Vaccina

1. Ono, udješ u komoru u kojoj postoje samo zidovi i napraviš je tako da automatski pušta dim, suši meso itd. Napuniš je sirovim mesom a izadju gotovi proizvodi, stisneš dugme i ništa ne mora da radiš.

2. Fali što u njega krljaju koješta, kao i u sve ostalo - paštete, nareske, vrišle. Uostalom, staviš na papir troškove proizvodnje - pogona, struje, radnika, ambalaže, transporta, pdv-a...I uporediš sa cenom na rafu, i jedino što ti preostaje je pitanje jbt od kog kurca ovo prave kad im se isplati.

3. Ljudi kada sve ovo prodje mene zanima u koji ce brnaba zatvor, muski ili zenski!

4. Celte sto nemas muda napusis svoj tabor.
    Aspekt nauke podrazumeva objektivnost i kriticnost.

Kakav si ti naucnik?

5. Ovo podjebavanje na relaciji cara-celt ne prestaje unazad 6 godina minimalno

6. Što kažu botovi - kukate na sastav vakcine a ovamo se trujete svimisvačim...To pašteta salama vrišla narezak jeste svimisvačim i u rangu je negde ove vakcine bukvalno.

7. Vidi melkijades, ako sam se vec nagrizao pastete i virsle kakav je problem vakcina sa suplementima rad

Sta smo postali picke midtajm

8. Pill Do
    Ovo podjebavanje na relaciji cara-celt ne prestaje unazad 6 godina minimalno

Dobilo je i ljubavnu konotaciju u Zapovoj izvedbi pre neko vece.
    Ne kapiram da ga nije blam a sl dan mi napise brate vukajlija.... znas ono... vukajilja

sasavost

9. 30 dinara je mleko sto znaci da je jogurt 40. Ne treba velika racunica da se zakljuci da tu ima para

10. Zap debelo svrsava na celta. Bas me bilo sramota dok sam gledao da mi covek otvoreno spocitava da sam ljubomoran. Kakva refleksija uzas.

11. Msm apropo svega celtova reakcija kao nije se desilo kuci sam, kao sta da mu kazem nisam valjda avax

Geeeeeeeeeeeej

12. Ono, mislim da ne moramo dalje od ovoga recimo. https://www.pressek.rs/REZOVI/upozorenje-pesticidi-u-hrani-za-bebe/
    E sad uzmi si dva minuta vremena i razmisli šta sve u ovakvoj zemlji može da završi u ostaloj hrani, naravno nekažnjeno.

13. Jas danas cuo u izraelu bebe od 6meseci fajzer

14. Mrzi me da i linkujem ovde da morone sta zanima sami bi nasli

15. Nauka mora doneti konacnu rec

Shizopost

16. Zap se potajno nada da će Celt da ga odvede u Švicu da radi na nekoj klinici, al nije Celt incelt jbg. Treba ovaj da oseče nekoj fraulini greškom nogu, pa obadvojicu da ih deportuju.

17. Kontam da mu je već i neprijatno da mu objašnjava kako u civilizovanim zemljama nemoš radiš u bolnici bez tri ispita, diplomsog i stažiranja.

18. Kako ne moramo, mozda su bili losi uslovi u fabrici pa je radnik prskao pesticide unutri
    Takovo ima prolaz samo u megamarketu sunce i slatkoj kuci svislajon njihovoj
    Ja ne znam sta stavljaju u jogurt ali znam jednog koji je radio u mlekari pa mogu da pitam, bas na pakovanju i u proizvodnji
    U svakom slucaju cena nije niska jer je mleko jeftinije od vode u ovoj drzavi

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.