Vaccina

1. Stalkeru da ne ostanem duzan u pogledu favipiravira: shvatio sam da imas simptome oko 5 dana, tako da sad da kreneš sa favijem nema smisla.

Favi je inace japanski lek, nije kineski, u kini autsorsuju. Iz 2014 lek, za grip, pokusano je nesto u kovidu s njim, mooozda ako se primeni rano kod rizicnih, smanjuje razvoj ozbiljnije slike, ali treba jos podataka da se obradi. Licno mislim da ce da bude napusten, ne zbog teratogenosti, nego jer nije dao statisticki signifikantne rezultate.

A ovo da utice na plod i spermu, pa apsolutno jbt, i dobro je sto to lepo pise u uputstvu, kao i kod hiljade drugih lekova. Al eliminise se iz organizma ne ostavlja dugorocne posledice

2. Celt kad sleti na konstantina deca dobiju slobodno da izadju iz škole i da ga pozdrave na aerodrom.

3. To sam dobio da pijem, a sad ću da aplodujem kako je izgledao kad mi dali, doktorka direktno iz fioke ne iz apoteke s receptom ko normalno

4. Ok, ali taj razon ja sam ovo ono ja sam ono. Bzvz je.

donekle jeste. odnosno do tacke kad je nekom neprijatno, i tu nemam sta da pricam.
    ovako nije lose da imas bar okvirno neki mentalni model sa kim razgovaras, lakse mozes da razumes.

5. Samo da se prebacim na laptop čas

6. Kad bi tako pisalo i za ove vakcine - gde bi nam kraj bio.

7. Inače, radim sa ženom aktivno na stvaranje potomstva u poslednje vreme pa mi se nešto ne zgutava 2x8 tableta za 24h, pa posle po 3 na preostala 4 dana kolko traje terapija njima

8. Lakše možeš da razumeš LoL

9. donekle jeste. odnosno do tacke kad je nekom neprijatno, i tu nemam sta da pricam.
    ovako nije lose da imas bar okvirno neki mentalni model sa kim razgovaras, lakse mozes da razumes.

ali tu sustinaki gubis poentu jer ispadne da ko se ne kurci nema ni sta da pokaze. Zato sam zapu govorio da mu je trol bii kompleksaski.

Jesam vodoinstalater nisam vodosinstalater, merodovan sam za kanalizaciju septicka jama se preljeva lolo

10. Inače Celte ne ide tako, nažalost, mozak funkcioniše drugačije :

11. A vakcinu si zgutao zato što ti rekli - to je jedini spas i bezbedna je. A da si imao ovakav jedan spisak i da si pravilno informisan - ne bi jel tako?

12. a ne mislim na taj nacin jbt, boli me kurac dal si vodoinstalater. jeste sve zajebanije kod pisanja.

13. A bre to ti je nauka, probas neke stvari, meris, premeravas, kontrolna grupa, ovo ono, pa donosis zakljucke.

Davala se i aluvija (anti-hiv lek) u pocetku pa je napusteno. Probalo se s plazmom, pa je napusteno. Iz mog kovid iskustva, kortikosteroidi su jedini koji su se pokazali u citokinskoj oluji koju kovid pravi. Uz naravno niskomolekularni heparin, zbog tromboza. I naravno suplementarni kisik, kome treba, logicno.

Do cega kod bata buksne, naravno nece doci, jer je mlad i virilan, i bice kao nov za par dana.

14. kako si ovako generalno, jel ti fali sta, jel se razlikuje od standardnog gripa?

15. Ustanovili su (nauka) da i def. "čuješ ili vidiš" nešto pre nego što si čuo ili video. Ono, koliko ti se puta dogodilo da ti se nešto "učini" a ti već reagovao, podigao gard, zauzeo stav, osudio itd.

16. To je ko zap sto me juce napusio, znas za celta da je u sui da mlati lovu da je uspesan, ti ne mozes da ga dostignes zato ga stalno spominjes. Ljubomora bla bla.

Jbg sam si kriv sto si ubacen u dati kontekst. Sa druge strane jako je glupo ako ti to imponuje.
    Na to mislim. Kapiram da si neutralan ofc ali sam taj rezon nije nesto sto prija jbg.

17. Stalker da li si vakcinisan ili ne?

18. Bata ejduse, ne pratis temu, reko je da nije pre par strana, nemoj da zabusavas

19. Bolje pitanje je da li si vakcinisani ravnozemljas ili vakcinisani kuglas.

Vakcinisani kuglas ima vise antitela, a i placebo ga bolje radi.

*kod ravnozemljasa vakcina gubi svojstva

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.