Al osecam da je moje uhljebljenje negde na Bliskom Istoku, kolegi salju na linkedinu stalno ponude Kuvajćani, Katarci.
Nisam brt caro, to oko spremacice je vise tebe ogolilo, pa sam morao onako da te izmasakriram. Debelokozac sam ja sto se tice onlajn uvreda i nerviranja, mislim da je jedini bata ejdus pronikao tu šifru, covek je penicilin za mene, dovoljno je da napise ono "ne zurite, dragi doktore" da mi skoci pritisak odma. Spremacica je bila 0.001 ejdusa.
Aha, 600 - 3000e mislim, zavisno od primanja. Opravdavaš to sve? Msm da čovek primi 14-15 doza u prvom redu da bi mogao da ide u neku fabriku da ga tamo izrabljuju.
ajde bre vise prestanite da skičite ko prasići pred božić, da živite u austriji, pa i da razumem, al živite u srbiji gde je godinu ipo dana od početka pandemije i godinu dana od dolaska vakcine jedina diskriminatorna mera boravak u kafani, a i to se ne poštuje
Zap je lik sto ga vise autoritet sece to veci incel.
Kako je prsao pre neko vece kada sam napisao da je level dr spremacice pod diekrivom da ocisti wc.
Uvredio se jbt, ne secam se da se neko ikad tako real nadrko virtual na mene.
Nisam se raspitivao sta treba za svicu za ovaj moj poso. Ako je samo jezik, kelt ne mora da se angazuje, mogu to i sam lolo.
Ja baš mislim da bi ga primio na keca, da pokaže da ima dušu :D
Zapa hehe
Al osecam da je moje uhljebljenje negde na Bliskom Istoku, kolegi salju na linkedinu stalno ponude Kuvajćani, Katarci.
Nisam brt caro, to oko spremacice je vise tebe ogolilo, pa sam morao onako da te izmasakriram. Debelokozac sam ja sto se tice onlajn uvreda i nerviranja, mislim da je jedini bata ejdus pronikao tu šifru, covek je penicilin za mene, dovoljno je da napise ono "ne zurite, dragi doktore" da mi skoci pritisak odma. Spremacica je bila 0.001 ejdusa.
pito sam se gde je ova slika a ona stoji na tiborovom profilu
Da video sam.
Debelekozac sto se tice ah to je samo vukajlija
Tibor javio na pvt pozdravlja celtov prihvatanja na sliku
Napisala istina samo jedna, na srpska znacila streberchina oprez
Jbt svaki put kad se uvale na temu su neki random dogadjaji neke nebuloza opservacije.
Klasican beg od realnosti lets talk about govna level haha zabavna tema meni super jer pricajmo o svemu sto vakcine nisu
Noooooooob level
Noooooooob level
pa jeste, vakcine nisu toliko bitna stvar u zivotu da se raspravlja o njima na 340 strana ovde. dobro je sto su zanimljiv pokretac diskusije.
ovo bi mogo da stavim na profil
Celt šta misliš sad o ovom najnovijem austrijskom modelu, po kom će gradjani morati da se vakcinišu na svaka tri meseca do 2024.?
Caro negde sam pročitao da si izlupetao za Hotel Vučić da nisu lepljene tapete nego je staklo takvo
E pa nije druškane lepili su postere
Šalio se rodjače..
Nisam ispratio tok teme samo 2 posta ok ok
valjda placaju kazne na svaka 3 meseca ako nisu vakcinisani?
Aha, 600 - 3000e mislim, zavisno od primanja. Opravdavaš to sve? Msm da čovek primi 14-15 doza u prvom redu da bi mogao da ide u neku fabriku da ga tamo izrabljuju.
ajde bre vise prestanite da skičite ko prasići pred božić, da živite u austriji, pa i da razumem, al živite u srbiji gde je godinu ipo dana od početka pandemije i godinu dana od dolaska vakcine jedina diskriminatorna mera boravak u kafani, a i to se ne poštuje
sere mi se od viktimizacije kad uđem na ovu temu
Nemoj ulaziti.