Imas koronu - jbt kako si daj da ti pusim, sta da donesem, uradi ovako uradi onako, jel te boli guza, samo reci brate tu smo
pa to je negde i normalno, pandemija je, umrla su dva vukajlijasa od kovida, oba vrlo mlada. Lik sam napisao na temi da je fasovao, ne ide bas da ga goustujemo, ovo je domacinski sajt
Cara, sasvim je normalno da te neko procjeni na osnovu postignuća. Ljudi sude na osnovu toga i nema u tome ništa loše. Realno, i ja kad bi znao da je celt neki gastoz čistač javnog wca, ne bih njegova mišljenja uvažavao kao kad bi znao da je npr doktor
Pritom, nemam ništa protiv čistača wca samo ne mogu da dozvolim da mi takvi uređuju život svojim stavovima i savjetima kad očigledno nisu mogli svoj srediti
Moja žena dan pre mene dobila simptome, ja se dva dana kasnije testirao ujutru, bio pozitivan, ona popodne tog dana, znači njenog trećeg dana i negativna.
Zavera: Ispunili dnevnu kvotu zaraženih, to je to, kucaj izveštaj.
Nezavera: Loše odrađen brzi test na oboje, oboje nemamo koronu, nego prehladu jebenu recimo, hm
Rezultat: Ja dve nedelje na bolovanju, ona dve nedelje karantin jer prvi kontakt lol
Ne, nego zbog stvaranja superinfekcija. Većina ljudi koja je na vreme dobila antibiotik je izgurala.
Chad corona vs incel cancer
pa to je negde i normalno, pandemija je, umrla su dva vukajlijasa od kovida, oba vrlo mlada. Lik sam napisao na temi da je fasovao, ne ide bas da ga goustujemo, ovo je domacinski sajt
Ne, nego zbog stvaranja superinfekcija
bata ejduse, pls bez guglanja probaj da mi definises ovde pojam superinfekcije
Štokere brt pa po tim simptomima ja imam koronu od drugog srednje jbt.
Možda sam ja bio frst kejs?
Bas mi stalker deluje tesko sjebano. Jedva kuca a ejdus ga gusi u velikim mukama
Junak. Nece prizna.
A plus treba i da jebe veceras, ako supruga ovulira lolo
hahaha
Cara, sasvim je normalno da te neko procjeni na osnovu postignuća. Ljudi sude na osnovu toga i nema u tome ništa loše. Realno, i ja kad bi znao da je celt neki gastoz čistač javnog wca, ne bih njegova mišljenja uvažavao kao kad bi znao da je npr doktor
Krenula joj ovulacija a stalkeru je do felacija.
Pritom, nemam ništa protiv čistača wca samo ne mogu da dozvolim da mi takvi uređuju život svojim stavovima i savjetima kad očigledno nisu mogli svoj srediti
Normalno u normalnim okolnostima pill.
Ovde je to pokazivanje sustinsko drvljenje kurca i nema poentu.
Nemoj da se lecis na guglu ali veruj zapu na vukajliji.
Čistač WCa u Švajcarskoj živi bolje od doktora u Srbij. Pitaj zapatu. On i celt su dobri.
Moja žena dan pre mene dobila simptome, ja se dva dana kasnije testirao ujutru, bio pozitivan, ona popodne tog dana, znači njenog trećeg dana i negativna.
Zavera: Ispunili dnevnu kvotu zaraženih, to je to, kucaj izveštaj.
Nezavera: Loše odrađen brzi test na oboje, oboje nemamo koronu, nego prehladu jebenu recimo, hm
Rezultat: Ja dve nedelje na bolovanju, ona dve nedelje karantin jer prvi kontakt lol
Biće Manijak dobro, mene više brine što se bombee ne javlja
Bas si lejm za nekog ko ocekuje cistu klonju kao da je to najnormalnija stvar.
Baba seru ne podmicujes, lekara podmicujes. I nije neki moralni uspeh. Da ne kazem da sa ljudima rade i jedni i drugi i njihovim produktima.
Jedina je razlika sto jedan posle fura pricu da je gospodin a drugog je blam jer nema diplomu.
Pildu kad bi ovaj čovek prišao na ulici da ga nešto posavetuje, iznabadao bi ga na keca. https://noizz.rs/nauka/matematicki-genije-grigori-perelman-odbio-nagradu-od-milion-dolara/w1k63lr
Nemoj da se lecis na guglu ali veruj zapu na vukajliji.
Treba prodavati majice sa ovim printom.
jel radi bre neko sutra u picku materinu?