo šaljem tečnost gde treba. Taman kad vakcine obogalje ljude i naprave ih neplodnim, ima da pošumim svih šes naseljivih kontinenata, a vala ću i Antarktik, zdravim i pravim naraštajem. Imaćete milione Melkova da ih posmatrate sa divljenjem i zavišću, ima spasem čovečanstvo i civilizaciju. Nobelovu nagradu ima da dobijem.
Celtu ima da šaljem prvom u Švajcarsku da me distribuira, bogatoj klijenteli deremo kožu s ledja, sirotinji krišom dajemo za džabe, jer smo ljudi. Njemu keš meni slava, čudo ima da napravimo.
Ja odbijam da poverujem da postoji osoba koja legit neironično napiše nešto tipa
i
i da stoji iza toga a da nas ne sprda ovde. Mora da je neki elaborate troll, postavlja ogledalo ispred nas pa onda drka na reakcije. Koliko mora da je dobar osećaj da do te mere voliš miris sopstvenih prdeža. Zavidim takvim ljudima.
molim članove foruma vukajlija da odgovore iskreno i nesarkastično na sledeća pitanja koja su spomenuta, ali nisu isterana na čistac:
1. da li smatrate da je Zemlja ravna ploča
2. da li smatrate da je čovek bio na Mesecu
hvala
1. Naravno da nije ravna ploča, to je debilno.
2. Sumnjam, ali ne mogu da tvrdim ništa.
Prvenstveno zbog Van Allenovih pojasa koje sumnjam da su Ameri tada mogli vješto izbjeći (išli su kroz najtanji dio lol) a druga sumnjiva stvar mi je period izvođenja misije. Hladni rat. A svi znamo kakvi su Ameri režiseri, mogli su to lažirati olako sve u cilju nadmetanja sa Rusima.
Zašto više nikada nismo otišli na mjesec kao čovječanstvo mi nije upitno, preskupa je misija i nije vrijedna truda jer na mjesecu nema baš nikakvih uslova niti će gore naći novi Jadar za Rio tinto.
Zašto vjerujem da je moguće da su Ameri uspjeli u tome? Zato što je period 50ih godina bio zlatno doba američkog društva i da su od tada pa do '69 iskoristili puni potencijal čovječanstva što nijedna nacija nije bila u prilici tada pa ni Rusi koji su tu kao upirali