Haha sevast namazani sinoć kao "šta mislite o sletanju na mesec i obliku zemlje, molim was izyasnite se wukajlijashi", malo mu tri stoje stranica što smo nabili, hoće da prešiša "podijeli sa vukajlijašima"
Ne mogu da se bavim kvanonovima, podkastima, proverenim izvorima i sličnim, život je suviše kratak - al da se zadržimo za trenutak na činjenici da je ovaj čovek jebač pravi na svom polju rada, da je umro pod krajnje sumnjivim okolnostima i da mu se, u Nemačkoj 21. veka, prethodno dogodilo OVO? https://www.youtube.com/watch?v=OYsmk8OWP2M&ab_channel=MrgunsngearBChannel
Mislim da je u pitanju ultimativni ravnozemljaš prototip, ovo je next level.
Jel vama ima logike ono Celtovo da će Bil Gejts smanjiti populaciju vakcinama tako što će vakcine doprineti poboljšanju standarda i zbog toga će Afrikanci hteti da se manje razmnožavaju? Kao npr. Danci.
Isfejkovan snimak, našo neke retarde s kregslista da mu glume pandure, pogle kako uopšte ne reaguje dok mu ovaj prilazi urlajući i držeći pušku uperenu u njega. Myth: busted.
Jel vama ima logike ono Celtovo da će Bil Gejts smanjiti populaciju vakcinama tako što će vakcine doprineti poboljšanju standard
Modernoj ispranoj poderotini od masa to ima smisla.
U jednacini dvoje dece je vise nego petoro koncept se savrseno uklapa.
Komformizam u fulu, bez odricanja i oskudevanja.
Kao da blagodetno vreme stvara blagodetne ljude.
Blagodetno vreme stvara parazite. Takve su nase generacije, bez obzira koliko zapravo rade u sustini bica su paraziti i konformisti.
Manje populacije je vise, manje dece je vise, vakcine su delotvorne i spasavaju ljude ali cemo uz njihovu pomoc odrzati objektivan nivo zlatne milijarde.
Manje populacije je vise, manje dece je vise, vakcine su delotvorne i spasavaju ljude ali cemo uz njihovu pomoc odrzati objektivan nivo zlatne milijarde.
Kao da nekako filtriraju da prezive intuitivni i hrabri da im naknadno budu podanici u eri 500mil ljudi.
Ja bih tako uradio. Sta ce mi zaglupljena telad lakoverna.
Svet treba da postane kvalitetnije mesto jelte
Pa mocnima najmanje trebaju ostroumni i nekonformisti, da ih ne bi smenili
Kako graditi svet sa vakcinisanim papcima.
Koncept vakcine treba da smanji populaciju ne da odrzi ili poveca. Bil rekao.
Manjina koja izdrzi prisile ucene nagovaranja podmicivanja je zapravo ona sa kicmom jer se bori, ne podleze uticaju interesu i jeftinim osecanjima.
To je ta neka razlika koju bi ja da sam elita gledao. Kako izvuci najbolji soj.
Kako arture jbt, najbolji su pametni pod kontrolom. Budale nikom ne trebaju.
Roboti vec rade i radice primirivne poslove.
Trebaju ljudi koji ce da prave robote i dalje.
U new age ofc
Ko hitler sto je radio. Nije ubijao pametne, eliminisao je slabe i bolesne. Ubrzavao je prirodnu selekciju. Bolesno ofc ali njemu nije bilo.
Jevrejska inteligencija: Am I a joke to you?
Ubijao je jevreje druge rase, to je neka druga prica ali size je bio da slabi stradaju i budu visak progresa.
Haha sevast namazani sinoć kao "šta mislite o sletanju na mesec i obliku zemlje, molim was izyasnite se wukajlijashi", malo mu tri stoje stranica što smo nabili, hoće da prešiša "podijeli sa vukajlijašima"
Sevasta za moda bez zajebancije
Ne mogu da se bavim kvanonovima, podkastima, proverenim izvorima i sličnim, život je suviše kratak - al da se zadržimo za trenutak na činjenici da je ovaj čovek jebač pravi na svom polju rada, da je umro pod krajnje sumnjivim okolnostima i da mu se, u Nemačkoj 21. veka, prethodno dogodilo OVO? https://www.youtube.com/watch?v=OYsmk8OWP2M&ab_channel=MrgunsngearBChannel
Mislim da je u pitanju ultimativni ravnozemljaš prototip, ovo je next level.
Jel vama ima logike ono Celtovo da će Bil Gejts smanjiti populaciju vakcinama tako što će vakcine doprineti poboljšanju standarda i zbog toga će Afrikanci hteti da se manje razmnožavaju? Kao npr. Danci.
Isfejkovan snimak, našo neke retarde s kregslista da mu glume pandure, pogle kako uopšte ne reaguje dok mu ovaj prilazi urlajući i držeći pušku uperenu u njega. Myth: busted.
Modernoj ispranoj poderotini od masa to ima smisla.
U jednacini dvoje dece je vise nego petoro koncept se savrseno uklapa.
Komformizam u fulu, bez odricanja i oskudevanja.
Kao da blagodetno vreme stvara blagodetne ljude.
Blagodetno vreme stvara parazite. Takve su nase generacije, bez obzira koliko zapravo rade u sustini bica su paraziti i konformisti.
Takvima ta agenda ima savrsen smisao.
Jbt ko pusi ta govna
Naravno da ne reaguje, ide u lajvu. Čovek je od pre par dana mrtav btw.
Pa kad nije na vreme pobegao u brda sa teglama za spermu i platnom
Evo ti ovaj oportunistički članak - proverio sam, čovek je pokojni foreal. https://vaseljenska.net/2021/12/04/ubistvo-nekoliko-sati-nakon-objave-tajni-o-vakcinama-doktor-noak-je-mrtav/?fbclid=IwAR2HdyuSDQcqcuur_YWYbb6YeZNyklcbdOfyF-5u-vBaX-_Jw2UkyaV8P8M
Da priložim prvo fektčekere https://hotcopper.com.au/threads/no-vax-no-food-fuel-in-india-food-withheld-to-force-vaccinations.6454568/page-9?post_id=58068535
Hahahaha ovako izgledaju ciganske vesti u Indiji https://getindianews.com/who-was-dr-andreas-noack-and-what-was-his-cause-of-death/dr-noack-death/
kolko dece imas caro?