Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Sad sam upravo ukapirao da ako bi vas slusao uzivo da bi pricali sa lalinskim naglaskom, i mekaniji ste mi postali jedno 50% i ne mogu da se ljutim na vas ili da se svadjam.
Aj laku noc
Pa ti pricaj posle nije bitan kontekst
hahahaha
Ja nisam lala zapravo, nisam ni blizu čak.
Lepo spij.
Ne znas ti celte curuski kraj, tu su ti na utero materi ko dobar dan.
Al taj trip lale meke pevljiv naglasak, koja je to varka jbt. Odes u srem jbt u ona fruskogorska sela, tamo divljana haos kakvi bosanci kakva manjaca, a naglasak pevljiv lololo
Naprimer odeš u Oklen city...
Samo ljudi koji nikada nisu zalutali u Sirig ili Laćarak mogu da dodju na ovako naivnu i pogrešnu ideju :D
Dodji u random selo u vojvodini i probaj da pojedes govno u kafani.
Ima te lemaju i da ti pevaju istovremeno.
Toliko o pitomosti vojvodjana.
Vojvođani trigerovani pokušavaju si odbraniti čast i zajebanost na sajtu vukajlija.com
Jbt u Beočinu kafana se zove problem
De si, evo me u problemu sam jbt
Nine smoklja to je neki stereotip polako, lagano vidicemo. U praxi nije tako. Samo zvuci tako
Izuzimam 70+dede i babe, kao i kod vaccine
Ne stvarno, Sirig je, ono, Perdita Durango level meksičkog sela u kom za dva minuta možeš da nadješ od mikrodotova i najgore sintetičke doge do zolje i minobacača.
Stereotipi postoje sa razlogom hehe, ali volimo vas svejedno iako ste POLA MAĐAR POLA USTAŠAAAAAAAAAA
hahaha
Šmo kakve sve krvi nosiš btw? Ja imam najviše ličke, nešto češke, švapske i izgleda malo ciganske, to nisam proveravao.
Šta ste vi tamo u Bor, Vlasi?
@melky Ima svašta batke, deda s kevine strane iz Trgovišta, s ćaletove Topličanin, baba s kevine strane legit izgledala ko ciganka u školi me zebavali da sam ganfer, što je verovatno tačno delom, baba s ćaletove strane pola mađarka pola vlajna, ovi dole u Trgovištu kažu da vode poreklo iz Gnjilana, što je odma tu blizu, tako da sam i ćopava kosovarčina verovatno, a nemala šansa je i da ima tu i turske krvi. I na kraju završim u ovom Boru raspalom, haos.
Al nikad nije bilo neke netrpeljivosti u ovom otužnom izgovoru za grad, stvarno je bio melting pot, sa svih strana si imao ljude, i Vlahe kao starosedeoce. Bor Šabac istoka.