Vaccina

1. Ne znam zapa, zato sam napisao ljucki.
    Jeste me taknulo, ne bi te pitao drugacije da mi nije bitno

ne seri be

2. Dok je nubara sevast je spokojan.

Koncept:
    -Otvoris temu koja nikome ne bi pala na pamet
    -uletis u pravom momentu sa x pitanjima da ima flow
    -pretvaras se da si vaxer
    -posmatras debile kako se loze
    -eksploatises pandemiju
    -ubacis i ravnozemljase da bi tema opstala, sve ima cenu

3. To je Carimire jer si laloški paor i slušao si previše Balaševića, imaš tu neku emotivno - setnu strunu. Nemoš očekivati od niških divljaka da sa njima imaš ravnopravnu komunikaciju i razumevanje, ipak je ovde do juče bila Austrougarska, bečka škola istureno odeljenje i taj fazon, a tamo do juče nisu znali za gaće niti su imali podove u kućama. Deca i dalje vitlaju kokoši po ulici jebote.

4. Kad smo kod toga, oduvek me zanimalo koju sobu okrecete ka ulici tamo po vojvodini, vi austrougarski plemici?

Posto vam vrata tamo negde iza.

5. Sry zap emocija je ocigledno postojala.
    Msm jbg dopustiti sebi priznati nije neki poraz. Narocito na netu jbt gde ne kosta nista sem sujete.

6. Prednju Celt, to se zove prednja.

7. Inace, brdjani chad, ravnicari virgin, uvek bilo uvek bice. Ako ne verujete pitajte zene tamo po vojvodini.

8. Spavaca soba ti ide na stranu ka ulici, jer sunce budi ujutro a mladez je nocu mirna. Tako radimo od vajkada

9. A sta se radi u prednjoj sobi, jel se spava il se jede il se sedi ili sluzi za ostavu?

10. Pa ono da, jeste doduše bela kuga ponor ovde po Bačkabanatu otkad su južnjaci krenuli po Nišu da idu na fakultete.

11. Ne znam, poreklom daljim sam brdjanin i to debelo ali zadnji par generacija smo ravni.

Tek zadnje dve generacije dolazimo sebi i svatamo sta to znaci biti NORMALAN

12. Stoji se na prozoru Celt i divani, gleda se ko prolazi ulicom, dobacuje snašama itd. Za to služi ta soba, i da stoji orman sa staklarijom. Ta mora bude najveća, da možeš u nju da staviš 40 ljudi za sto kati dodju na slavu i da skineš zavese, da vide ljudi što prolaze kakvih sve djakonija ima u tvojoj kući.

13. Celte treba otvoriti tu temu - vojvodjanski vs južnjački tip kuće i dvorišta, namena, filozofija, gde stoji budža, gde se vezuje ker i zašto itd.

14. Sta zna Celt sta je to kultura.
    Ma vo ode u bazel a vrati se volina, eto to da ti kazem.

15. filozofija

fiziologija, pogresno si napiso

16. Šta znam, sad kad nešto razmislim svima je negde ta soba spavaća, mada svaka je u prinvipu bila spavaća, pošto je u srećno vreme u kući obitavao i čopor dece. Nema puno smisla jer je tik uz drum i seljani jurcaju vazda kolima, mada navikne se čovek pa mu ne smeta.

17. Ma ko je jurcao. U varosi i danas mirno posle 19h. Osim vikendom

Posebno dok su isli konji bila je buka. Ti motori danas kao vihor da slusas

18. Zap me ispalio. Nema jeda

19. A bilo je praktičnije vrv i zbog kurvanja, da možeš ko čovek odma da iskočiš kroz prozor i zaždiš niz šor kad čuješ domaćina na kapiji. Kroz baštu ne možeš pošto ima ker i bikovi, a i dok pretrčiš gumno onako sa pantalonama na člancima ima čovek da te upuca 12 puta. Ovako - on na kapiju, ti van kroz prozor, dok on udje, vidi razdrljanu ženu i shvati šta se dogadja, pogleda kroz prozor, vrati se po pušku...Ti već na bezbednoj razdaljini, nije ni stigo da te ljucki osmotri.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.