Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nemam temperaturu, nisam je ni imao, slabije kašljem, jedva da slinavim, sli zato vrat i pomalo glava, osećaj ko da si neispavan, a ne malaksao. Mogu da idem na posao recimo, tako se osećam.
Bolje nego juče kad mi ustanovili kovid
Osećam miris i ukus, doduše malo slabije ali opet sasvim dovoljno
Tako preleži i 99 posto ljudi. E sada da li zbog toga treba da dobiješ Favirpirin u obliku MRNA vakcine je pravo pitanje.
E jbg bato da si se vakcinisao sada bi bio na poslu jbg.
Ovako 14 dana placenog. Teska prica.
Kako je kad prdnes? jel imas i dalje ono gadjenje na smrad ili sada nisi siguran da li si prdnuo uopste.
O ukusima ne vredi raspravljati JEBIGA
Bolje nego juče kad mi ustanovili kovid
nema razloga da tako ne bude i nadalje, odmaraj dosta i brz oporavak
preziveces, cini se :)
Inače, iz kog razloga je ona tebi dala ovakav visokorizičan lek? Jel si imao loše rezultate ili šta? Hemomicin ili Pancef rešavaju stvar kod većine ljudi.
Pa taj neki rad caro, bilo bi do jaja da mi se ne pogorša stanje recimo (unlikely) i ostane ovako 2 nedelje, ionako sam na odmoru 3 nedelje od 1. januara
Domen teorije zavere nevakcinisan prelezava sedi kuci mogao bi na posao ali ne ide...
Ti motkom vijati
Krvna slika mi je inače odlična malte ne
I jel ovo prvi put da imaš Covid stalker?
maltene
Pa zašto ti je to dala? Šta je navelo da to uradi? Da li ti je rekla?
i evo ga opet, rkni antibiotik cisto da budes siguran. jer ta praksa je zdravija od vakcine
Spavate li ikad sve vam jebem nenormalno, kad god udjem ova tema gori
pa sad je vreme ljudi leze u mraku i drkaju laptop ili telefon ili stavec umesto da spavaju.
zeli da ga ubije, ili makar osakati.
Imas koronu - jbt kako si daj da ti pusim, sta da donesem, uradi ovako uradi onako, jel te boli guza, samo reci brate tu smo
Nemas koronu a sik si - brinu samo oni koji te vole.. jbg nisi pazio, ma to je ucestala bolest, jaka muda to se lako leci i slicne pizdarije
Mnogo pitaš ejduse, smaraš me već