I da celt, i sa mmr nemij da zuris. Kazu da sa navrsenih 12 meseci treba, mnogi produze na 36 i vise. Znam i drzavne pedijatre koji nece da vakcinisu decu i nece da prijave. Jbg.
inace ne pricam ni o kakvim dostignucima, niko ovde nije ni na koji nacin poseban, kolko god izgledalo da jeste, cak i u okviru ovoga ovde. moramo toga da budemo svesni.
To je nebitno sa aspekta rasprave pod nikovima.
Jbt ti zap bas patite da u virtuelnom lajfu iskazujete licna dostignuca koji k. Nije te blam to me pitas jbt
ok u pravu si, izvini
Caro kokatie plata?
Celt, molim te da ne žuriš sa vakcinacijom svoje dece. Imaš zvanične statistike i broj prijavljenih neželjenih reakcija uopšte nije mali.
https://postimg.cc/0bBD8Xtg
Vakcinacijom od kovida il vakcinacijom generalno?
Rotirajte jbg
Ako je ovo potonje, pojedi mi govno
Vakcinacija od covida.
Ok. Hvala na korektnosti.
Ja sam operisan od licne percepcije na netu generalno, posebno ako nema poentu.
Ne vidim svrhu isticanja licnih vrednosti osim iskljucivo u svrhu samopromocije na mestu gde je to besmisleno.
Gubi draz.
Recimo meni je krajnje debilno da po novim zakonima osobe moraju da stoje iza onoga sta stave na fb, kao da je fb merodavan za bilo sta.
Uhapse te jer si nesto kucao na netu. Bas je fake.
Pa moving forward Carimire, mora postaneš rob još malo.
ok u pravi si izvini
Vidjeno na vukajliji: 1 puta
I da celt, i sa mmr nemij da zuris. Kazu da sa navrsenih 12 meseci treba, mnogi produze na 36 i vise. Znam i drzavne pedijatre koji nece da vakcinisu decu i nece da prijave. Jbg.
inace ne pricam ni o kakvim dostignucima, niko ovde nije ni na koji nacin poseban, kolko god izgledalo da jeste, cak i u okviru ovoga ovde. moramo toga da budemo svesni.
Stalker nisi valjda dobio te tablete da piješ?
pa ozbiljno, ja pitao sa jednim ciljem ono ispade drugi cilj, nema smisla
Ok, ali taj razon ja sam ovo ono ja sam ono. Bzvz je.
Celt čoek, respect.
Da ne kazem zap level jesam dr nisam dr, u kako su se primili bas fejkara nastupati ovde sa pozicije struke jbt.
Sam sebe kompromitujes.